If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
НАЙ-ИСТИНСКИЯ БОТ !!! Останалите сте ботове-аматьори!
(писани от първокурсник по информатика в Пернишкия университет)
готин момък е Евго ама не е вървежен сред кифлите/момите. А той такваз търси и иска или мечтае. Трябва да слезе на реалното ниво е не филмовото с джулито или там която е в момента тийн идола. Лошото е че "жените" в момента са тийн до 40 години - примерно хепи ванче от фермата е емблематичен пример
Грам не фащате от хумор... явно сте някакви свръх-докачливи!
Ами аз накрая (неслучайно) не изключвам дори самия себе си да съм 'бот' в матрицата.
'ноо сте задръстени! Никакво чувство за самоирония.
Евго си споделя преживяванията с жени и опитите да намери подходяща за съпруга. И аз съм го минал тоя период.Така че напълно го разбирам и се старая да му помогна със съвети.Докато други го подиграват. Което е доста гадно.
Онзи ден гледам едно клипче на един руски “гуру”, който развличайки средно тъпи жени е развил цял бизнес. Според този чичко 52% от световното население било с бисексуални наклонности. Ти да видиш. Модерни времена …
И най-умните жени са си тъпи в определена степен. Моята майка беше учителка по математика и определено Ай Кю -о й е доста високо.Ама вярва на врачки и баячки.Ти също вярваш в зодиите и,че характера на човек зависи от това кога е роден.
Тази тема все повече почва да изключва жените. На кой му пука как изглеждат гейовете и колко са....както се шегувахме като по-млади, колкото повече са, толкова повече жени ще останат за нас.
Онзи ден гледам едно клипче на един руски “гуру”, който развличайки средно тъпи жени е развил цял бизнес. Според този чичко 52% от световното население било с бисексуални наклонности. Ти да видиш. Модерни времена …
Според мен големият проблем между мъже и жени е скоростта с която всеки пол образно казано “загряв”. Тук ти говоря за нормални жени, а не за бръмчалки и прочее простакеси.
Така е - ние вече сме изхвърчали с няколко км напред (оженили, станали бащи, развели...) пък рибата още плава необезпокоявана у гьола!
Коментар