IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не думай! Ще ме караш сега да търся какво се случва
    Ам'чи потърси де!

Хич ти бива ли такава незаинтересованост?!?

Има топ-участнички, които могат да възклицават на цели 3 езика: уау, уоу и авъййй !
    Last edited by Julius_BG; 12.10.2024, 16:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Събрали са най-моралните, чистите и духовно извисени личности в Бг.

С една дума елита на нацията!

пп.
      ... а както знаем такива неопетнени личности не вдигат продажбите!
      Не думай! Ще ме караш сега да търся какво се случва

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Напълно възможно е, но ТЕ НАИСТИНА го харесват! Не може да оспориш този факт.

От едната страна стоят "боклуците", а от другата - "младите и красиви, загорели от слънцето"... Трудно ми е да се ориентирам в така определените "користни цели"

Да вземете да си уеднаквите терминологията, защото дискусията пропада по причината, че не можем да гадаем дали "користни цели" (от страна на тъщата) е синоним на "скърцащото легло", към което се стреми зетят (свързано с използването на женските прелести от страна на "младежа")
        користни цели, бай мико означава,
        че тъщата иска да скърца в леглото на кандидат зетя
        без изобщо щерка и да знае, че има такъв
        ако ме разбираш
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може да го харесват с користни цели
          Напълно възможно е, но ТЕ НАИСТИНА го харесват! Не може да оспориш този факт.

От едната страна стоят "боклуците", а от другата - "младите и красиви, загорели от слънцето"... Трудно ми е да се ориентирам в така определените "користни цели"

Да вземете да си уеднаквите терминологията, защото дискусията пропада по причината, че не можем да гадаем дали "користни цели" (от страна на тъщата) е синоним на "скърцащото легло", към което се стреми зетят (свързано с използването на женските прелести от страна на "младежа")

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не говоря за имоти изобщо, освен ако тя не подхване темата. И тогава никога не разказвам ние какво имаме, а какво е на пазара и че имам някакъв опит.

А може би трябваше да се хваля и някоя щеше да се излъже.

А двустайния на баба ми съм го стягал за двойки и семейства. Една женица го хареса и неремонтиран. След това го ремонтирах и пак го хареса.

Дори успях да го изчистя от всички непотребни и ненужни неща, събирани през годините.

А ти нали търсиш някоя перфектна Ганка, да е домакиня и къщовница. А сега излиза, че си имал жена. Обясни, моля те,
            него ли даваш
            аз мислех, че този, който си купил
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не го лъжи! Първо смолоотделяш, докато се залепи някоя мома. А после след теб пълно със стърготина и талаш. Цех за пелети можеш да откриеш
              Наздраве, pinus montana!
              така е у живота
              някои смолоотделят
              други слюноотделят
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

По принцип не виждам никакъв проблем за това, че някой е харесван от "по зрели жени" (и майки).

Със сигурност, тия харесващи някого "зрели" майки имат и "достатъчно зрели" дъщери.

Какво по добро от това - чрез харесваща го майка - мъжът да достигне до привлекателната дъщеря?
                може да го харесват с користни цели
                препоръка е

Коментар

........

Предпочитам да не ровим в моя случай, а да коментираме нещата по принцип.

Харесват ме по-зрели жени, които могат да са ми майки, дори когато бях на 20+ отново ме харесваха жени над 45 г.

.....
                  По принцип не виждам никакъв проблем за това, че някой е харесван от "по зрели жени" (и майки).

Със сигурност, тия харесващи някого "зрели" майки имат и "достатъчно зрели" дъщери.

Какво по добро от това - чрез харесваща го майка - мъжът да достигне до привлекателната дъщеря?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Аз като съм малко, дървено човече и гърбът ми целият е на чворове, а майстор Джепето ми закачи едни кибритени клечки за бицепси - как си намирам жена? И даже са се наредили на опашка пред вратата и жена ми само ги гони. Знаеш ли защо? Защото им разказвам приказките, дето татко Карло ми ги разказваше на мен. Важно е устата да ти работи, но за неща, които те не знаят, но от които и ти нямаш много понятие. Всичко е въпрос на възприятия и гонитба с тях. А ти им разказваш за двустайния на баба ти - една статична и скучна картина, на която само в imot.bg ще й обърнат внимание.
                    Не го лъжи! Първо смолоотделяш, докато се залепи някоя мома. А после след теб пълно със стърготина и талаш. Цех за пелети можеш да откриеш
                    Наздраве, pinus montana!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Това са две взаимно изключващи се понятия!

В момента в който чуя "голям бицепс/гръб" и ми е ясно че е някакъв фитнес-пън, който само дъмбели и магнезий са му в кратуната. Жените това не ги вълнува...

пп. А като се замисля даже и в нашата мъжка компания нямаме такива - скукаааа.................
                      В животът на повечето мъже настъпва момент, когато лепват "огледална болест". Кой в по-лека, кой в по-тежка форма. Няма само нас да ни лови "гравитационна болест", я.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Аз като съм малко, дървено човече и гърбът ми целият е на чворове, а майстор Джепето ми закачи едни кибритени клечки за бицепси - как си намирам жена? И даже са се наредили на опашка пред вратата и жена ми само ги гони. Знаеш ли защо? Защото им разказвам приказките, дето татко Карло ми ги разказваше на мен. Важно е устата да ти работи, но за неща, които те не знаят, но от които и ти нямаш много понятие. Всичко е въпрос на възприятия и гонитба с тях. А ти им разказваш за двустайния на баба ти - една статична и скучна картина, на която само в imot.bg ще й обърнат внимание.
                        Не говоря за имоти изобщо, освен ако тя не подхване темата. И тогава никога не разказвам ние какво имаме, а какво е на пазара и че имам някакъв опит.

А може би трябваше да се хваля и някоя щеше да се излъже.

А двустайния на баба ми съм го стягал за двойки и семейства. Една женица го хареса и неремонтиран. След това го ремонтирах и пак го хареса.

Дори успях да го изчистя от всички непотребни и ненужни неща, събирани през годините.

А ти нали търсиш някоя перфектна Ганка, да е домакиня и къщовница. А сега излиза, че си имал жена. Обясни, моля те,

Коментар

Да ти кажа, че разни готини алфа мъжкари с голям бицепс и широк гърб също се оплакват и не могат да намерят половинка.

В последно време и до среща не може да се стигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                            Рекламодател прекратява договора си с Нова телевизия заради "Биг Брадър"

Какво точно се случва този път? Нямам много време и не следя.
                            Събрали са най-моралните, чистите и духовно извисени личности в Бг.

С една дума елита на нацията!

пп.
                            ... а както знаем такива неопетнени личности не вдигат продажбите!

Коментар

• Рекламодател прекратява договора си с Нова телевизия заради "Биг Брадър"

Какво точно се случва този път? Нямам много време и не следя.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                УжасТ!
                                В последните месеци, четейки темата, все повече започвам да се убеждавам, че не знам какво точно искам, но съм на път окончателно да схвана какво не иска Евго.
                                Наздраве!
                                Лятото не бях писал много време, а вие много често пишете глупости, колкото да убиете времето.

Коментар

Working...
                                X