IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Нидерландия и Белгия е отрит коронавирус в канализацията. Предполага се, че наличието на вируса попада там от тоалетните на хора, които са заразени, предаде БНТ.....Учени смятат, че вирусът продължава да живее по-дълго в отпадните води.Специалисти и в двете държави подчертават, че няма опасност COVID-19 да попадне в питейната вода.
    Алтерко Роботикс пуска два нови смарт продукта срещу бактерии и вируси във въздуха
    https://www.investor.bg/novini/261/a...yzduha-301233/

Каролев е пълен нещастник и цървул, няма да го забравя на рецепция на един хотел как ходеше да си взема бонбончета, че са на аванта. Колко е умен не е много ясно, но е пълен цървул, а действията му не показват да е особено интелигентен.
    Last edited by pepe1234; 26.03.2020, 22:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз му гледах по телевизията фукариите. С действията си, той показа пренебрежение към здравето и живота на ВСИЧКИ мои близки, приятели и колеги, живеещи (да приемем, „само” в София) т.к. колко му е на един „последовател”, да си рече, „Щом за Каролев - който е умен, едва ли е случайно, го размъкват по маса.телевизии може, значи, може по принцип и за мен.” И да се нароят нарушители на „личната си Свобода”. Здрави, болни.или „само” преносители - да си.хойкат, щото някакъв хуй тъй рекъл. Поне да не беше се фукал, копелето. Ако ще нарушава, поне тихомълком, да не провокира провокираостаналите идиоти. Да, ама не.
      Малоумници много, а един, дето се е взел за „пО-”, понеже бил популярен „финансист”, ходи и разбалансира и без това, критично крехката ситуация, да си чеше шибаното его. Не приемам такова поведение. Каролев, с едно действие, изчерпа цялото ми уважение.
      В ДРАНГОЛНИКА ! ! !
      Зодия лъв. Какво да го правиш. За егото много точно си нацелил.

Коментар

• The Ioannidis problem: these pseudoempirical idiots don't get that INSURANCE is cheaper than catastrophe, which is why under convexity you act early, quickly, and ... CHEAPLY. We now spent 2 Trillion when it could have been minimal on Jan 26.

Предполагам се сещате кой го е казал, ако не пуснете в Гугъла.

Коментар

• Новини от Франция: болни лекари, полицаи, магистрати, затворници. Много са.
          Леглата, маските и дихателните апарати свършват.
          Германците разкриха тайната - защо има много малко уимряли при тях -
          защото тестват масово и изолират и лекуват болните още в началния период.
          Французите тестват само тежко болните, с усложнения и тежки симптоми.

Last edited by barbaron; 26.03.2020, 22:15.

Коментар

• uniconbg.com/post/35420-gurcia-se-spasiava-puska-nashumialoto-lekarstvo-za-covid-19-.html?fbclid=IwAR2ZznVQ34PZMgOIhubOVe6h4gyk8DwK9wO w8o1yLpSuzG4ssILTUhopqHU Гърция се спасява! Пуска нашумялото лекарство за COVID-19

Коментар

• Племенника се върна от Шотландия со самолет.
              Тестван е с термометър на летището.
              Поставен е под карантина 14 дена
              кмета звъни да пита дали си е дома
              рапорт даден
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Ако приемем че числата от тази графика са верни, значи епидемията за по голямата част от света ще приключи към края на Май. А за САЩ 2 седмици по късно.
                Не знам как точно стигаш до този извод

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Щатите се очертават като новият епицентър на заразата. И да, America First!

[ATTACH=CONFIG]n3566547[/ATTACH]
                  Ако приемем че числата от тази графика са верни, значи епидемията за по голямата част от света ще приключи към края на Май. А за САЩ 2 седмици по късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Един як пердах за Каролев и цялата консервастка пасмина

Бой по празните конесрвастки кратуни!
                    Не знам за бой, ама бай Ставри може да е решил да сменя гаджето, що сега били модерни влогърките и влогърите. .

Коментар

• На Он еър дадоха, че италиански филм от 2015, излъчен по РАИ 3, разглеждал китайски разработки на респираторни корона вируси. Много вероятно било китайците да са си го изпуснали.

Коментар

• Щатите се очертават като новият епицентър на заразата. И да, America First!

Click image for larger version

Name:	USepicentre.jpg
Views:	1
Size:	62.7 КБ
ID:	3566547

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз му гледах по телевизията фукариите. С действията си, той показа пренебрежение към здравето и живота на ВСИЧКИ мои близки, приятели и колеги, живеещи (да приемем, „само” в София) т.к. колко му е на един „последовател”, да си рече, „Щом за Каролев - който е умен, едва ли е случайно, го размъкват по маса.телевизии може, значи, може по принцип и за мен.” И да се нароят нарушители на „личната си Свобода”. Здрави, болни.или „само” преносители - да си.хойкат, щото някакъв хуй тъй рекъл. Поне да не беше се фукал, копелето. Ако ще нарушава, поне тихомълком, да не провокира провокираостаналите идиоти. Да, ама не.
                          Малоумници много, а един, дето се е взел за „пО-”, понеже бил популярен „финансист”, ходи и разбалансира и без това, критично крехката ситуация, да си чеше шибаното его. Не приемам такова поведение. Каролев, с едно действие, изчерпа цялото ми уважение.
                          В ДРАНГОЛНИКА ! ! !
                          Един як пердах за Каролев и цялата консервастка пасмина

Бой по празните конесрвастки кратуни!

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
                            Пренебрежителен се чувствам към Каролев – отдавна – но защо искате да го вкарат в затвора?
                            Аз му гледах по телевизията фукариите. С действията си, той показа пренебрежение към здравето и живота на ВСИЧКИ мои близки, приятели и колеги, живеещи (да приемем, „само” в София) т.к. колко му е на един „последовател”, да си рече, „Щом за Каролев - който е умен, едва ли е случайно, го размъкват по маса телевизии може, значи, може по принцип и за мен.” И да се нароят нарушители на „личната си Свобода”. Здрави, болни или „само” преносители - да си хойкат, щото някакъв заспал хуй тъй рекъл. Поне да не беше се фукал, копелето. Ако ще нарушава, поне да беше тихомълком, да не провокира останалите идиоти. Да, ама не.
                            Малоумници много, а един, дето се е взел за „пО-”, понеже бил популярен „финансист”, ходи и разбалансира и без това, критично крехката ситуация, да си чеше шибаното его. Не приемам такова поведение.
                            Каролев, в едно действие, изчерпа цялото ми уважение.
                            В ДРАНГОЛНИКА ! ! !
                            Last edited by Pyramid; 26.03.2020, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                              Засичали сме се, умен мъж е, но и него го тресе характеропатията, като всички, де! Владимир Каролев: В ареста беше нормално, всички полицаи се държаха много добре

от ФБ

Vladimir Karolev

19 hrs ·
                              Добър вечер приятели.
                              Във връзка с прессъобщението на Софийската Районна Прокуратура (СРП) и неговото отразяване в медиите, искам да заявя следното.
                              Бяха ми предявени две обвинения и бях освободен под парична гаранция.
                              Първото е, че в нарушение на Заповед на Министъра на Здравеопазването съм преминал през КПП Ярема. Според тази заповед “неотложно пътуване” е пътуване, свързано с полагане на труд. Документът удостоверяващ спазването от моя страна на тази заповед е свален от сайта на МВР и надлежно попълнен и оформен, бе представен от мен на длъжностните лица на пропускателния пункт, които след щателен преглед на декларацията ми позволиха да продължа пътуването.
                              Второто обвинение е, че чрез пост във Фейсбук съм изразил лично мнение, че въведената мярка е неефективна, тъй като с правилно попълнена декларация всеки може да напусне София (което хиляди работещи хора правят всеки ден), като по този начин съм подал заблуждаващи знаци за тревога.
                              Останалите обстоятелства подробно описани в прессъобщението на СРП и отразени в десетки традиционни и онлайн медии не фигурират в предяваните ми две обвинения, посочени по-горе и следователно не отговарят на обективната действителност.
                              Твърдението на СГП, че “Служител на СДВР е осъществил връзка чрез мобилен телефон с лицето, като при проведения разговор е установено, че същото се намира на територията на гр. Разлог и категорично отказва да се яви пред органите на МВР” също не отговаря на фактите. Проведох разговор с човек, който се представи, че е от сектор Разследване в СДВР. Казах истината - че съм в собствен апартамент в комплекс 3 Планини и че в Разлог може да ме разпитат. Точно това и се случи след около 3 часа.
                              Няма да коментирам повече повдигнатите срещу мен две обвинения докато не приключат всички правно-процесуални действия по случая.
                              Хубава вечер и ви поздравявам с китайската мъдрост “в сблъсъка между потока и скалата, потокът побеждава не със сила, а с постоянство” А снимката е от Черни връх от лятото на 2018
                              нормално - ще му пръднат на каролевия.
                              И ние ще платим.
                              Може да е катил ама си използва и защитава правата до последна капка кръв.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Може, може, руска печка печка имаш ли? Или поне "циганска"либоф"?
                                Електрическото одеало е достатъчно...

Коментар

Working...
                                X