Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеМежду другото апокалипсис не е нищо лошо, думата идва от гръцката откривам, разкривам, научавам нещо ново.
И така защо ли изпадаме в панически страх от новостите в живата ни?Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеМежду другото апокалипсис не е нищо лошо, думата идва от гръцката откривам, разкривам, научавам нещо ново.
И така защо ли изпадаме в панически страх от новостите в живата ни?
НА нас пък ни харесват новостите в живота, предполагам - за повече от мъжете се касае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение"Мъжете и жените са много различни, да знаете.
Жена, легнала на дивана възбужда мъжа, а мъж, легнал на дивана вбесява жената!"
Една позната, тоя месец навърши 35, а изглежда на не повече от 18. Наздраве!
Не, че възрастта ме интересува - разбрал съм я неволно, но "жена, легнала на дивана" е доста общо описание.
Все пак - трябва да уточниш поне, на колко изглежда легналата на дивана, иначе може да допуснеш груба грешка и не, че това ще бъде фатално..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение"Мъжете и жените са много различни, да знаете.
Жена, легнала на дивана възбужда мъжа, а мъж, легнал на дивана вбесява жената!". А ако прибавиш срещу дивана и телевизор с футбол ... Тогава ... Настъпва апокалипсисссддссът
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ползва еротични списания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти Тиндър ли ползваш?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Дано не е, че в тая тема да го е страх човек да се наведе да си го вземе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
еми ако качи сегашните снимки нали никой няма да я мачне бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
вчера влязох в известен сайт за запознанства и що да видя,
Една жена, с която един път съм излизал на среща преди 2 години и половина, все още е там, със снимки от преди 10г и е на 38 г, за нея времето е спряло,И тогава беше на толкова.
Това е тази, която ми закъсня на срещата и още от далече по излъчването, по фигурата, беше направила първо лошо впечатление.
И реших да й пиша: "Яна, как си? Какво правят пичовете?"
Мен ми е ясно, че едно нещо като тръгне зле, няма начин да се оправи после.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Добро утро,
вчера влязох в известен сайт за запознанства и що да видя,
Една жена, с която един път съм излизал на среща преди 2 години и половина, все още е там, със снимки от преди 10г и е на 38 г, за нея времето е спряло,И тогава беше на толкова.
Това е тази, която ми закъсня на срещата и още от далече по излъчването, по фигурата, беше направила първо лошо впечатление.
И реших да й пиша: "Яна, как си? Какво правят пичовете?"
Мен ми е ясно, че едно нещо като тръгне зле, няма начин да се оправи после.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Все ми е тая.
Тя е на 40 г, въпреки че има пари, няма връзка и няма деца. Тя важните събития си ги индикира по ф.б.
И съм забелязъл, че старите моми 36-40г са като нея, с тази разлика, че тя има хубава професия. И печели яко.
- 1 like
Коментар
Коментар