Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не само това...
Той е "купил" цял един апартамент - общ с брат му, след като е продал няколко недвижими имоти (наследени, разбира се) и е добавил влога на тати в ДСК... (мама още не му е дала своя влог, за да може да се изживява като "финансист", но тя го е обещала на брат му - носител на гените в семейството чрез неговите деца) ...
Нищо не е случайно на този свят.
Най-малко - неуважението към "дъртия и неговата мръсница" - си е напълно заслужено лишаване от наследство на "финансиста".. Много добро попадение на "дъртия" - очевидно е бил много свестен човек, с много точни и адекватни решения!
.
Пишеш пълни глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Гледал си възрастен човек за да му вземеш апартамента ?! Баси .......
Той е "купил" цял един апартамент - общ с брат му, след като е продал няколко недвижими имоти (наследени, разбира се) и е добавил влога на тати в ДСК... (мама още не му е дала своя влог, за да може да се изживява като "финансист", но тя го е обещала на брат му - носител на гените в семейството чрез неговите деца) ...
Нищо не е случайно на този свят.
Най-малко - неуважението към "дъртия и неговата мръсница" - си е напълно заслужено лишаване от наследство на "финансиста".. Много добро попадение на "дъртия" - очевидно е бил много свестен човек, с много точни и адекватни решения!
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
И ти започваш изречението с малка буква,ама аз за това не се хващам.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
На Ратко му е интересно, за това го разказах и го изтрих.
Ако бях ходил в казарма, можеше да се падна с роми и да има неприятни случки. А пък аз съм се интересувал, питал съм и от Учебен отдел ми бяха казали, че се говори за отмяна на военната служба и да запиша нещо лесно или нещо, което ми е интересно. И така елегантно да се измъкна от военната служба.
В казармата малко се изпростява, макар и да се става мъж.
Една леля вземаше фалшиви бележки за сина й (че е болен от нещо), за да не го вземат в казарма и да презаписва. А той и беше с много невзети изпити и също се измъкна.
ти като потомствен роднина на убо
можеше да закачиш някоя служба, като мирковата
и да си от**ебешпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и аз това казвам
"по на там" си го изписал с 2 грешки
1 е ок, ама 2...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Прекалено се вторачваш в миналото и съжаляваш за несъществени неща.Все пак имаш два апартамента, дори и три да имаш нищо съществено няма да се промени. Има хора нямат нито един. Един приятел от 30 години живее под наем.
Ако бях ходил в казарма, можеше да се падна с роми и да има неприятни случки. А пък аз съм се интересувал, питал съм и от Учебен отдел ми бяха казали, че се говори за отмяна на военната служба и да запиша нещо лесно или нещо, което ми е интересно. И така елегантно да се измъкна от военната служба.
В казармата малко се изпростява, макар и да се става мъж.
Една леля вземаше фалшиви бележки за сина й (че е болен от нещо), за да не го вземат в казарма и да презаписва. А той и беше с много невзети изпити и също се измъкна.
Коментар
-
Не опира работата до право, а до елементарна грамотност
"по на там" си го изписал с 2 грешки
1 е ок, ама 2...препоръка е
Коментар
-
Селена наскоро каза да се използва думата "приписали".
Не съм ходил войник, защото имам 2 висши и не съм бързал да защитавам магистърските тези.
През 2006 г пролетта защитих с отличен и точно по това време премахнаха военната служба.
ако беше ходил казарма,
можеше и ти да обереш някоя кантонерска паяжинапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то и "по на там"
не се пише така
и тия, дето са чели много книжко
би трябвало да го знаят
радев, честно, направо не знам къде да гледам от срам,
като започнеш да се правиш на големия специалист по финанси и право
давай си малко сметка
за да не се получават неудобни ситуации
Коментар
-
Селена наскоро каза да се използва думата "приписали".
Не съм ходил войник, защото имам 2 висши и не съм бързал да защитавам магистърските тези.
През 2006 г пролетта защитих с отличен и точно по това време премахнаха военната служба.
- 1 like
Коментар
-
Приписали викат бабите на село.Казва се прехвърлили.Язък ти за дипломите
Коментар
-
Приписали викат бабите на село.Казва се прехвърлили.Язък ти за дипломите
и ако искаш да знаеш
евго използва оригиналния израз на бабите
"преДписали"
нещо като натурален акт
препоръка е
Коментар
-
Не е така. Аз съм разказвал историята.
Единият ми дядо имаше втора жена и негова мръсница. Тя го подучваше какво да прави. Още като е бил женен за баба ми, не давал пари вкъщи и не искал да купи много хубаво ЕПК, двустаен, в полите на Витоша.
И нямало кой да научи баба ми как да се справи с надвисналата опасност.
През 2000 г. почина мръсницата, но преди това бяха приписали апартамента им в кв. Гевгелийски на комшии с покупко-продажба, за да не го наследим. В началото на 2001 г. дядо ми беше готов да се върни при нас и да ни даде къща в провинцията, която бяха строили с мръсницата. Но не се съгласихме на този вариант. Той имаше голяма пенсия и плащаше на жена да му чисти и да го пере. През 1991 майка ми го беше молила да й помогне да купи въпросното ЕПК в полите на Виотша, но той не пожела. По мое мнение, не трябваше да го предаваме, трябваше да го държим още няколко години, да намерим наемател, щяха да се сменят чиновниците и майка ми можеше да настоява на дядото да се яви там и да каже, че е съгласен да го купи. Или да й позволят да го купи след повече от 23 г ползване. Минали неща. Една комшийка от там ни беше казала: "Ако бяхте останали, после щяха да ви дадат да го купите."
Коментар
Коментар