Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ма ти едно говориш друго вършиш...Това изпълнение винаги ти е харесвало щото имаш добър вкус.простотията е впечатляваща
ЗА това изпълнение научих от теб.
Това НЕ е чалга.
Ако това не ти харесва, на мен пък ми харесва!
Какво лошо има в това, да кажа, че нещо ми е харесало? Е, да - не мога да не уважавам твоето мнение.
Това парче НЕ бих пускал пред публика (Слави е артист и може да го прави)
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не зная защо винаги слушаш изпълнения, които ненавиждаш?
Благодаря за поздрава! Вече много ми харесва това изпълнение.
Харесва ми, точно защото не е чалга.
....................
Да те попитам, твоите деца на какви музикални инструменти свирят? Ти ли им определяш предпочитанията?
Моите не слушат чалга, точно както мен. Това са взаимствали - не от теб, нали?
...................
Слави е имал бизнес и го е съобразявал с предпочитанията на публиката, която му е носила пари в младата МУ възраст.
Това, че не е садил и прекопавал домати - не считам, че е порок на Слави. Акцентът му е бил другаде. И с право!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
още нямам нужда от очила
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Мониторът ми е голям, виждам добре. Но пръстите ми може да са дебели.
Удебеленото заплаха ли е? В защита на тнм?
Да знам за напред да се страхувам.
Коментар
-
Ти си далече от много неща успех с чалгата и простотията ти желая.Ето ти специален поздрав...лирическият герой ти казва ще гласуваш за Славчо щото имаш вкус
https://www.youtube.com/watch?v=RadRCSMab3E
Благодаря за поздрава! Вече много ми харесва това изпълнение.
Харесва ми, точно защото не е чалга.
....................
Да те попитам, твоите деца на какви музикални инструменти свирят? Ти ли им определяш предпочитанията?
Моите не слушат чалга, точно както мен. Това са взаимствали - не от теб, нали?
...................
Слави е имал бизнес и го е съобразявал с предпочитанията на публиката, която му е носила пари в младата МУ възраст.
Това, че не е садил и прекопавал домати - не считам, че е порок на Слави. Акцентът му е бил другаде. И с право!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ти какъв диоптър идваш ? Па и безплатно . От тия китайските в подлезите за два лева ли си ?
Много съм наблюдателна , да знаеш . И това , че не коментирам поредната тъпотия, не значи , че не съм я видяла . Или разбрала
Удебеленото заплаха ли е? В защита на тнм?
Да знам за напред да се страхувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Вероятно си избрала неправилното написване не случайно, но несъзнателно. С "онази" конотация.
Нека се произнесе Ендър, той се бара психолог тука.
(любопитно, когато итализирах буквата, тя стана "т", то ест ръкописен вариант. Ха, такава избезе и при постването. С какви тайни или особени шрифтове тише tnm?)
Много съм наблюдателна , да знаеш . И това , че не коментирам поредната тъпотия, не значи , че не съм я видяла . Или разбрала
Коментар
-
Кака завидяха ни.Но , ако нещо ти е важно , за пред аудиторията, може да се съглася с изказването ти . Да няма драми
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, Lelq, пишем си за хармония и съвършенство при виртуална обмяна на мнения. Семейство и брак не наместваме.
Наздраве!
Нека се произнесе Ендър, той се бара психолог тука.
(любопитно, когато итализирах буквата, тя стана "т", то ест ръкописен вариант. Ха, такава излезе и при постването. С какви тайни или особени шрифтове тише tnm?)Last edited by grisow; 10.03.2021, 12:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, Lelq, пишем си за хармония и съвършенство при виртуална обмяна на мнения. Семейство и брак не наместваме.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Някакви твои умотворения - са си твой приоритет. Не ти преча да вярваш в каквито желаеш сентенции.
Далеч съм от твоите "истини". Омайвай с тях дамите във форума.
https://www.youtube.com/watch?v=RadRCSMab3ELast edited by national power; 10.03.2021, 09:20.
Коментар
Коментар