IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И Дженифър Анистан си търси гадже в Тик ток.Това показва, че минат ли 50 жените рязко свалят критериите си за мъж.

Коментар

• Да ви кажа, че Анке от Германия не пада по-долу от нашата Ганка и прави същите номера.

Държи се презрително със средностатистическия германец, не пуска и не иска да ражда. И германците много често си вземат китайка с цел репродукция и по-рядко славянка, вкл. българка. От сигурен човек го знам. И Ханс не смее да си иска и не преследва и не притеснява Анке.

Коментар

• За Много Години!

Да сте живи и здрави и с много късмет,

Коментар

• За много години, форумци и модерация!

Честита нова 2025 година!

https://youtu.be/fju6Nh09lJk?si=XLK-x3m7iGJydeV8

Коментар

• Как трябва да се държи съвременната жена, за да не бяга мъжът й от дома
            –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––
            Практически указания, написани през 1920 година
            1). За да не се опитва съпругът да се храни в ресторант, съпругата трябва да се постарае да го направи максимално удобно у дома. Той винаги трябва да има приготвена вечеря вкъщи и след всяко хранене тя трябва да му бърше устата и мустаците със салфетка и да го целува.
            2). Съпругите винаги трябва да чакат мъжете си на входа на офиса и да ги придружават до дома.
            3). Полезно е да съблазни съпруга си с фотография и да му позира като нимфа или в други интересни пози.
            4). Aко съпругът обича да подремва след обяд, съпругата трябва да го сложи на дивана, да покрие краката му с одеяло и да му чете книга или вестник, докато заспи, а когато заспи, да гони мухите от него (през лятото).
            5). За да не се опитва съпругът да напусне жена си след вечеря и да отиде в кръчмата за шот, съпругата винаги трябва да има запас от качествени меденки, а също и студена бира .
            6). Съпругата понякога трябва да забавлява мъжа си с музика, танци, пеене или поне ръкопляскане.
            На почивка жената винаги трябва навреме да приготвя сутрешно кафе за мъжа си, да го носи в леглото му и да му чете вестници и списания.
            . Когато съпругът например отива на фризьор и може да се срещне с приятел и да отиде някъде с него, съпругата трябва да се научи да бръсне и подстригва косата на мъжа си вкъщи.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Коментар

• Познава ли го някой това момче?

https://www.flagman.bg/article/101556

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Налична ли е съпруга / майка в модела?
                  Налична е. И тя се кара на мъжа си, че хойка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така си е.

В квартала ми един приятел е на 50+, а синът му е на 20+. И двамата ходят по жени извън къщи и момчето копира модела на баща си,

Момчето е студент.
                    Налична ли е съпруга / майка в модела?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пожелавам и на данета така да случи
                      и колкото повече мъже в къщата, толкова по-добре
                      Така си е.

В квартала ми един приятел е на 50+, а синът му е на 20+. И двамата ходят по жени извън къщи и момчето копира модела на баща си,

Момчето е студент.

Коментар

Честито Рождество Христово!

Не съм съгласен с видеото. В днешно време мъжете слугуват на жените и треперят да не ги изоставят в БГ. Ние имаме снаха вкъщи и си я гледаме по този начин, мъжете и майка ми шетаме,

Моето пожелание към аудиторията е: който няма Ганка, да си намери (като мен и Пинокьо), и да ценим нещата който имаме, докато ни се случат мечтаните от нас неща.

Амин!
                        евго, проверявай си личните
                        освен данета, очаквам да ти пишат около 90% от жените /вкл. и семейните/ четящи форума

те и много мъже биха писали, но ти продаде дедовата ракия
                        препоръка е

Коментар

Не съм съгласен с видеото. В днешно време мъжете слугуват на жените и треперят да не ги изоставят в БГ. Ние имаме снаха вкъщи и си я гледаме по този начин, мъжете и майка ми шетаме,

Моето пожелание към аудиторията е: който няма Ганка, да си намери (като мен и Пинокьо), и да ценим нещата който имаме, докато ни се случат мечтаните от нас неща.

Амин!
                          пожелавам и на данета така да случи
                          и колкото повече мъже в къщата, толкова по-добре
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            Много важен клип за Евго, пък и за всички мъже.

Как да разпознаете една жена дали наистина ви обича?
                            Ами вижте в клипа:

https://www.facebook.com/reel/946078410257264

Амин!

Коментар

• https://zapernik.com/izvan-pernik/172110/

Поздравления на всички подобни двойки!

Коментар

• Със звук се гледа

https://www.facebook.com/reel/472939942509921

Коментар

Working...
                                X