Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Покрай "пандемията" излезе и доклада на ООН за климата, според който хората пречат. С "пандемията" ни внушиха, че всички са убийци, с доклада вменяват вина, пак на всички, за някакви измислени климатични промени и до какви ужаси ще доведат. Въоражени с тоя доклад окончателно ще искат да изземат свободната воля на хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Wow. Това ниво на диагностика, поне от позицията на пълен лаик ме изумява. Тия да не пишат от бъдещето?
Би било интересно да включат и останалите ковид ваксини, а също и някоя противогрипна, ама явно някой ще трябва преди това да се набоде с такава.
А иначе Файзер, Модерна и Янсен са включили - поне така видях аз.
Коментар
-
По новата официозна (държавна) 7/8 ТВ понеже водещите нали станаха политици и Крум Савов води всякакви предавания, не само спортните.
Та бяха поканили една антиваксърка на нивото на форума. И я бяха включили с някакъв онлайн който се опитваше да и обясни къде бърка в доводите си.
В общи случай все едно да пуснат тука некой от антиваксърчетата дето пускат линкове към съмнителни сайтове - такова беше нивото на антиваксърката. Даже не си беше направила труда да провери данните за някои неща а говореше каквото и падне. Едно 10% от населението я гледат и попиват всяка дума.
Един бисер дето каза, че разбираш ли ваксините не били одобрени, а били експериментални още и пишело за одобрение през 2023 или нещо такова.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИнтересно четиво за вируса, ваксините и имунната система.
https://www.cure-hub.com/post/sars-c...tural-immunity
Би било интересно да включат и останалите ковид ваксини, а също и някоя противогрипна, ама явно някой ще трябва преди това да се набоде с такава.
Коментар
-
Интересно четиво за вируса, ваксините и имунната система.
https://www.cure-hub.com/post/sars-c...tural-immunity
п.п. понеже някой разправяше че вируса не бил изолиран, в статията се вижда че за него се знае достатъчно и къде и как се случват мутациите, защо ваксините предпазват по-малко от инфекция при мутациите и пр.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бай Пешо, радвам се за теб, че имаш нещо в което да вярваш....Предполагам помага в сложни ситуации.... Виж ние останалите требе да разчитаме на несъвършените си пипета....:-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе, НОЩовците ваксинираха ли се, какво говори мълвата?
Щот в момента работата ми е свързана с вирусологията на Националния център по заразни и паразитни болести (дет Катранджиеф му беше шев, но го пенсионираха, щот не се бил ваксинирал :P).
От петима вирусолози в Центъра никой (нула, зеро, нйенте) не се е въгсинирал. Един е боледувал ковида вироза голема (каквото и да означава това) за тези година и полвина. Имат антигени на мах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бог не се впечатлява от това кой как го водят в РЗИ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не си търси оправдания, а отивай на опашката за ваксините преди да са свършили....
Освен това според РЗИ като минат 6 месеца от положителният ти тест нема значение дали имаш антитела....Водят те вече все едно никога не си боледувал и задължително ваксина иначе нема да припариш до Бизнес паркО :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение5 месеца след преболедуване мисля че има ПОВЕЧЕ от достатъчноАнтитела SARS-CoV 2 s RBD IgG /количествен/ 78.7 AU/ml 0 - 1.0 /отр./ над 1.0 /полж./
Освен това според РЗИ като минат 6 месеца от положителният ти тест нема значение дали имаш антитела....На мен тва ми казаха на границата - щом не мога да докажа, че съм бил болен в последните 6 месеца антителата да си ги навра еди къде си образно казано...:-))) Всички хора били имали антитела и те не ги броели за нищо....:-)))) Водят те вече все едно никога не си боледувал и задължително ваксина иначе нема да припариш до Бизнес паркО :-)
Четеш ли го оня инспектора - той бил за задължителната ваксинация, неква друга обяснява как вместо локдаун щели да пускат само ваксинирани в заведенията.... .... Отсекъде подготовка за неизбежното...., Единственото, което ги спира към момента е смешно малкият брой ваксинирани у нас / минат ли 50% само гледай как ще се развихрят с ''подкрепата'' на мнозинството/ а сертификатите щели да важат до Нова година когато започвала третата доза.... У Франция след протестите НИКАКВИ /смешни/ отстъпки....
Нема мърдане Ботич... Човек по-скоро мое да избега от вируса отколкото от ваксината ....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 09.08.2021, 16:23.
- 1 like
Коментар
-
Аналогов,
виж отговора ми към теб относно статията, която бях обещал вчера тук, в темата "Всичко за COVID-19"
Нещо форумният софтуер не я вдигна на първа страница след постването ми току-що.
ПП. Сега тази тема е на 3-та страница.Last edited by chan_tura_naga; 09.08.2021, 10:36.
Коментар
-
Плакатът за вакси-сертификат във Франция е отпечатан през януари 2020г
Ама айде стига параноя и конспирации
хаха
https://www.bitchute.com/video/R70SvvW88C4L/
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар