Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ходя там един път годишно да почиствам двора.
Понякога с един комшия с джипа му и му давам пари за горивото.
Те жените много често нямат реална представа за нещата.
Ратко,
разказвах на колегите, че уикенда бях по родния край на предците ми. Бачках здраво, но отново ми се вдигна тестостерона на другия ден,
обаче какво ще правиш ако колегите започнат да се интересуват от тестостерона ти
по-добре разказвай на колежките, хем може и да го премерят, колко се е вдигналпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Говоря му да ми направи по-лош, но става по-доволен като цяло.
Last edited by danetha; 14.06.2024, 05:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И да се вържа всяка година да ходя на едно и също място? За 2-3 седмици годишно, абсурд.
Комшията ми каза накрая, че мислел, че няма да се справя двора, но го опровергах.
Коментар
-
А ти защо не купиш по един апарт на морето и в Банско, като защита от инфлация и да си имаш. Вместо да плащаш всяка година наеми.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Доколкото прочетох, умората е избила след форсажите, като на стар Опел водите след прекъсвач. Важното е, че Евгича е успял навреме да се притече и да успокои бедстващите студентчета, подминати от рейса.
Коментар
-
Ходя там един път годишно да почиствам двора.
Ратко,
разказвах на колегите, че уикенда бях по родния край на предците ми. Бачках здраво, но отново ми се вдигна тестостерона на другия ден,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз не можах да разбера, каква е тая автобусна спирка на магистралата и как евго е стигнал изморен до нея
Коментар
-
вече много започва да ми прилича
искаше ми се да е и малко по-злобен
но дебел злобен нема, дори при мишоците
тенк ю
- 1 like
Коментар
-
Послушай Мирко тука и си вземи една кола, ако ще евтина да е. Не ти се ще да чуваш истинското женско мнение за улегнал мъж, който се лашка по рейсовете.
Ратко,
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4188393[/ATTACH]
искаше ми се да е и малко по-злобен
но дебел злобен нема, дори при мишоците
тенк юпрепоръка е
Коментар
-
Послушай Мирко тука и си вземи една кола, ако ще евтина да е. Не ти се ще да чуваш истинското женско мнение за улегнал мъж, който се лашка по рейсовете.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ неделя следобед стояхме на спирката на магистралата и чакахме автобус за София няколко човека. Денят беше слънчев, а аз бях доста изморен, защото фурсирах да свърша работата бързо. Един автобус не ни спря (Те обикновено спират, за да може шофьорът да си докара допълнителни пари като качи пътник, но не му даде билет).
Другите взеха да се вайкат, че може да не се приберем. Аз им казвам, ако трябва и на стоп, но ще се приберем.
Едно студентче казва: "Те вече не спират".
Аз отвърнах: "Преди 30 г. и преди 26 г. така съм пътувал на стоп 2 пъти като ученик и студент. И тогава имаше мутри и престъпност."
Студентчето: "Да, но хората се напатиха и не спират вече. Отделно всеки четвърти е с някакво отклонение"
Аз добавих: "Да, така е"
Коментар
-
екстра, но трябва да е по-дебел
Коментар
Коментар