Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Нема нужда
Явно си НЕЗАДОВОЛЕНА относно информацията за личният ми живот затова ти предложих да ти дам данни ,щом толкова те интересува .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То така става,сменяш любовници и готово.И как точно ще уцелите едновременно да имате свободен час с любовницата,колко често ще можете да се виждате ,как точно ще посетите заедно ресторант, кино,плаж,курорт?Постоянно да ⁰се лъже, да те е страх дали няма да те усетят или някой да те види.Не е си работа това.
И не знам кой за какво се развежда, ама разводите всяка година са наполовина на браковете.Чети статистиката..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ама ти верно все към личния ми живот се насочваш, без да коментираш по темата. Като толкова се интересуваш направо да ти давам данни за размер,продължителност ,бройки и техники,та белким си задоволена относно информацията за личният ми живот.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ясен си, естествено, само че, когато и ако ти дойде акъла (онзи, както казват турците, втори акъл на българина), че напразно си си разбил семейството ще е много късно.
Дип че не ги гледам после таквиз тебе какви изпаднали германци са. Дип, че не го работя този адвокатски занаят от много години.
Киро ти каза нещо, ама кой да слуша …
Коментар
-
Естествено, че съм ясен.Пиша ясно това, което мисля без намеци.Пък ,на който не му харесва,си е негова работа.
Дип че не ги гледам после таквиз тебе какви изпаднали германци са. Дип, че не го работя този адвокатски занаят от много години.
Киро ти каза нещо, ама кой да слуша …
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа..ххаа..69..То добре , но то се практикува основно с любовници..По често ги сменяй вместо да сменяш жена си и децата..
Рядко в 21 век някой се развежда заради липса на секс..За изневяра е друга работа, но пак е рядко..
И не знам кой за какво се развежда, ама разводите всяка година са наполовина на браковете.
- 1 like
Коментар
-
Ха..ххаа..69..То добре , но то се практикува основно с любовници..По често ги сменяй вместо да сменяш жена си и децата..
Рядко в 21 век някой се развежда заради липса на секс..За изневяра е друга работа, но пак е рядко..
Last edited by Kiro; 15.09.2022, 18:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бе ти си ясен. Пиши си не ми пречиш
От мен последна реплика, че смятам леко да се отдам на поза наблюдател - за 69 не се приказва, 69 се практикува …
Коментар
-
Ти ли ще ми кажеш какво да пиша?Това че не ти харесва какво пиша не е мой проблем.
Откакто свят светува мъжете са искали от жените основно две неща-69 и мусака(под мусака се разбира грижи за домакинството и децата).И като едното липсва мъжът не е доволен. И почва да вдига чуждите фусти. Или по-лошо почва да вдига само една чужда фуста и иска тя да му прави 69 и мусака.. Пиши си не ми пречиш
От мен последна реплика, че смятам леко да се отдам на поза наблюдател - за 69 не се приказва, 69 се практикува …
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мъка, мъка, мъка ... Жив ще трябва да го оплача. Хайде, 69 най-вероятно я може. Щото много страстна. Обаче ..., с готвенето била яко скарана.
Оня ден ходи да й купува Мултикукър Филипс. Тръпна в очакване от отзивите.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мъка, мъка, мъка ... Жив ще трябва да го оплача. Хайде, 69 най-вероятно я може. Щото много страстна. Обаче ..., с готвенето била яко скарана.
Наздраве!
Коментар
-
Добре де, чухме вече. Айде спри малко плочата.
Човек леееекичко трябва и да се усеща кога прекалява и кога за малко да спре.
В този талант “да се усещаш сам” се таи тънката разлика между успеха и провала във всяко едно човешко начинание
Откакто свят светува мъжете са искали от жените основно две неща-69 и мусака(под мусака се разбира грижи за домакинството и децата).И като едното липсва мъжът не е доволен. И почва да вдига чуждите фусти. Или по-лошо почва да вдига само една чужда фуста и иска тя да му прави 69 и мусака.
Коментар
-
Изобщо чукнат ли 40те хората яко изкукуригват. Съответно на кривата ракета й е крив космоса. Тази тема е яка класика в жанра “криза на средната възраст”
И, естествено, за всичко е виновна жената/жените
- Не може за всичко да е виновно правителството. Част от вината трябва да се поеме от жената/съпругата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
И що да не се жалва-мъжете искаме от жените две неща-поза 69 и мусака?Толкова много ли искаме?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар