IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

От радостно емоционална възбуда ли?
    И аз благодаря!
    Не, само от възбуда.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

За това може и да си прав , но ако гледаш реакциите на спортисти при състезание ще видиш по много от същото и там няма такава мотивация още повече ,че е трудно изпълнимо когато пулса ти е 180 да се насилиш да цивриш. Та , на зле е положението ...
      Не знам, едно време спортистите се срамуваха да плачат (или други тятрални маймунджилъци) всенародно, и жените също. Все пак спортът е само игра, поне по определение, а не медийно шоу с милиардни реклами, диктуващи всичко.
      --------

Извън горното - по темата:

"Целувка за да помечтая"
      https://m.youtube.com/watch?v=fHjZQb-kGek

"Дай ми целувка да мечтая
      И мойто въображение ще цъфне със това
      Мила, за повече не моля -
      Целувка да мечтая"

Еха, едно време хората бяха хора, жените - жени, мъжете - мъже.
      Last edited by chan_tura_naga; 11.08.2021, 15:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Имам подозрението, че това риване навсякъде по медиите е тяхно изискване – вид шоу за да гъделичкат нервичките на съвременните поколенийца-снежинчици...

Па и тиянката се учат на живот само от медиите и филмите (щото истински немат) и стана модерно да си поплакнюват от сърчице... Най-малкото за да не бъдат обвинени в липса на "емпатия" (кво е това?) и/ли "емоционална интелигентност" (ква е тая глупост?). От друга страна, гордеят се с подвластността си на "емоционалните си тригери" (ква е тая измислица?).
        За това може и да си прав , но ако гледаш реакциите на спортисти при състезание ще видиш по много от същото и там няма такава мотивация още повече ,че е трудно изпълнимо когато пулса ти е 180 да се насилиш да цивриш. Та , на зле е положението ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
          Вчера е ревал за глупости. Ма тя и някаква афро гимнастичка рева и преди това някаква тенисистка.

Просто са отглеждани в саксия. В този смисъл някоя и друга криза даже са си полезни.
          Имам подозрението, че това риване навсякъде по медиите е тяхно изискване – вид шоу за да гъделичкат нервичките на съвременните поколенийца-снежинчици...

Па и тиянката се учат на живот само от медиите и филмите (щото истински немат) и стана модерно да си поплакнюват от сърчице... Най-малкото за да не бъдат обвинени в липса на "емпатия" (кво е това?) и/ли "емоционална интелигентност" (ква е тая глупост?). От друга страна, гордеят се с подвластността си на "емоционалните си тригери" (ква е тая измислица?).
          Last edited by chan_tura_naga; 09.08.2021, 09:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Просълзих се. Благодаря!
            От радостно емоционална възбуда ли?
            И аз благодаря!
            ​​​​​​​
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Естествено ,че живота ще продължи , то това му е функцията ,да се възпроизвежда и да намира най устойчивото . Мантри няма , има очеизвадни факти , което не пречи жените да започнат да отглеждат мъже за разплод ! Но уви женската душа ще бъде девствена и съответно нещастна .
              ПП Какво са пеели в древна Гърция ?! Мъжката сексуалност отдавна не е тема ,щото ако пратиме ревльото от олимпиадата да защити семейството си , най много да даде анус !
              ПП И още нещо по повод Гърция ,древна. Виж статистиката за раждаемост на западния свят ...и се замисли какви глупости пишеш . Не искам да отварям дума за десетките новопоявили се полови определения .Примерите за грешната посока са толкова много , че няма смисъл да се изброяват .
              ПП Да историята показва цикли на подеми и спадове но удобно пропускаш ,че историята е показала и катастрофи . Доколко са мит или реалност е отделна тема. И в този смисъл смятам че на прага на 4-та техническа революция вървим към дирижирана катастрофа , доколко ще овладяна ,евентуално ще бъдем свидетели .
              ПП Попаднах на пресконференцията на Меси , ами извинявай идва ми да отида и да му вкарам два тупаника .жена му като истински пич му подава кърпичка за сълзичките и сополките. Идилия пълна !
              ПП И още нещо , майка ли си? И ако да мъжка рожба имаш ли?
              Разлигавили сме се това западната циливилизация. Факт. Ама ти си много черноглед. Чак пък катастрофа.

Ще поживеем и ще видим.

Меси е със синдром на Аспергер. Това обяснява неадекватното му изражение. Вчера е ревал за глупости. Ма тя и някаква афро гимнастичка рева и преди това някаква тенисистка.

Просто са отглеждани в саксия. В този смисъл някоя и друга криза даже са си полезни.
              Last edited by Selena; 09.08.2021, 08:13.

Коментар

Който каквото носи, това дава, а днес както ме разхождаше домашния любимец, си затананиках една позната мелодийка и си викам, що пък да не ви я споделя...

https://textovenapesni.com/detski-pe...a-usmivka.html
                Просълзих се. Благодаря!
                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Ами ако може не идвай да ни виждаш повече.Аз как не идвам да ви виждам в София (не бих си го причинил).Бегай у Гърция с бохчата и 6 часови опашки на границата.
                  Аз направих едно бегло сравнение с южното Черноморие! И не ходя на море в хотел под 4 звезди. Следващият път като пишете, вникнете в написаното, пък тогава се засягайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Оплакване беше, кът бях 18 годишен.
                    Сега не еее.
                    Стига бе, говоря ти, че не знаете как да изпр...ните, един мъж. Само чакате наготово, оргазми. Хайде малко, влез в час.
                    Има да чакат оргазми с такива печени мъже които лягат с жена заспиват и се напикават

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Те и в древна Гърция са ги пеели тези песимистични мантри, пък животът си е продължил още 2-3 000 години по скоро в циклична схема - подем - спад - подем ...
                      Естествено ,че живота ще продължи , то това му е функцията ,да се възпроизвежда и да намира най устойчивото . Мантри няма , има очеизвадни факти , което не пречи жените да започнат да отглеждат мъже за разплод ! Но уви женската душа ще бъде девствена и съответно нещастна .
                      ПП Какво са пеели в древна Гърция ?! Мъжката сексуалност отдавна не е тема ,щото ако пратиме ревльото от олимпиадата да защити семейството си , най много да даде анус !
                      ПП И още нещо по повод Гърция ,древна. Виж статистиката за раждаемост на западния свят ...и се замисли какви глупости пишеш . Не искам да отварям дума за десетките новопоявили се полови определения .Примерите за грешната посока са толкова много , че няма смисъл да се изброяват .
                      ПП Да историята показва цикли на подеми и спадове но удобно пропускаш ,че историята е показала и катастрофи . Доколко са мит или реалност е отделна тема. И в този смисъл смятам че на прага на 4-та техническа революция вървим към дирижирана катастрофа , доколко ще овладяна ,евентуално ще бъдем свидетели .
                      ПП Попаднах на пресконференцията на Меси , ами извинявай идва ми да отида и да му вкарам два тупаника .жена му като истински пич му подава кърпичка за сълзичките и сополките. Идилия пълна !
                      ПП И още нещо , майка ли си? И ако да мъжка рожба имаш ли?
                      Last edited by pa4anga; 08.08.2021, 18:13.

Коментар

Не съм съгласен ! Според мен формирането определя и последващите избори . И в този контекст следва целоживотна борба човека да разбере самия себе си особенно при нехармонично формиране отделящо индивида от хармонията . За качества и прочие няма да отварям скоба,защото много ще разводним диалога но общо взето около 50-60 година човека разбира ,че цял живот е преследвал призраци .Затова и смятам ,че цивилизацията е в период на активен упадък и ентропията ще вземе връх независимо от поставената маска на прогреса .
                        Те и в древна Гърция са ги пеели тези песимистични мантри, пък животът си е продължил още 2-3 000 години по скоро в циклична схема - подем - спад - подем ...

Коментар

• Съгласна съм да не си съгласен, твой избор.

Коментар

Общо взето се фокусирам към това, което аз ще дам и споделя, отколкото очакванията на мен да дадат към момента, което не значи че преди години не съм търсила обратното. Преди не бях доволна от резултата, сега съм.
                            Формирането от семейство, среда, гурута е съществено най-вече до 21 години, но от там нататък винаги имаш избор как да продължиш.
                            Не съм съгласен ! Според мен формирането определя и последващите избори . И в този контекст следва целоживотна борба човека да разбере самия себе си особенно при нехармонично формиране отделящо индивида от хармонията . За качества и прочие няма да отварям скоба,защото много ще разводним диалога но общо взето около 50-60 година човека разбира ,че цял живот е преследвал призраци .Затова и смятам ,че цивилизацията е в период на активен упадък и ентропията ще вземе връх независимо от поставената маска на прогреса .

Коментар

Т.е. си около 40-ака минимум и би следвало да знаеш ,че формиращи са нещица като -семейство, авторитети ,среда и прочие и извода ,че повечето индивиди от мъжки пол са с женски наклоности не е вярно ,просто са формирани като такива ... от споменатите неща и всъщност нито един от двата пола не е доволен от резултата .
                              Общо взето се фокусирам към това, което аз ще дам и споделя, отколкото очакванията на мен да дадат към момента, което не значи че преди години не съм търсила обратното. Преди не бях доволна от резултата, сега съм.
                              Формирането от семейство, среда, гурута е съществено най-вече до 21 години, но от там нататък винаги имаш избор как да продължиш.

Коментар

Който каквото носи, това дава, а днес както ме разхождаше домашния любимец, си затананиках една позната мелодийка и си викам, що пък да не ви я споделя...

https://textovenapesni.com/detski-pe...a-usmivka.html
                                Т.е. си около 40-ака минимум и би следвало да знаеш ,че формиращи са нещица като -семейство, авторитети ,среда и прочие и извода ,че повечето индивиди от мъжки пол са с женски наклоности не е вярно ,просто са формирани като такива ... от споменатите неща и всъщност нито един от двата пола не е доволен от резултата .

Коментар

Working...
                                X