IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Щом й минава номера...такива диви кози често стават трофеи на дърти пръчове.
    +1

Тя наближава 40 г. и не вярвам да се пласира хубаво. Предполагам знае, че я харесвам, защото доста пъти съм й лайквал снимки със сръце,

Понеже четох, че се оглеждаш за 4-стаен апартамент, има хубави и просторни тристайни панлени апартаменти, които като се преработят се получават 3 спални и голям хол с бокс, 3 балкона, баня и отделна тоалетна. И няма да платите скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ние сме колеги от около 10г и тя все се държи като дива коза, вкл. и с други мъже.

Ще се записвам на танци от Новата година,

https://www.youtube.com/watch?v=srH94OR1TbU

Евго, само тоя танц ти трябва да знаеш. Друго не ти трябва. Действай.

Коментар

Ние сме колеги от около 10г и тя все се държи като дива коза, вкл. и с други мъже.

Щом й минава номера...такива диви кози често стават трофеи на дърти пръчове.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Това са лакърдии за пубертети.

Като сериозен мъж Евго трябва да я попита:

- Колежке, да не би да си служила в армията.
          Тя:
          - Защо?
          Той:
          - Защото като те видя нещо в мен става и застава мирно.

Както стана приказка одеве, понякога се налага слизане на няколко нива надолу в комуникацията. Жертване му е майката
          Last edited by Bad_Bear; 25.11.2023, 17:12.

Коментар

ще изтървеш танците на коледното парти
            препоръка е

Коментар

Евгич, респектирай я малко. Кво е тва отношение. Следващия път като те подмине, я спри ти. След като ти изписа фермана, пита ли я дали на живо е толкова притеснителна, че не смее даже да те поздрави?

Ако я усещаш, че се дуе - всеки път като се видите я приземявай с някой бъзик. Повтаряш докато не стане памучец. Да се чуди какво да говори и как да се държи, че да не отнася още бъзици. Чак като омекне и даваш един за награда.

Коментар

Евгич, респектирай я малко. Кво е тва отношение. Следващия път като те подмине, я спри ти. След като ти изписа фермана, пита ли я дали на живо е толкова притеснителна, че не смее даже да те поздрави?

Ако я усещаш, че се дуе - всеки път като се видите я приземявай с някой бъзик. Повтаряш докато не стане памучец. Да се чуди какво да говори и как да се държи, че да не отнася още бъзици. Чак като омекне и даваш един за награда.
                Това са лакърдии за пубертети.

Като сериозен мъж Евго трябва да я попита:

- Колежке, да не би да си служила в армията.
                Тя:
                - Защо?
                Той:
                - Защото като те видя нещо в мен става и застава мирно.

Коментар

Няколко уикенда отлагаше втората среща, а после престана да ми отговаря.

Но е смотана шушумига, искаше заедно да ходим по провинцията, по диви и необитавани места, сред природата, но си остана само на думи.

Иначе аз точно такива обекти имам,
                  о, любителка на outdoor sex
                  не се ли засичате по фейса
                  препоръка е

Коментар

Този месец имах рожден ден.

В работата ми имам симпатична колежка, която е мома. Тя се размина с мен и дори не ме поздрави. А после ми писа по фейсбук дълго пожелание.

Какво ме топли това пожелание като на живо се държи като дива коза. Ние не сме далечни познати с нея, работили сме по общи проекти. И много ми е лайквала снимките, които качвам.

Случаят е показателен за това какво представляват млади българки в момента. На приказки силни, на дела нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

абе, какво стана с онази, дето викаш, че била малко лудичка
                      и и беше качил снимка тука
                      Няколко уикенда отлагаше втората среща, а после престана да ми отговаря.

Но е смотана шушумига, искаше заедно да ходим по провинцията, по диви и необитавани места, сред природата, но си остана само на думи.

Иначе аз точно такива обекти имам,

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Кафето е прелюдия към другото. При първи разговор да и кажеш, че ще и скъсаш шортите - ми гуд лък. Една уважаваща себе си жена би ударила шамар на мъжа и би си помислила, че е перверзник.
                        Ще ти кажа към какво е прелюдия кафето. Но, първо. Никога не трябва да ходи на такава среща сам. Трябва да е с приятел, приятели с приятелките им, и въобще с компанията си. Иначе Евго има дарбата за отрицателно време да става досаден. Момичето след петата минута ще започне да си човърка в телефона и да заглежда сервитьорката. До това ще доведе кафе с Евго.

Всъщност момичето ще очаква от Евго точно "да и скъса шортите" и всичко друго си е загуба на време.
                        Въпроса трябва да се постави още в началото. Ако мацката остане след втория въпрос, то след третия ще е готова.
                        Трите въпроса са в рамките на три минути.
                        Е, може и малко повече газ да даде, но не препоръчвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Така си го представям Евгич - разрошен като диригент и със здрава палка в ръка
                          И без оркестър..

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Кафето е прелюдия към другото. При първи разговор да и кажеш, че ще и скъсаш шортите - ми гуд лък. Една уважаваща себе си жена би ударила шамар на мъжа и би си помислила, че е перверзник.
                            Няма голямо значение кое от двете казваш, от значение за жената е само кой го казва

Коментар

Изключително решителна постъпка и точно показва какво му се иска от живота.

Стига ве. Трябва да и каже, че иска да и скъса шортите на заднато седалка на колата. Толкова ли е трудно?
                              Не ти липсва въображение, ама колата трябва да е двуврата, за да не изпадне момичето от много друсане. Така си го представям Евгич - разрошен като диригент и със здрава палка в ръка, който наказва всякакви фалшиви звуци и стенания.

Коментар

Изключително решителна постъпка и точно показва какво му се иска от живота.

Стига ве. Трябва да и каже, че иска да и скъса шортите на заднато седалка на колата. Толкова ли е трудно?
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X