IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes
    Проблем номер 1 на България е демографският срив .От 9 милиона през 1989г в момента населението е 6.5 милиона (а най-вероятно и по-малко щото от НСИ дописаха хора при преброяването).И то намаляват най-вече българите, щото циганите се увеличават като брой.И основната причина е,защото на принцесите им е трудно да износят, родят и отглеждат деца.
    Ама важното било, че били финансово осигурени и имотни. Парите и имотите в гроба няма да ги занесат.
    Считам, че трябва да дерзаеш в избраната от теб посока и да разказваш за резултатите.

Няма нищо по-силно от личния пример.

Както казах снощи Евго вече има сериозна конкуренция в темата.

Ти си свръхнова.

Адмирации.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

При подобен начин на дефиниране на "заетостта" на жената, си представяме дамата 24 часа в денонощието да разнася пълен леген (с изцедено и изсушено в пералнята пране) -- над нечия "дебелокора тиква"...

Ооо, веднага пояснявам!

Как, кажете ми ще бъде отпочинала една дама, с тоя леген в ръце, 24 часа в денонощието!?! Неее!

Кога ще съобрази, че трябва да направи друго нещо с това пране, или поне да не разнася легена (това може да е доста изморително!) , а трябва да има време и да си отпочива? А тя - разнася ли - разнася...

Е следващите дни тя пак разнася по 24 часа и злобно си мисли: "Защо ми трябваше това семейство? Преди това не се налагаше да разнасям тоя леген?"

.............

Как и кога отпочива една дама, за да бъде "отпочинала"?

Сигурен съм, че с голямо удоволствие една дама би "отпочивала" 24 часа в денонощието. Е, 12 часа сън (може би са достатъчно?) и 12 - разнасяне на леген .. по-става, нали?

Защо не ограничим "разнасянето на легена" ДО 15-20 минути? Същата работа би била налице. Да де, ама къде е "УМОРАТА", заради която ще се "ОТПОЧИВА" 12 часа?

Защо не попитаме Евго как се справя САМ? Няма да му дойде на ум да се оплаква и да "разнася" леген, повече от необходимото (15-20 минути) и при това ще му остане време, за да помогне на дамата със свалянето на бикините й...
      Евго деца има ли? “Легенът” е алегорична фигура за 24 часовият битов труд на жената с деца.

Апропо винаги ли всичко трябва да се обяснява като на първолак?

Явно трябва.

Коментар

• – Тате, защо в България, мъжът може да има само една жена ?
        – Законът ни пази ,Иванчо

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

О, веднага пояснявам. Умората. Жената трябва да е отпочинала за да има въобще някакво желание да не ти изсипе легена с прането върху дебелокората тиква .

При подобен начин на дефиниране на "заетостта" на жената, си представяме дамата 24 часа в денонощието да разнася пълен леген (с изцедено и изсушено в пералнята пране) -- над нечия "дебелокора тиква"...

Ооо, веднага пояснявам!

Как, кажете ми ще бъде отпочинала една дама, с тоя леген в ръце, 24 часа в денонощието!?! Неее!

Кога ще съобрази, че трябва да направи друго нещо с това пране, или поне да не разнася легена (това може да е доста изморително!) , а трябва да има време и да си отпочива? А тя - разнася ли - разнася...

Е следващите дни тя пак разнася по 24 часа и злобно си мисли: "Защо ми трябваше това семейство? Преди това не се налагаше да разнасям тоя леген?"

.............

Как и кога отпочива една дама, за да бъде "отпочинала"?

Сигурен съм, че с голямо удоволствие една дама би "отпочивала" 24 часа в денонощието. Е, 12 часа сън (може би са достатъчно?) и 12 - разнасяне на леген .. по-става, нали?

Защо не ограничим "разнасянето на легена" ДО 15-20 минути? Същата работа би била налице. Да де, ама къде е "УМОРАТА", заради която ще се "ОТПОЧИВА" 12 часа?

Защо не попитаме Евго как се справя САМ? Няма да му дойде на ум да се оплаква и да "разнася" леген, повече от необходимото (15-20 минути) и при това ще му остане време, за да помогне на дамата със свалянето на бикините й...

Коментар

В България просто няма как да стане подобно нещо.Обществото ще гледа негативно на подобни явления, така че самите жени няма да са съгласни. Ако се променят обществените нагласи ще има и такива случаи .Между другото искат да узаконят перверзията брак между мъже ,а за брак на мъж и жена никой и не повдига въпроса. Е кое е по-нормално секс и потомство на мъж от две или повече жени или хомосексуална връзка?
            И не виждам какво пречи домакинската работа на секса на жената?Нормално е мъжете да не очакваме изпълнения като по каталог от Камасутра от такава жена.
            О, веднага пояснявам. Умората. Жената трябва да е отпочинала за да има въобще някакво желание да не ти изсипе легена с прането върху дебелокората тиква .

Коментар

Кучето скача според тоягата.Жената самата природа я е направила така, че да търси властен мъж,на когото да се подчини.Ама като няма такъв и намери някой льольо и го прави на маймуна.
              Той затова и Марио Пузо казва, че мъжът не трябва да е прекалено добър с жените.
              Мдам, пак минаваме на литература … хубаво нещо е литературата, хеле това романите … хеле това фантазията в романите …

Обратно в реалността стига мъжът и жената да са просто уверени в себе си зрели индивиди и няма нужда от “властване”.

Значи, да обобщим това, което чета между редовете:

Ако 30 годишните рускини и кандидат робини са с 20 години по-млади от теб, то около теб витае фаталното 50.

Ти обаче не се предаваш, спортуваш до припадък, жената ти е писнала (и ти е писнало да те командори) и искаш харем, който ти да командориш по Марио Пузо.

Подразбирам, че ти е перфектна хидравликата и за две 20 годишни рускини, па както ти каза може и повече (дай Боже всекиму).

Тук е моментът, в който аз официално заявявам, че ти се превръщаш в диаманта на тази тема с потенциал да засенчиш Евго.

Ти си абсолютен суперстар. Свръхнова.

Посипвам си глава с пепел, че не съм те оценила по-рано.
              Last edited by Arana; 09.09.2022, 23:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ама разбира се и чистачка да наема,и готвачка,та да не си изкриви маникюра.Ами за какво ми е тогава да се женя-за един секс ли?А е голяма вероятността и в секса да не се раздава. На такава принцеса й показвам вратата на втория ден.
                Те не случайно и повечето са стари моми или разведени и после никой мъж не ги ще.
                Та по-добре да си стоя сам и да си ходя,където, когато и с която поискам.А рускините ако се държат така даже и вратите няма да им посоча,а изобщо няма и да ги отварям.
                И не са 20 годишни,а 30 годишни.Има голяма разлика.30 годишните търсят други неща.
                И законодателството забранява да се сключва брак повече от веднъж, но никой не може да ти забрани да живееш с колкото жени поискаш.Не че ще живея с повече от една, но го коментирам теоретично.Харем няма да правя, въпреки че ми се иска.
                Ма що да се ограничаваш да не правиш харем щом ти се иска? Хайде сега, теоретично, като си казал “А” кажи и “Б” .

Сега, за секса едва ли ще е по-лош ако жената е разтоварена от домакинска работа и принципно обича да се занимава с това, даже напротив.

Тук малко ти куца логиката.
                Last edited by Arana; 09.09.2022, 22:47.

Коментар

Мдам, а чувал ли си за чистачката? Пърдон, домашната помощница? След като говориш за “стандарт”, който “осигурявал мъжът”?

И преди да ме заклеймиш като глезла пояснявам, че аз не ги понасям, но ако жената е много натоварена ги препоръчвам все пак.

Отдавна пере пералнята, чисти чистачката и готви готвачката, та не знам за какъв “стандарт” точно приказваш.

Те и 20 годишните рускини това ще търсят прочее …
                  Ама разбира се и чистачка да наема,и готвачка,та да не си изкриви маникюра.Ами за какво ми е тогава да се женя-за един секс ли?А е голяма вероятността и в секса да не се раздава. На такава принцеса й показвам вратата на втория ден.
                  Те не случайно и повечето са стари моми или разведени и после никой мъж не ги ще.
                  Та по-добре да си стоя сам и да си ходя,където, когато и с която поискам.А рускините ако се държат така даже и вратите няма да им посоча,а изобщо няма и да ги отварям.
                  И не са 20 годишни,а 30 годишни.Има голяма разлика.30 годишните търсят други неща.
                  И законодателството забранява да се сключва брак повече от веднъж, но никой не може да ти забрани да живееш с колкото жени поискаш.Не че ще живея с повече от една, но го коментирам теоретично.Харем няма да правя, въпреки че ми се иска.
                  Last edited by mirodes; 09.09.2022, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това е един най-хубавите подаръци, които ме е правил по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Най-хубавият, естествено, е синът ми, но наличието на домашна помощница в кочинката, също много ми допадна.
                    Наздраве!
                    Аз имам проблем с това да командвам домашен персонал и да й вися на главата, за да върши работата като хората и покрай ковида всичко върша сама, но за натоварена жена и с малки деца си е облекчение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мани, маниии! Тяхната козметика по-скъпа от нашата.
                      Ужас, сестро, ужас …

Коментар

Мдам, а чувал ли си за чистачката? Пърдон, домашната помощница? След като говориш за “стандарт”, който “осигурявал мъжът”?

И преди да ме заклеймиш като глезла пояснявам, че аз не ги понасям, но ако жената е много натоварена ги препоръчвам все пак.

Отдавна пере пералнята, чисти чистачката и готви готвачката, та не знам за какъв “стандарт” точно приказваш.

Това е един най-хубавите подаръци, които ми е правил по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Най-хубавият, естествено, е синът ми, но наличието на домашна помощница в кочинката, също много ми допадна.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Могат даже да ти свият козметичката гадовете
                          Мани, маниии! Тяхната козметика по-скъпа от нашата.
                          Мечо

Коментар

Ами това е проблемът на съвременните жени-мислят си,че като са финансово осигурени и със собствени жилища могат да не изпълняват женските задължения в брака.Да ама на повечето мъже изобщо не им пука колко пари изкарват жените и какви имоти имат,а искат да отглеждат децата им,да готвят да чистят, да перат. Същите неща, които са искали мъжете от жените откакто съществува човека.

Затуй те питах какви са ти доходите, щото по нашето законодателство ще е сложно да основеш мормонска секта, а пък робството е забранено, демек следва на тез жени да им осигуриш “стандарт”
                            Last edited by Arana; 09.09.2022, 22:23.

Коментар

Ами това е проблемът на съвременните жени-мислят си,че като са финансово осигурени и със собствени жилища могат да не изпълняват женските задължения в брака.Да ама на повечето мъже изобщо не им пука колко пари изкарват жените и какви имоти имат,а искат да отглеждат децата им,да готвят да чистят, да перат. Същите неща, които са искали мъжете от жените откакто съществува човека.
                              Тъй, тъй ... Затова темата е "Какво искат жените", а не - "Какво искат мъжете"
                              Наздраве!
                              Last edited by tnm; 09.09.2022, 22:18.
                              Мечо

Коментар

Явно живеем в различни светове-аз лично не познавам мъж,който да ходи на козметик. И какво по-голямо усещане за сигурност от осигурен дом, висок стандарт на живот и добри финансови възможности.Каквито осигуряват на жените си много от съвременните мъже.
                                Могат даже да ти свият козметичката гадовете

Коментар

Working...
                                X