IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Мон амур, само на теб викам на всеки от никовете ти. Кажа ли мон амур, се за тебе мисля. Аз вехна, вехна, вехна, а ти се занасяш.

Нема да те пусна в личниот ми периметър ни на милиметър.

Тошето ми липсва. Зачезна нещо.

Та когато Тошето още пишеше, ти казах, че си просто камъче в обувката.

Ситуацията е непроменена. Бегай сега в имотната тема да разтушиш
    Явно ,виното е много,както написа. Нямам друг ник и никога не съм писал с теб. Но акъла ти го знам, то стига няколко дни човек да почете темите.
    Имаш си някакво дежурно обвинение, когато ти се каже че си олицетворение на това което не можа и да напишеш правилно. O sancta simplicitas
    Не каза , мъжа ти знае ли какво правиш по цял ден?

Коментар

• Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение

Не е от виното,нито от бързане. Толкова ти е акъла

Да не забравиш да си го повтяряш пред огледалото, като се видиш. Като мото да ти стане . Другото е без коментар, само със отметка ,че много в тоя форум са ти мон амур.
      Мъжа ти знае ли какво правиш по цял ден?
      Мон амур, само на теб викам на всеки от никовете ти. Кажа ли мон амур, се за тебе мисля. Аз вехна, вехна, вехна, а ти се занасяш.

Нема да те пусна в личниот ми периметър ни на милиметър.

Тошето ми липсва. Зачезна нещо.

Та когато Тошето още пишеше, ти казах, че си просто камъче в обувката.

Ситуацията е непроменена. Бегай сега в имотната тема да разтушиш

Коментар

Ето, поправих го.

На втора чаша бяло вино стават грешки и най-вече при бързо писане .
        .
        Не е от виното,нито от бързане. Толкова ти е акъла

Да не забравиш да си го повтяряш пред огледалото, като се видиш. Като мото да ти стане . Другото е без коментар, само със отметка ,че много в тоя форум са ти мон амур.
        Мъжа ти знае ли какво правиш по цял ден?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ами то не е за подигравка.

Ако е само за секса, има такива услуги - и за мъже, и за жени. Защо трябва човек да си разваля семейството?

Отделно, много често, на 50г самолетът лети ниско и за малко, особено при неспортуващи.
          Хм. Има 50 годишни дето ще те сложат в малкото си джобче. Питай мон амура пърдон .., норд уест ист саут и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение

По добре да беше написала Santa Claus (дядо Коледа ) и да не се излагаш. O sancta simplicitas е правилно. Запомни го , и да си го казваш , когато си пред огледалото за произношение. Цицерон , така се е отървал от тепкане.
            Мон амур, що се поизнесе от златната тема? Кво ти дреме аз дали се излагам? Как изкара лятото?

Нали и на теб следва да ти се даде мегдан за изява. Нес па?

Ето, поправих го.

На втора чаша бяло вино стават грешки и най-вече при бързо писане .

Кат гледах пак пунктуацията си я ….
            Last edited by Selena; 08.09.2021, 16:06.

Коментар

Не думай. Заменят твой връстник с 50 годишен… лоша работа…
              Ами то не е за подигравка.

Ако е само за секса, има такива услуги - и за мъже, и за жени. Защо трябва човек да си разваля семейството?

Отделно, много често, на 50г самолетът лети ниско и за малко, особено при неспортуващи.

Коментар

O Santa Simplicitas. Те и всички китайци са годни
                По добре да беше написала Santa Claus (дядо Коледа ) и да не се излагаш. O sancta simplicitas е правилно. Запомни го , и да си го казваш , когато си пред огледалото за произношение. Цицерон , така се е отървал от тепкане.

Коментар

42
                  Не думай. Заменят твой връстник с 50 годишен… лоша работа…

Коментар

На колко години е този изстрадал човечец?
                    42

Коментар

През януари 2021 ми беше дошла на гости приятелка.......и ние се качвахме в асансьора, а той слизаше. Като ни видя, се зарадва и предположи някой неща и ни поздрави.

Просто човекът има проблем с тази жена и не е много на себе си.
                      На колко години е този изстрадал човечец?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Ами сигурно някоя жена, която не е ок. Или само за мъжете важи това?
                        Аз все пак се надявам мъжът да е ок и да започне да поздравява Евго, пък по-натам каквото стане
                        През януари 2021 ми беше дошла на гости приятелка.......и ние се качвахме в асансьора, а той слизаше. Като ни видя, се зарадва и предположи някой неща и ни поздрави.

Просто човекът има проблем с тази жена и не е много на себе си.

Коментар

Аз все пак се надявам мъжът да е ок и да започне да поздравява Евго, пък по-натам каквото стане
                          Бреййй, как не се досетих, че проблемът е в космоса, а не в ракетата . Дано почне пак да поздравява Евго, дано.

Коментар

Друго имах аз предвид . Ти много дачел отиде в анализирането. Аджеба, коя жена бяга от някой, който е ок?

Коментар

То ако се гледат хормоните и кръвообращението 90% от 30 годишните и 95% от 40 годишните мъже не трябва да правят секс, а за по-възрастните потребители на форума да не говорим
                              Друго имах аз предвид . Ти много далеч отиде в анализирането. Аджеба, коя жена бяга от някой, който е ок?
                              Last edited by Selena; 08.09.2021, 14:29.

Коментар

Съпругът й е направил 2 деца и е годен. Проблемът е емоционален и доказателство, че няма нищо сигурно във връзките (и тези неща които съм писал тук).
                                O Sancta Simplicitas. Те и всички китайци са годни
                                Last edited by Selena; 08.09.2021, 16:02.

Коментар

Working...
                                X