Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А леля в къщи ли е?
П.П. Щот тя не само кръвното, ами и новото на кръвната захар може да ти качи
Коментар
-
Сър Събев, нямам време за по-обстоен отговор, щото ми се налага да прецапам рова с крокодилите откъм северната страна на хабитатя, Затова на бързо ще ти цитирам по памет думите на един съфорумец, който сподели, че нас ни няма на голямата европейска софра от около 1396 година.
Наздраве!
И този път нещата няма да са по различни, с основната разлика че Ренесанс няма да има. Но определено ще има Владичество
Пък като гледам и епидемиите нещо напъват.
Така че датата, която е дал Тракатрак е доста точна.
ПП. Ей ще му вземем хлеба.Last edited by Todor Sabev; 17.03.2020, 14:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Да де, ама вчера университета във Валенсия проследи целия геном на вируса. А този сайт специално си е с проруска насоченост и си го чета с едно наум. Не са ми безпристрастни. Всеки тегли чергата към себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Стресът от затвореното пространство и паниката от евентуалното заразяване, могат да убият всеки, камо ли 80 г старци....
За съжление чух за възрастен човек, който е починал от стреса...
Аз съм от 2 дни вкъщи и качих кръвното ....
Коментар
-
Стресът от затвореното пространство и паниката от евентуалното заразяване, могат да убият всеки, камо ли 80 г старци....
Аз съм от 2 дни вкъщи и качих кръвното ....
П.П. Щот тя не само кръвното, ами и новото на кръвната захар може да ти качиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
И по-зле има - някои са затворени и с тъщите си....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение,Най-добрият начин за предотвратяване на пандемии и избягване на мащабни човешки страдания, които наблюдаваме разгръщащи се по света заради разпространението на един вирус, не е самоизолация, миене на ръцете или маски за лице, а изхвърляне на нашите умиращи икономически, хранителни и транспортни системи и замяната им със структури, които поставят природата и планетата на първо място. Свят, в който интензивното земеделие и търговията с диви животни са забранени. Там, където икономическият растеж не се преследва на всяка цена, където способността ни да се изхранваме е в собствените ни ръце, а не в ръцете на гигантски замърсяващи мултинационални корпорации.,,
http://back2nature.rocks/%d0%bf%d0%b...c%d0%be%d0%b6/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ едно друго мнение.
И, не, не съм привърженик на конспирациите. Просто знам, че парите и властта са силен мотив.
https://thebulgariantimes.com/корона...I7Rccyx1bzrUAw
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Поправка: От 1241 г. Но пък Тодораке е прав, че тези, които ни засенчиха от 1241 натам, бяха кутурно инфектирани от гръко-българската културност.
П.П. Тъй де, ама това е далеч от колонизация, Мрънкало. То по същият начин и китайците могат да се четат колонизатори на голяма част от "дръпнатите очи".Last edited by tnm; 17.03.2020, 12:51.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
И по-зле има - някои са затворени и с тъщите си....Last edited by Trakatrak; 17.03.2020, 14:37.
Коментар
-
Сър Събев, нямам време за по-обстоен отговор, щото ми се налага да прецапам рова с крокодилите откъм северната страна на хабитатя, Затова на бързо ще ти цитирам по памет думите на един съфорумец, който сподели, че нас ни няма на голямата европейска софра от около 1396 година.
Наздраве!Last edited by Trakatrak; 17.03.2020, 14:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
То и Русия е ,,колония,, на България в цивилизационно - културен план. Като голяма част от месните ,,аборигени,, на северната Империя също не го знаят. Нещата са стигнали ли чак до там че и наследниците на най - голямата Империя съществувала на Земята също могат да се сметнат в известна степен ,,колонизирани,,. В Монголия също пишат на Кирилица. Което показва че културния тренд е доминиращ и по устойчив от милитаристично - имперски експанзии., Затова на бързо ще ти цитирам по памет думите на един съфорумец, който сподели, че нас ни няма на голямата европейска софра от около 1396 година.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз съм от 2 дни вкъщи и качих кръвното ....Пропи се народа!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар