Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мога само да му кажа, че с 21 дни глад, само на вода, за да може организмът да отпочне регенерация на клетки и тъкани на чисто, а след това няколко месеца на суровоядство и ще е забравил за този проблем, както и за всички други. Но после трябва да продължи да се храни като св. Иван Рилски и ще може да оноди и мечка. Това е, не е нещо сензационно, а е по-старо и от ВЕФ-а ми.
Наистина има огромна полза за здравето. Проблемът е,че по време на гладуване киселините се засилват многократно.
Станал е някакъв механичен проблем с мускулите,които отделят стомаха от хранопровода, така наречения ДЕС,долен езофагиален сфинктер. А това с гладуване не може да се оправи. И въпреки това пак щях да пробвам този път за 11 дни,но точно при гладуване киселините ме побъркват,дори когато не съм имал тия проблеми. Представям си какво ще е сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз от спортуване си го докарах това нещо.Преди години имах тия проблеми с киселините като спортувам и бях спрял. Сега след прекараните дълги месеци реших, че съм се оправил и мога да си върна стария живот. Да,ама не.Явно нещо се напряга стомаха ми при спортуване и поради голямото напрежение киселините излизат. За съжаление спрях да спортувам,но пак не спират.На изследвания ми казаха,че имам каскаден стомах. А това няма лечение освен с хапчета. Но аз хапчета не мога да пия.
Такъв ми бил късмета.Има хора, които водят много нездравословен начин на живот и са здрави,други като мен нямат вредни навици и пак са болни. Наистина е съдба и понякога си безсилен да я промениш.
Каскаден стомах - леки храни, малки порции без преяждане. НИКАКВО ПЪРЖЕНО, газирано, алкохол, полуфабрикати, всякакви пакетирани храни твърдо нье.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Мога само да му кажа, че с 21 дни глад, само на вода, за да може организмът да отпочне регенерация на клетки и тъкани на чисто, а след това няколко месеца на суровоядство и ще е забравил за този проблем, както и за всички други. Но после трябва да продължи да се храни като св. Иван Рилски и ще може да оноди и мечка. Това е, не е нещо сензационно, а е по-старо и от ВЕФ-а ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Моме, Пинокио спомена неща, които ми заприличаха на писанията на учения Ю. Харари.
Не е твоя област, отпусни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Пий сода! Стани за известно време вегетарианец и започни да спортуваш.
Коментар
-
Аз от спортуване си го докарах това нещо.Преди години имах тия проблеми с киселините като спортувам и бях спрял. Сега след прекараните дълги месеци реших, че съм се оправил и мога да си върна стария живот. Да,ама не.Явно нещо се напряга стомаха ми при спортуване и поради голямото напрежение киселините излизат. За съжаление спрях да спортувам,но пак не спират.На изследвания ми казаха,че имам каскаден стомах. А това няма лечение освен с хапчета. Но аз хапчета не мога да пия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Пий сода! Стани за известно време вегетарианец и започни да спортуваш.
Такъв ми бил късмета.Има хора, които водят много нездравословен начин на живот и са здрави,други като мен нямат вредни навици и пак са болни. Наистина е съдба и понякога си безсилен да я промениш.Last edited by mirodes; 03.05.2024, 15:05.
Коментар
-
Не почитам никого, но чета всичко. Осланям се на компилацията от прочетеното и личния си опит и наблюдения. Обитаваме свят, в който все някой друг размишлява вместо нас и взема решения вместо нас. Има критичен набор от житейски знания, които ако човек има времето и възможността да ги достигне, може да отиде доста далеч в извървяването на свой си път. По-малко верен или повече, но свой. Не може човек цял живот да преживя готови продукти. Все пак е и Творец по Образ и Подобие.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Този пък кога се е занимавал с диети?
Не е твоя област, отпусни.
Коментар
-
Получавам рефлекс на киселини от стомаха. На пръв поглед не е нещо кой знае какво, въпросът е,че на мен хранопровода ми е изгорен и с мъка ям и пия вода. От хапчетата получавам алергична реакция каквато имах преди и не само това,но и не ми помагат. Единствено от Гавискон получавам някакво облекчение,ама от него алергичната реакция е най-голяма. Общо взето нещата са ясни накъде отиват.
Коментар
-
Почитател на Ювал Харари?
За мен това се превърна от учен в продажен инфлуенсър.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Почитател на Ювал Харари?
За мен това се превърна от учен в продажен инфлуенсър.
Коментар
-
Евгич не пита ти как изглеждаш, а пита Торбалан как изглежда. Мръщи се на Тянкиното чувство за хумор. Разтапя го само круизната койка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
ЛелеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар