If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама едно е да търсиш за боцкане,съвсем друго е да търсиш "половинка " . Критериите са коренно различни . Ти търсиш да бодеш а им подхождаш като жених, ми нема да ти се получи нивгаш !
Що? Сексът е повод за запознанство.
Макар и други да смятат, че не е.
Джендър ако ми се яви такъв бой ще яде, че няма да помисли повече Жените са хубаво нещо бе евго, говорили сме . Ама едно е да търсиш за боцкане,съвсем друго е да търсиш "половинка " . Критериите са коренно различни . Ти търсиш да бодеш а им подхождаш като жених, ми нема да ти се получи нивгаш !
Последната мадама хич не беше ОК.
От нея се искаше да си намери някаква работа в СФ, тя е от провинцията и да дойде у нас пробно, да се "стиковаме" и да видим дали ще се получи.
Тя е конфликтна и където отиде на работа, все някакви скандали прави.
И е с 2 фейсбука, и няколко профила в сайта за запознанство, кой знае как я опъват мъжищата, макар и рядко,
Джендър ако ми се яви такъв бой ще яде, че няма да помисли повече Жените са хубаво нещо бе евго, говорили сме . Ама едно е да търсиш за боцкане,съвсем друго е да търсиш "половинка " . Критериите са коренно различни . Ти търсиш да бодеш а им подхождаш като жених, ми нема да ти се получи нивгаш !
Земи си един жендър да те набоцка и аре стига рева
Що не пробваш ти с джендър и шимейл, да видиш как е, няма все пица да ядеш.
Коментар