IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Можеше да се харесаме с някой пичага и да правим нередни и нерегламентирани неща.

След 2000 г. нямаше УБО вече и не сме могли да ползваме привилегии от там, обясних защо преди малко.
    Aма дъртия пари ли не му се даваха за ЕПК-то или имаше друга причина?Ако не е искал да плаща можеше ти да го платиш.То цената е била доста под пазарната.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не само това...

Той е "купил" цял един апартамент - общ с брат му, след като е продал няколко недвижими имоти (наследени, разбира се) и е добавил влога на тати в ДСК... (мама още не му е дала своя влог, за да може да се изживява като "финансист", но тя го е обещала на брат му - носител на гените в семейството чрез неговите деца) ...

Нищо не е случайно на този свят.

Най-малко - неуважението към "дъртия и неговата мръсница" - си е напълно заслужено лишаване от наследство на "финансиста".. Много добро попадение на "дъртия" - очевидно е бил много свестен човек, с много точни и адекватни решения!

.
      Иди на лекар.

Пишеш пълни глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Гледал си възрастен човек за да му вземеш апартамента ?! Баси .......
        Не само това...

Той е "купил" цял един апартамент - общ с брат му, след като е продал няколко недвижими имоти (наследени, разбира се) и е добавил влога на тати в ДСК... (мама още не му е дала своя влог, за да може да се изживява като "финансист", но тя го е обещала на брат му - носител на гените в семейството чрез неговите деца) ...

Нищо не е случайно на този свят.

Най-малко - неуважението към "дъртия и неговата мръсница" - си е напълно заслужено лишаване от наследство на "финансиста".. Много добро попадение на "дъртия" - очевидно е бил много свестен човек, с много точни и адекватни решения!

.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

И ти започваш изречението с малка буква,ама аз за това не се хващам.
          аз го правя по избор
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

На Ратко му е интересно, за това го разказах и го изтрих.

Ако бях ходил в казарма, можеше да се падна с роми и да има неприятни случки. А пък аз съм се интересувал, питал съм и от Учебен отдел ми бяха казали, че се говори за отмяна на военната служба и да запиша нещо лесно или нещо, което ми е интересно. И така елегантно да се измъкна от военната служба.

В казармата малко се изпростява, макар и да се става мъж.

Една леля вземаше фалшиви бележки за сина й (че е болен от нещо), за да не го вземат в казарма и да презаписва. А той и беше с много невзети изпити и също се измъкна.
            в смисъл?

ти като потомствен роднина на убо
            можеше да закачиш някоя служба, като мирковата
            и да си от**ебеш
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и аз това казвам
              "по на там" си го изписал с 2 грешки
              1 е ок, ама 2...
              И ти започваш изречението с малка буква,ама аз за това не се хващам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Прекалено се вторачваш в миналото и съжаляваш за несъществени неща.Все пак имаш два апартамента, дори и три да имаш нищо съществено няма да се промени. Има хора нямат нито един. Един приятел от 30 години живее под наем.
                На Ратко му е интересно, за това го разказах и го изтрих.

Ако бях ходил в казарма, можеше да се падна с роми и да има неприятни случки. А пък аз съм се интересувал, питал съм и от Учебен отдел ми бяха казали, че се говори за отмяна на военната служба и да запиша нещо лесно или нещо, което ми е интересно. И така елегантно да се измъкна от военната служба.

В казармата малко се изпростява, макар и да се става мъж.

Една леля вземаше фалшиви бележки за сина й (че е болен от нещо), за да не го вземат в казарма и да презаписва. А той и беше с много невзети изпити и също се измъкна.

Коментар

Не опира работата до право, а до елементарна грамотност
                  и аз това казвам
                  "по на там" си го изписал с 2 грешки
                  1 е ок, ама 2...
                  препоръка е

Коментар

Селена наскоро каза да се използва думата "приписали".

Не съм ходил войник, защото имам 2 висши и не съм бързал да защитавам магистърските тези.

През 2006 г пролетта защитих с отличен и точно по това време премахнаха военната служба.
                    тя, селенка и за някаква сгодна мома около 30-то спомена

ако беше ходил казарма,
                    можеше и ти да обереш някоя кантонерска паяжина
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

то и "по на там"
                      не се пише така
                      и тия, дето са чели много книжко
                      би трябвало да го знаят

радев, честно, направо не знам къде да гледам от срам,
                      като започнеш да се правиш на големия специалист по финанси и право
                      давай си малко сметка
                      за да не се получават неудобни ситуации
                      Не опира работата до право, а до елементарна грамотност

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

А на теб хареса ли ти.

Имаше ли hawk tuah и blow job?
                        Всичко имаше,ама подробности не е редно да споделям. Тия неща са интимни.

Коментар

Не съм ходил войник, защото имам 2 висши и не съм бързал да защитавам магистърските тези.

През 2006 г пролетта защитих с отличен и точно по това време премахнаха военната служба.
                          Прекалено се вторачваш в миналото и съжаляваш за несъществени неща.Все пак имаш два апартамента, дори и три да имаш нищо съществено няма да се промени. Има хора нямат нито един. Един приятел от 30 години живее под наем.

Коментар

Приписали викат бабите на село.Казва се прехвърлили.Язък ти за дипломите

Коментар

айде пак
                              и ако искаш да знаеш
                              евго използва оригиналния израз на бабите
                              "преДписали"
                              нещо като натурален акт

препоръка е

Коментар

Не е така. Аз съм разказвал историята.

Единият ми дядо имаше втора жена и негова мръсница. Тя го подучваше какво да прави. Още като е бил женен за баба ми, не давал пари вкъщи и не искал да купи много хубаво ЕПК, двустаен, в полите на Витоша.

И нямало кой да научи баба ми как да се справи с надвисналата опасност.

През 2000 г. почина мръсницата, но преди това бяха приписали апартамента им в кв. Гевгелийски на комшии с покупко-продажба, за да не го наследим. В началото на 2001 г. дядо ми беше готов да се върни при нас и да ни даде къща в провинцията, която бяха строили с мръсницата. Но не се съгласихме на този вариант. Той имаше голяма пенсия и плащаше на жена да му чисти и да го пере. През 1991 майка ми го беше молила да й помогне да купи въпросното ЕПК в полите на Виотша, но той не пожела. По мое мнение, не трябваше да го предаваме, трябваше да го държим още няколко години, да намерим наемател, щяха да се сменят чиновниците и майка ми можеше да настоява на дядото да се яви там и да каже, че е съгласен да го купи. Или да й позволят да го купи след повече от 23 г ползване. Минали неща. Една комшийка от там ни беше казала: "Ако бяхте останали, после щяха да ви дадат да го купите."

Коментар

Working...
                                X