Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тъй, тъй едно си баба знае, едно си бае. Колкото имаш бащинство при донорство, толкоз го имаш и при харем със 17 жени и 84 деца.
Ама ще ти кажа точно какво не ти харесва в донорството. Решава жената. Контролира жената. В същност са двата тотално противоположни цивилизациодела и донорството е по-ефективният като бройка. Но не ти се връзва с егото.
Пък ти така обичаш да си фактор. Мъка.
Па това за донорството - то създава НЕПЪЛНОЦЕННИ дегенерати, често и ЛГБТ++, а другия модел създава ЦАРЕ, ИМПЕРАТОРИ. принцеси, кралициНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Тъй, тъй едно си баба знае, едно си бае. Колкото имаш бащинство при донорство, толкоз го имаш и при харем със 17 жени и 84 деца.
Ама ще ти кажа точно какво не ти харесва в донорството. Решава жената. Контролира жената.
Пък ти така обичаш да си фактор. Мъка.
Така че нещата в тая област са напълно под контрол на жената.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами няма бащина фигура, щото съпруга на майката не му е баща.Въпреки че се води такъв според законодателството.
Относно децата на разведени родители-надали,когато жените са зачевали от съпрузите и приятелите си са знаели, че в бъдеще ще се разделят. Докато при зачеването от донор още отначало е ясно,че това дете ще расте без баща.
Иначе за харема в Ютуб има клип как интервюират един мъж от ОАЕ с 17 жени и 84 деца.И като журналиста му каза,че има само една жена оня се спука от смях.
https://www.youtube.com/watch?v=_49-BeMBIQQ
Ама ще ти кажа точно какво не ти харесва в донорството. Решава жената. Контролира жената. В същност в момента това са двата тотално противоположни цивилизационни модела и донорството е по-ефективният като бройка. Но не ти се връзва с егото.
Пък ти така обичаш да си “фактор”. Мъка.
Last edited by Arana; 30.03.2023, 12:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Заел съм се вече. Много време изгубих и аз в буксуване на едно място. Последните 2-3 години ги отчитам като загуба, защото трябваше да действам. Аз се успокоявах, че има време и чаках по-добри времена да дойдат. А то дойде пандамията от ковид, после войната, инфлацията и т.н.
Освен това, от 2020г. чаках имотите да паднат, то към днешна дата скочиха двойно, а за целите имам нужда от по-голям апартамент. Поуката, която си взех е, че големите играчи си играят, аз нищо не мога да направя.
А пък аз преди 15 г си купих сам апартамент с кредит.
И по онова време, 2008-2014 г. майка ми викаше "нямаш пари да разполагаш". Та това е било причината да не съм ларж и да няма много мадами в онзи период.
Last edited by Evgo; 30.03.2023, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм в добро здраве и смятам да издържа до тогава. Нямам корем, нито пуша, пия малко само с повод.
Ако случайно не издържа, имам пари и имущество и брат ми ще им помогне,
А ти кога смяташ да се заемеш с тези въпроси?
Освен това, от 2020г. чаках имотите да паднат, то към днешна дата скочиха двойно, а за целите имам нужда от по-голям апартамент. Поуката, която си взех е, че големите играчи си играят, аз нищо не мога да направя.
Затова по-рано ти отговорих на това, което написа, че по-важно сега за теб са темите за войната, инфлацията и изкуствения интелект.Last edited by Kaizen9; 30.03.2023, 11:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За това си прав, но за липсата на логика при жените - не.
Наздраве!
Коментар
-
Аз съм в добро здраве и смятам да издържа до тогава. Нямам корем, нито пуша, пия малко само с повод.
Опитай да си наредиш живота и направи каквото зависи от теб, а после каквото такова....Last edited by polax; 30.03.2023, 11:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това със сватосването не работи. И аз като бях ученик баща ми се опитваше да ме сватосва с дъщери на негови познати. С никоя от тях грам химия не усещах. Как да стане?
Идеята ми беше, че войната, инфлацията, ИИ и всичко останало трябва да ти е за между другото. Фокусирай се върху основната ти цел - да си намериш жена, която да ти роди едно-две деца. Щото тези деца поне до 18 трябва да го гледаш. Ако и образование трябва да им осигуриш - до към 25 дори. Ако хипотетично днес ти се роди дете, ти до 25-я му рожден ден на колко ще си?
Поздрави!
Коментар
-
Приятел,
преди 15 г. бях на твоите години, на 29 г и от тогава търся.
Не ми се иска по цял ден тук да ме коментират. Дори няколко пъти пробвах със сватосване, с препоръчване от родителя на жената и нищо не стана.
Имам приятели на моите години, които имат същия проблем, въпреки че са доста мачо,
Единият дори заживя с жена извън репродукцията с 2 деца (но той не ги гледа). А би могъл да забие нещо, неговият тип се търси и се харесва.
Идеята ми беше, че войната, инфлацията, ИИ и всичко останало трябва да ти е за между другото. Фокусирай се върху основната ти цел - да си намериш жена, която да ти роди едно-две деца. Щото тези деца поне до 18 трябва да го гледаш. Ако и образование трябва да им осигуриш - до към 25 дори. Ако хипотетично днес ти се роди дете, ти до 25-я му рожден ден на колко ще си?
Поздрави!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Що си изместваш фокуса върху неща, които не зависят от теб и не можеш да промениш?
Според мен действай с жените, че времето лети .
Поздрави!
Приятел,
преди 15 г. бях на твоите години, на 29 г и от тогава търся.
Не ми се иска по цял ден тук да ме коментират. Дори няколко пъти пробвах със сватосване, с препоръчване от родителя на жената и нищо не стана.
Имам приятели на моите години, които имат същия проблем, въпреки че са доста мачо,
Единият дори заживя с жена извън репродукцията с 2 деца (но той не ги гледа). А би могъл да забие нещо, неговият тип се търси и се харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
видях, че сте коментирали донорството с материал от мъжа.
В България за тази цел използват студенти медици на 20+ и то само няколко пъти, за да не се срещнат в реалния живот брат и сестра един ден.
Все някаква половинка ще намеря.
По важни са темата за войната, инфлацията, ИИ и още няколко важни въпроси.
Поздрави
Според мен действай с жените, че времето лети .
Поздрави!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,
видях, че сте коментирали донорството с материал от мъжа.
В България за тази цел използват студенти медици на 20+ и то само няколко пъти, за да не се срещнат в реалния живот брат и сестра един ден.
Все някаква половинка ще намеря.
По важни са темата за войната, инфлацията, ИИ и още няколко важни въпроси.
Поздрави
Коментар
-
Точно толкова тъпо, колкото и зачеването в харем. В някои случаи са бездетни двойки, така е налице бащина фигура.
В други ще растат както и един кош други изоставени от бащите си. Нищо ново под слънцето.
Относно децата на разведени родители-надали,когато жените са зачевали от съпрузите и приятелите си са знаели, че в бъдеще ще се разделят. Докато при зачеването от донор още отначало е ясно,че това дете ще расте без баща.
Иначе за харема в Ютуб има клип как интервюират един мъж от ОАЕ с 17 жени и 84 деца.И като журналиста му каза,че има само една жена оня се спука от смях.
https://www.youtube.com/watch?v=_49-BeMBIQQLast edited by mirodes; 30.03.2023, 09:58.
Коментар
Коментар