IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Разболял си се от НЕПРАВИЛЕН ЖИВОТ. Няколко месеца лежа уплашен да не пукнеш. Пооправи се и пак си почнал да водиш неправилния живот. Следващ път НЯМА ДА ИМА. Бог дава само един шанс да се поправиш. На тъпанара му прекратява мъките.
    Каскаден стомах - леки храни, малки порции без преяждане. НИКАКВО ПЪРЖЕНО, газирано, алкохол, полуфабрикати, всякакви пакетирани храни твърдо нье.
    Нищо от посочените неща не ям и не пия.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мога само да му кажа, че с 21 дни глад, само на вода, за да може организмът да отпочне регенерация на клетки и тъкани на чисто, а след това няколко месеца на суровоядство и ще е забравил за този проблем, както и за всички други. Но после трябва да продължи да се храни като св. Иван Рилски и ще може да оноди и мечка. Това е, не е нещо сензационно, а е по-старо и от ВЕФ-а ми.
      Правил съм не само гладуване,но сухо гладуване, без да пия дори вода общо поне за два месеца от август до февруари. Като най-дългия период беше 9 дни,без да ям и пия вода,един път 7 дни,три пъти по 6.
      Наистина има огромна полза за здравето. Проблемът е,че по време на гладуване киселините се засилват многократно.
      Станал е някакъв механичен проблем с мускулите,които отделят стомаха от хранопровода, така наречения ДЕС,долен езофагиален сфинктер. А това с гладуване не може да се оправи. И въпреки това пак щях да пробвам този път за 11 дни,но точно при гладуване киселините ме побъркват,дори когато не съм имал тия проблеми. Представям си какво ще е сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз от спортуване си го докарах това нещо.Преди години имах тия проблеми с киселините като спортувам и бях спрял. Сега след прекараните дълги месеци реших, че съм се оправил и мога да си върна стария живот. Да,ама не.Явно нещо се напряга стомаха ми при спортуване и поради голямото напрежение киселините излизат. За съжаление спрях да спортувам,но пак не спират.На изследвания ми казаха,че имам каскаден стомах. А това няма лечение освен с хапчета. Но аз хапчета не мога да пия.
        Такъв ми бил късмета.Има хора, които водят много нездравословен начин на живот и са здрави,други като мен нямат вредни навици и пак са болни. Наистина е съдба и понякога си безсилен да я промениш.
        Разболял си се от НЕПРАВИЛЕН ЖИВОТ. Няколко месеца лежа уплашен да не пукнеш. Пооправи се и пак си почнал да водиш неправилния живот. Следващ път НЯМА ДА ИМА. Бог дава само един шанс да се поправиш. На тъпанара му прекратява мъките.
        Каскаден стомах - леки храни, малки порции без преяждане. НИКАКВО ПЪРЖЕНО, газирано, алкохол, полуфабрикати, всякакви пакетирани храни твърдо нье.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Мога само да му кажа, че с 21 дни глад, само на вода, за да може организмът да отпочне регенерация на клетки и тъкани на чисто, а след това няколко месеца на суровоядство и ще е забравил за този проблем, както и за всички други. Но после трябва да продължи да се храни като св. Иван Рилски и ще може да оноди и мечка. Това е, не е нещо сензационно, а е по-старо и от ВЕФ-а ми.
          21 дни глад от раз и ще пукне някъде по средата , гладът се тренира! Каскаден стомах особено ако е вродено състояние никоя диета няма да го оправи. Ако е в следствие на нещо .....според мен по скоро оперативно е решението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Моме, Пинокио спомена неща, които ми заприличаха на писанията на учения Ю. Харари.

Не е твоя област, отпусни.
            Този ако е учен аз съм Куин Мери. Сега ще ме караш да го проверявам дали се е занимавал с хранене.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Пий сода! Стани за известно време вегетарианец и започни да спортуваш.

Коментар

Аз от спортуване си го докарах това нещо.Преди години имах тия проблеми с киселините като спортувам и бях спрял. Сега след прекараните дълги месеци реших, че съм се оправил и мога да си върна стария живот. Да,ама не.Явно нещо се напряга стомаха ми при спортуване и поради голямото напрежение киселините излизат. За съжаление спрях да спортувам,но пак не спират.На изследвания ми казаха,че имам каскаден стомах. А това няма лечение освен с хапчета. Но аз хапчета не мога да пия.
                Писал съм ти некой работи на предишната страница.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Такъв ми бил късмета.Има хора, които водят много нездравословен начин на живот и са здрави,други като мен нямат вредни навици и пак са болни. Наистина е съдба и понякога си безсилен да я промениш.
                  Last edited by mirodes; 03.05.2024, 15:05.

Коментар

Не почитам никого, но чета всичко. Осланям се на компилацията от прочетеното и личния си опит и наблюдения. Обитаваме свят, в който все някой друг размишлява вместо нас и взема решения вместо нас. Има критичен набор от житейски знания, които ако човек има времето и възможността да ги достигне, може да отиде доста далеч в извървяването на свой си път. По-малко верен или повече, но свой. Не може човек цял живот да преживя готови продукти. Все пак е и Творец по Образ и Подобие.
                    Важното е НИКОГО ДА НЕ СЛУШАШ. Еле па да следваш чужди мантри, всякакви моди. Да гониш михаля - ака пари, кариера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Този пък кога се е занимавал с диети?
                      Моме, Пинокио спомена неща, които ми заприличаха на писанията на учения Ю. Харари.

Не е твоя област, отпусни.

Коментар

Получавам рефлекс на киселини от стомаха. На пръв поглед не е нещо кой знае какво, въпросът е,че на мен хранопровода ми е изгорен и с мъка ям и пия вода. От хапчетата получавам алергична реакция каквато имах преди и не само това,но и не ми помагат. Единствено от Гавискон получавам някакво облекчение,ама от него алергичната реакция е най-голяма. Общо взето нещата са ясни накъде отиват.

Коментар

Почитател на Ювал Харари?

За мен това се превърна от учен в продажен инфлуенсър.
                          Не почитам никого, но чета всичко. Осланям се на компилацията от прочетеното и личния си опит и наблюдения. Обитаваме свят, в който все някой друг размишлява вместо нас и взема решения вместо нас. Има критичен набор от житейски знания, които ако човек има времето и възможността да ги достигне, може да отиде доста далеч в извървяването на свой си път. По-малко верен или повече, но свой. Не може човек цял живот да преживя готови продукти. Все пак е и Творец по Образ и Подобие.

Коментар

Почитател на Ювал Харари?

За мен това се превърна от учен в продажен инфлуенсър.
                            Този пък кога се е занимавал с диети?

Коментар

Евгич не пита ти как изглеждаш, а пита Торбалан как изглежда. Мръщи се на Тянкиното чувство за хумор. Разтапя го само круизната койка.
                              Ясно ясно. Ти остави това. Виж критериите по които се прави подбора. Чисто външни. Нищо за душата - чист палео казус

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Леле
                                Вместо да пита за тебе, наш евго пак за мъжете пита

Коментар

Working...
                                X