Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тънимъни ти и въздържание какво чуват ушите ми?Давай направо през лука не се тревожи за нас.Нашите уши не са пригодени само за хвалебствия
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Момичето е свестно, финна и културна, но не е много оправна (и ми се е оплаквала, че баща й много обичал купоните преди. Аз й казах да не мисли за това). Изобщо имам много комшийки госпожици, богат избор.
tnm,
мъжете могат да правят бебета и на 40г и на 50г, вие не можете тогава по естествен път.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
И майка й носела салатите и ракиите... Баш такава ти трябва, взимай я, тая се е отвратила от купони и ще си седи само дома. Спестяваш много излишни разходи и ще можеш да кръшкаш, щото тя няма да иска да те придружава навсякъде. Истинско съкровище.
Ага,
Нали има една (турска) приказка, че един мъж не е само за една жена.
За сведение на Пешето, tnm i lelq, съм си писал с няколко мъже от тук на лично и те потвърждват "Напълно съм съгласен с теб, за това каква е българката и самият аз съм имал подобни случки. Просто имай търпение и бъди внимателен, за да избереш добро момиче"
Коментар
-
Обаче става дума за яки купони и жени.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз гледам Кобилкина и Ани Владимирова .......един от съветите на Кобилкина е, че "Кахърен Кънчо работа не върши", човек като има проблеми, не може да се отдаде на любовта.
Да ти кажа, че съветите на колегите тук са доста ценни. Нали съм ви казвал, че ме е харесал за зет един чичо (съсед на морето), а в погледът му видях "харесване и одобрение".
Сега има пандемия и не мога да ходя по баровете (те и не работят).
- 3 Харесвания
Коментар
-
Обаче става дума за яки купони и жени.
- 1 like
Коментар
-
Обаче става дума за яки купони и жени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеEvgo, пиле шарено, чета те и немея. Ако погледна "света" през твоите очи/думи то той е изтъкан от коварни, неуки провинциални женуря готови да прилапат парите и имотите на стройните и образовани софиянци.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Брат, ми кво се ослушваш, нали затова сте двама - ти си оправен, кво ти пука?
И кво като баща й обичал купоните преди? Пречел й е да си учи уроците ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Не си далеч от истината.
Коментар
-
Момичето е свестно, финна и културна, но не е много оправна (и ми се е оплаквала, че баща й много обичал купоните преди. Аз й казах да не мисли за това). Изобщо имам много комшийки госпожици, богат избор.
tnm,
мъжете могат да правят бебета и на 40г и на 50г, вие не можете тогава по естествен път.
И кво като баща й обичал купоните преди? Пречел й е да си учи уроците ли?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Не си далеч от истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мани го пешето, сигурно го е яд, че никоя не у е дала на последното чалга парти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеEvgo, пиле шарено, чета те и немея. Ако погледна "света" през твоите очи/думи то той е изтъкан от коварни, неуки провинциални женуря готови да прилапат парите и имотите на стройните и образовани софиянци.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар