If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бройки не ща. Минах я тая възраст вече.Ще си търся стабилна жена до мен.Имам един познат вече пенсионер,който беше голям плейбой. И сега нито деца има, нито жена до себе си.Вместо да дундурка внуци, сега е самотен. Така че всичко е до време.
Може и българка. В предишните си мнения доста прекалих с критиките към българките.Имам предвид като цяло, а не коментарите ми в отговор на обиди от жени във форума .
Трябва ти нещо младичко, свежо, до 30г, весела и непринудена.
Митьо Пищова казва, че жените от 20-26г са подходящи за интимна близост, а след 26 г стават само за приказки.
Порел ги като риби, пълнел ги като агнета и ги цепел като цепеници. Също така е казвал, че не се интересува от стари квачки.
Бройки не ща. Минах я тая възраст вече.Ще си търся стабилна жена до мен.Имам един познат вече пенсионер,който беше голям плейбой. И сега нито деца има, нито жена до себе си.Вместо да дундурка внуци, сега е самотен. Така че всичко е до време.
Може и българка. В предишните си мнения доста прекалих с критиките към българките.Имам предвид като цяло, а не коментарите ми в отговор на обиди от жени във форума .
Стабилната жена се среща а не се търси. Търсещите хапват АКО-то обикновено .
Не препоръчвам на Миродес да се развежда. Като дойде в София, може да се отдаде на неангажиращ секс и да ходим с него по баровете за мацки,
Сексът и корът са до време. А мъжете към 50г правят много глупости, пример за това са баща ми и дядо ми.
Чаената чаша ... Ужасен език има, нетактична и злобна жена.
Поздрави
Достатъчно е да си прочетеш няколко мнения подред ! Ако на момента не прозреш ,че си изплискал легена си за 4-ти !
ПП Но аз имам прозрение . Ти си селск ...я бек с панелката в слатина ,който е пиян с пърцуца още от сутринта . Същото подреждане на думите. С новото логване във кривия форум си влязъл с нова роля ! Не ти отива ИЧ ! Привижда ти се младо на теб, боли те ръката нали ?!
Ще избирам бъдещата си съпруга от тях.А и не само от тях.Ще вляза в обувките на Евго,докато намеря подходящата.
Съвсем добронамерено: рускини, украинки... - са жестоки националистки. Нямаш шанс наследниците да са други, освен руснаци. ТЯ ще е водещата в тяхното възпитание и МИСЛЕНЕ! Първо ще се почне с руски думички (в голяма част от времето и разбира се - в твое отсъствие)..., а това ще бъде, за да се изгради РАЗДЕЛИТЕЛНАТА линия между теб и тях...
Не те плаша. Давам ти възможност да пРогледнеш правилно в бъдещето...
mirodes, развеждай се спокойно! Не се тревожи за жената и децата!
Ние, дето сме със стабилни семейства и без това помагаме на разведените си приятелки...
Аз имам 4 такива, и им помагам от време на време. Я някое да забера от училище, друго да заведа на спорт с моите, ползвам редовно услугите на една разведена приятелка, и винаги й оставям бакшиш, въпреки че мога да ползвам по-добра услуга и на по-добра цена...
Все ще се намерят някои и на твоята жена да помогнат да си изгледа децата...
А ти се забавлявай на воля... с рускинки, украинки, и други красиви животинки...
Коментар