Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
С изключителна точност бих оценил вероятността на 0.00000000%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А има ли шанс да си прибереш жена в бъдеще,?
Коментар
-
Правилно - правя си каквото искам - живея без жена, спокоен и щастлив?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Може би “справям” е по-точният глаголто си важи и в двете посоки.
Достигат се нови висоти постоянно. Това няма как да не повлияе на една връзка/семейство днес.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми като го забележиш се прави че не си го забелязъл.Истинския мъж никога не противоречи на жена си никога не я слуша какво говори и си прави каквото си иска.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМи както си се подкарал, няма да погледнеш истинска жена при такава ниска рентабилност - 15 кеф, 3000 зор... хич не излиза сметката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мм, не знам за двете посоки. Когато всичко в къщи е наред - мъж си казва, добре, доволен съм, всичко е наред. Жена си казва - Не е възможно всичко да е наред; Всичко наред ли е? Скучно е, всичко да е наред; Нямам чувството, че всичко е наред; и тн. И съответно, никога не може да няма проблем. Става досадно много бързо, веднъж като забележиш принципа.
- 1 like
Коментар
-
Мм, не знам за двете посоки. Когато всичко в къщи е наред - мъж си казва, добре, доволен съм, всичко е наред. Жена си казва - Не е възможно всичко да е наред; Всичко наред ли е? Скучно е, всичко да е наред; Нямам чувството, че всичко е наред; и тн. И съответно, никога не може да няма проблем. Става досадно много бързо, веднъж като забележиш принципа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не знам, аз си преценявам несъзнателно плюсовете и минусите: чекия - 10 точки кеф, една точка зор. Кукла - да кажем, 12, айде, 15 точки кеф, двайсет точки зор... Доколкото се познавам, нито веднъж няма да я предпочета, дори да е в килера.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
скоро изобщо нема да имаме нужда от жените .... досега четох в нета ,. ми че то в почти всяка столица в Европа и в всеки по- голям град имало вече публични домове с такива секс куклибаси кво инфо съм пропуснал
и ти да видиш брат народ, опашки даже и записвания имало !?!? Куриозното е че цените за секс с тия кукли са почти 1 : 1 с цените за секс с компаньонка !?!!? Абе все едно си плащаш за секс с истинска жена,, Истина не е човеко, баси в кви времена живеем
Май прави ще се окажат от рекламния отдел на 1 от произовдителите на такива кукли : Ако направите секс с 1 от нашите кукли повече няма да искате да правите секс с истинска жена !?!?!?!?!?мале мале мале ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Може би “справям” е по-точният глаголто си важи и в двете посоки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мис ...
чакай ся ....тия не са надуваеми кукли, те вече са от каменната епоха, тия новите са ново поколение с стоманен скелет и последна генерация силикон и с направо кат истинска човешка кожа. Тая дето я гледах и пипах си беше направо кат истинска жена, 1, 70 висока и 40 кила направо в тъмното мое да я сбъркаш с жива жена от плът и кръв
А за тоя културиста нема кво да го коментирам ..... 150 кила мускули , а акъла в мозъка на главата му е още на ниво първичен белтък от зората на зараждането на живота на земята.
Коментар
-
Ако ще имам партньор в къщи, добре... Ако ще трябва да се "оправям", мога, ама що...то си важи и в двете посоки.
Коментар
-
пич недей тъй ся .... едно е да гледаш такава на снимка ама съвсем друго е кат видиш това чудо на живо пред теб, признавам си брат направо ми висна ченето и гледах кат хипнотизиран.....
нарочно ги правят тия кукли с перфектни фигури и манекенски пропорции и все младо на по 20 години да ни бъркат в мозъците и успяват тяхната ....
Коментар
Коментар