Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение+1
И аз това имах предвид по-долу. Вселената има неприятния навик да ни се отплаща за изборите и намеренията ни. Ако правим за всичко тънки сметки и настройката ни към света е неправилна, малко вероятно е да бъдем възнаградени с щастие, защото липсва причина за това.
Добре е, в крайна сметка да прочиташ написаното от теб, за да го осмислиш, преди да пуснеш своите произволни предположения пред публиката...
1. Обосновката ти за "правилна настройка към света" - твоите лични критерии ли следва?
2. Не си ли мислил за възможността - хората да гледат на света чрез различни от твоите критерии за "правилна настройка"?
...........................
Определено, критериите ти за "правилна настройка" - самият ти свързваш с лежане на хълбок и с отворена уста, чакайки "да бъдеш възнаграден с щастие" - т.е. - да бъде напълнена устата ти (с дефинираното от самият теб щастие)...
В подобна ситуация (на изчакване с отворена уста) - все някога ще бъдеш "възнаграден с щастие"..., независимо от вида на "щастието", което ще се изсипе (като от самосвал) - в отворената ти уста...
..........................
Някои хора не разчитат да бъдат "възнаградени с щастие", а това е много по-добре от факта - да се закотвиш и да чакаш, за да бъдеш... "възнаграден"!
По презумпция - никой не мисли да дарява / "възнаграждава" с щастие. Принципът НЕ е този: "полага ми се щастие" и е различен от пасивно изчакване нещото, наречено от теб "щастие" - да ТИ се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Е за хората с его, ако са криви дървета - всеки друг е виновен, включително Господ. Прошката е от него, вследствие предшестващи разкаяние и смирение. Грешно тълкувате посвещението в йезуитския орден.
Нищо не тълкувам . Забавлявам сеПри това доста .Събудих се преди малко , а след малко смятам да ходя да пия кафе в Пловдив , да речем .Смирен ден ти желая , за да си по-близо до шефа и прошката . Прошка за какво ? Много ли си грешен ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Друго си е да го каже йезуит , а не Пешо - мръсната уста .
Кайте се и се смирявайте и се молете , да си проститеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Може да се повлияе на последствията - покаяние, смирение и прошка.
Носейки обаче непроменено его - няма освобождаване от последствията.
Друго си е да го каже йезуит , а не Пешо - мръсната уста .
Кайте се и се смирявайте и се молете , да си простите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
И да обобщя напъните:
Свободен си да избираш, но не си свободен от последствията на избора !
Носейки обаче непроменено его - няма освобождаване от последствията.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 5 Харесвания
Коментар
-
И аз това имах предвид по-долу. Вселената има неприятния навик да ни се отплаща за изборите и намеренията ни. Ако правим за всичко тънки сметки и настройката ни към света е неправилна, малко вероятно е да бъдем възнаградени с щастие, защото липсва причина за това.
Свободен си да избираш, но не си свободен от последствията на избора !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Хммммм... за кое да излъже? Тя най-вероятно иска ти да се сетиш какво трябва да направиш, т.е. първо ти да отидеш в нейния град и да се видите... Това не е лъжа, а флирт, игра и т.н.
В един флирт винаги има "лъжа"/игра и ако не можеш да се изкефиш на флирта, добре е поне да го преглътнеш някак. Иначе... не знам
Честита Коледа и на любителите и разбирачите на женската душа
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНамерила си е временна работа в супермаркет и все още не знае кой ден ще дойде.
Излъже ли, bye-bye.
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеВарианта Вие да отидете при нея, макар и да изпиете по едно кафе в обедната ѝ почивка, изключен ли е?Last edited by Money; 26.12.2020, 09:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеТа това, което исках да кажа е, че раздавайки се и споделяйки блага с другите, ти се връщат и към теб, дори и да не си го помислял дори.
И в любовта и взаимоотношенията е същото- раздавайки се, получаваш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Честита Коледа!
Минавам да ви кажа как си прекарваме на село междусъседски. Съседът ни е от ,,чичовците,, които са в графа сингъли. Та вчера преди да си пожелаем приятно изкарване за Бъдни вечер, бях на двора и предложих на комшу да си набере зеле, защото бях заета, а зелето ни е в излишък и подарявам. Набра си няколко, благодари човекът и предложи да върне жеста с безплатен масаж, защото е масажист. Преотстъпих услугата по- късно на майка ми, че тя има по-голяма нужда от масаж, заради болките в кръста, а и зелето все пак е от тяхната градина. Имам още за раздаване.
Та това, което исках да кажа е, че раздавайки се и споделяйки блага с другите, ти се връщат и към теб, дори и да не си го помислял дори.
И в любовта и взаимоотношенията е същото- раздавайки се, получаваш.
Вкопчваш ли се в нещо- то ти се изплъзва като жива рибка в ръцете.
Наздраве!
................
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Има половин милион Груйовци в софия и секви тарикати от 'шумен'. Ше ти я опраскат булката в летеж. По-добре не я вземай, за да не си отровиш нервите.
ха ха
Тя още от сега ми прави селски номера, с което ме кара да търся друга.Last edited by Evgo; 25.12.2020, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Варианта Вие да отидете при нея, макар и да изпиете по едно кафе в обедната ѝ почивка, изключен ли е?
евго ми иди да навестиш тъстовете. да се опознаете.
все пак у вас ще дойдат да живеят, нали.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Варианта Вие да отидете при нея, макар и да изпиете по едно кафе в обедната ѝ почивка, изключен ли е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Намерила си е временна работа в супермаркет и все още не знае кой ден ще дойде.
Излъже ли, bye-bye.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар