Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Аз лично и тесен кръг от хора около мен не плануваме да се ваксинираме!
Всеки си има неговият довод за или против и налагането на задължителни мерки в която и да е посока, е престъпление срещу човечеството !!!
Доводи от рода: Не-ваксинираните, са носители и застрашават живота на останалите! ...на кой застрашават? на ваксинираните ли, или на извънземните?
Преди години имах допир до лекарската гилдия и направо се замаях от високото ниво на некомпетентност и паралелно, при проблясъци на ентусиазъм за развитие, на високите нива на хазартност с идеална цел - опит за следващи пациенти! За голямо съжаление, във всички направления е така.
Около 95% от населението на света е пълнеж, не допринасящ за техническото развитие и основната полза от него до момента, беше евтин обслужващ персонал и експериментален материал... Уви света не е само топ познание, това е генетичното ни богатство и случайната комбинация на двама посредствени, дават 5-те процента.
На планета имаме стотици религии и всичките се крепят основно на вярата. Аз не съм вярващ и няма как да дотирам вярата на ваксинационната гилдия. Трябва да има много статистика по темата! Много, та много! От достоверни източници и изключително всеобхватна за да променя мнението си.
PS: Не ме притеснява смъртта, тя е неизбежна, да не кажа и желателна за мен си, ако настана бреме.
Вярвам! ха-хаПо точно казано, НАДЯВАМ се, след като бъдат постигнати целите на 80%, разума да надделее (каква дума само!) и света бавно, да се върне към нормалното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ok, да пусна и аз данни.
Ваксинирането в Австралия започва през февруари тази година. До ден днешен има официално признати 7 смъртни случая като директен резултат от ваксините. За това същото време има 30 смъртни случая в резултат на ковид. Като се вземе предвид че само 18% от австралийците са пълно ваксинирани засега смъртността от ваксини само леко надминава смъртността от ковид.
- 1 like
Коментар
-
Ok, да пусна и аз данни.
Ваксинирането в Австралия започва през февруари тази година. До ден днешен има официално признати 7 смъртни случая като директен резултат от ваксините. За това същото време има 30 смъртни случая в резултат на ковид. Като се вземе предвид че само 18% от австралийците са пълно ваксинирани засега смъртността от ваксини само леко надминава смъртността от ковид.
Просто трябва да се свържеш с подходящите хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ваксините намаляват смъртността дори и повече от 10 пъти, но как да го обясниш това на някой, който като щраус си е заврял главата в пясъка, вместо да погледне съответният линк.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Смятай дори лъжците го признават това.
Колкото повече заразява толкова по малко смъртоносна е една болест.
Поради една простичка обратна причина - за да заразява трябва да се размножава, ако убива донора вируса също умира и не може да се размножава.
С днешните самолети може да се заразиш в Китай, по пътя към Европа да заразиш половината самолет, вечерта да кихнеш в някое кино в Берлин. На другия ден да заразиш поредния половин самолет с пътници пътувайки към Ню Йорк, там да кихнеш в някой ресторант и после да се върнеш да гушнеш чемшира обратно в Китай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеИзраел хич не са добре към момента. Дали не крият нещо?
Хората мрат по улиците ли?
Коментар
-
[QUOTE=bota156;n3791225]
абе нали трябва да излъже сам себе си че не се е набол напразно.
Е той вероятно е на възраст и с проблеми, така че може да е оправдано за него... Макар и новите щамове да не се влияят много от ваксината , но преди да е взел решението нямаше толкова много инфо, а ваксината не може да я върне...
Виж на каква стара статия попаднах случайно.... Лъжите са били огромни...как човек да не се хване....
Сега вече са на следващото ниво - който се излъгал се излъгал вече действа принудата....Last edited by aleks262; 10.08.2021, 15:42.
Коментар
-
Малко се съмнявам че става точно това което се твърди, но пак е забавно
Като гледам коментарите все още тая надежда за циЛиВилизацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Още един щраус, но той си е заврял главата не в пясъка, а в гъза.
Най-лесното нещо е да вземеш скалъпените рекламирани проценти от самите ваксинопроизводители в началото / 95% за Пфайзер и 82% за АЗ. Взимайки средният процент при СТАРИТЕ щамове не може да е над 10 към 1. Това при положение че траийлите не са били манипулирани както стана ясно впоследствие ....
Ето случайно попаднах на една стара статия:
https://bntnews.bg/news/ucheni-ot-ok...94287news.html
Глей ква красота и кви лъжци и измамници. Тук във форума не мое да ги стигнете никога :-)
''Ваксината на "Астра Зенека" значително намалява разпространението на COVID-19, сочат резултати от още непубликувано официално проучване на университета Оксфорд, разработил препарата.
Здравният министър на Великобритания Мат Ханкок посочи, че това доказва ваксините като начин за справяне с пандемията. Проучването за първи път показва ефективност на ваксина срещу предаването на патогена. Така всеки ваксиниран индиректно предпазва и другите хора.
''
''Според проучването ваксината на "Астра Зенека" дава 76% ефективна защита от една доза в продължение на три месеца,'''Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.08.2021, 15:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Малко се съмнявам че става точно това което се твърди, но пак е забавно
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ъхъ некъде между 100 и 1000 пъти ...поне....
Мъкаааа....Last edited by aleks262; 10.08.2021, 15:41.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Явно според теб и няколко спонсорирани във форума, но според СЗО НЕ Е
Колкото повече заразява толкова по малко смъртоносна е една болест.
Поради една простичка обратна причина - за да заразява трябва да се размножава, ако убива донора вируса също умира и не може да се размножава.
https://www.facebook.com/mariela.nay...61130216116083
"доброволна факсинация" в Австралия
като улично куче - хващат го кастрират го и го пускатLast edited by bota156; 10.08.2021, 14:47.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ваксините намаляват смъртността дори и повече от 10 пъти, но как да го обясниш това на някой, които си е заврял главата в пясъка, вместо да погледне съответният линк.
Мъкаааа....
Коментар
Коментар