IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Наясно съм, но това тяхното вече минава всякакви граници. Няма идеално здрав човек. Аз също съм боледувал, живея с човек, който работи в болница, и то най натоварената в България. Риска за мен също е огромен, НО това не означава, че трябва да спра да живея, и да развея бялото знаме. Всеки грамотен човек, подчертавам грамотен, може да седне и да почне да смята в числа цената на умрелите от вируса, дори и да са повече, спрямо цената на това да влезем в режим Голямата Депресия от 30-те,когато ежедневно, е имало стотици самоубийства на здрави, подчертавам здрави хора/не броя тези дето ще полудеят завинаги/. Живота е това, войни, кризи, болести, така е устроена Земята, един се ражда, друг умира. Могат да умрат и милиони, историята познава в пъти, подчертавам, в пъти по тежки пандемии с по над 70 % смъртност!!! Почнете да мислите за хората които ше останат след тази криза!!!! Всички масово започнаха са надигат глава, защото слогана останете си в къщи вече става гротеска за хората които остават на ръба, да се борят за хляба си!!!
    Повечето хора вманиячени, в този вирус ходят с маски и си търкат кожата с гелове до рани, без да слушат че маски носят само болните. Това какво ти говори? Малък факт. Говорят им да не носят маски, защото е безмислено и само се психясват. От както е станала тая криза, се заклевам че маска не съм нито купил, нито сложил на лицето си, нито гел имам. Просто спазвам норнална дистанция, нищо повече.
    Осъзнайте се!!!!
    Това за маските е лъжа на СЗО за да прикрият недостига на маски и евентуално да остнат достатъчно за докторите докато китай е забранил износа (общества който не са въвевли карантина всички са с маски (тайва, сингапур южна корея , япония) и спазват известно социално дистанциране

Аз писах че преди две седмици че има изследване че удря в топките понеже ACE2 рецептори за който се закаче има във белия дроб, бъбреците и топките (без яснота в крайния ефет) https://www.medrxiv.org/content/10.1....12.20022418v1

вчерта ти пуснах линк до статия за второ изследване където се казва че при пациенти на средна възраст 38 години от който 90% са го карали леко се наблюдават понижени нива на тостерон => ако топките ти не правят достатъчно , може да си стерилен / импотененте и за капак да ти пораснат и цици ... => ще станеш джендър

https://www.scmp.com/news/china/scie...mpact-male-sex

Иначе маските са единственто средсво с което ще преборим това без пълен локдаун за дълго

Last edited by marketleverage; 27.03.2020, 10:40.
    mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Точно така - рано или късно всеки ще се срещне с коронавируса и ще премери сили с него, но не е ли по-добре това да се случи не сега, а когато вече има ваксини и лекарства. Тоест нуждаем се от някаква отсрочка във времето, за да дадем шанс на медиците да разработят ваксина и надеждно лекарство.

Според мен ваксини и лекарсва срещу Бог няма и никога няма да има.

Коментар

Наясно съм, но това тяхното вече минава всякакви граници. Няма идеално здрав човек. Аз също съм боледувал, живея с човек, който работи в болница, и то най натоварената в България. Риска за мен също е огромен, НО това не означава, че трябва да спра да живея, и да развея бялото знаме. Всеки грамотен човек, подчертавам грамотен, може да седне и да почне да смята в числа цената на умрелите от вируса, дори и да са повече, спрямо цената на това да влезем в режим Голямата Депресия от 30-те,когато ежедневно, е имало стотици самоубийства на здрави, подчертавам здрави хора/не броя тези дето ще полудеят завинаги/. Живота е това, войни, кризи, болести, така е устроена Земята, един се ражда, друг умира. Могат да умрат и милиони, историята познава в пъти, подчертавам, в пъти по тежки пандемии с по над 70 % смъртност!!! Почнете да мислите за хората които ше останат след тази криза!!!! Всички масово започнаха са надигат глава, защото слогана останете си в къщи вече става гротеска за хората които остават на ръба, да се борят за хляба си!!!
        Повечето хора вманиячени, в този вирус ходят с маски и си търкат кожата с гелове до рани, без да слушат че маски носят само болните. Това какво ти говори? Малък факт. Говорят им да не носят маски, защото е безмислено и само се психясват. От както е станала тая криза, се заклевам че маска не съм нито купил, нито сложил на лицето си, нито гел имам. Просто спазвам норнална дистанция, нищо повече.
        Осъзнайте се!!!!
        Кавръков, гласувах положително, т.е., че одобрявам мнението ти, защато в него си написал много верни неща, затова, че дйлго не можем да се изолираме социално и да зарежем икономиката си, защато повече хора, действително ще загинат от стреса, че са без доходи, че ще загубят работа, жилище и т.н. Но, да кажеш, че на днешно време не си се снабдил и не използваш дезинфектант(не гел, а именно дезинфектант) или поне спирт, за мен лично поне е необяснимо и дори безотговорно на първо място, към самият себе си, а след това и към околните!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          ....Рано или късно всеки от нас ще има среща с тая гад и ще е кой кого..Аз предполагам че сме в началото на много големи промени в нашият живот...
          Точно така - рано или късно всеки ще се срещне с коронавируса и ще премери сили с него, но не е ли по-добре това да се случи не сега, а когато вече има ваксини и лекарства. Тоест нуждаем се от някаква отсрочка във времето, за да дадем шанс на медиците да разработят ваксина и надеждно лекарство.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

"Безобидният за младите" грип вчера уби тази 16-годишна хубавица.
            Без никакви предишни болести.
            Започнало с лека кашлица, след една седмица отлетяла на небето.
            .
            https://www.sudouest.fr/2020/03/27/j...6743-10861.php

Американците имали около 50 000 за година умряли от ежегодния грип.
            Обзалагам се на кило кръв, че сега за по-малко от месец ще ги имат тези 50 000.
            Данните сочат друго-не за 1година,а за 5,5 месеца /01.10.19г до 15.03.20г/ 55 000 американци умрели от ггрип.

Коментар

Осъзнайте се!!!!
              Губиш си времето.На непогрешимите и изключителните акъл не се дава те знаят и могат всичко...А некой е изразил различно мнение почва присмех....Като дойдат времената на глада ще разберат че с майкрософт гугъл фейсбук и другите дивотии не могат да се нахрянат нито да се излекуват.Толкова са нахакани нафукани горди и самонадеяни че си мислят че тая гад е за другите не за тях.като почука на вратата на техният дом бъди сигурен че ще напълнят гащите и на колене ще молят за пощада.Лесно се ръси мозък когато човек е млад здрав и има пари.....В такива моменти си мисли че това ще продължава вечно и че на него голямата работа нищо лошо не може да му се случи.За тия иде приземяване и освестяване.Колкото е по голяма съпротивата толкова шамарите ще са по големи

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Явно си разумен.Но не четеш ли тука има трима форумни герои с огромно чувство за изключителност и непогрешимост те казват че с дисциплина за месец и ще минем тънко....Опитах да предупредя получавам присмех подигравки а един се прави че не пиша за него.Много добре знам че чете ама се прави че е над нещата.Според мен най наперените най горделивите и най нафуканите ще го отнесат най тежко...Завалийките не са разбрали че тая карантина се прави не за да предотврати заразата а за да не скупчат наведнъж много болни и да лъсне голият задник на Боката..Рано или късно всеки от нас ще има среща с тая гад и ще е кой кого..Аз предполагам че сме в началото на много големи промени в нашият живот...
                Най-накрая е силно вероятно да ти се наложи да поработиш на село, а не само на сладки приказки от плевенския апарт и да громиш гадните ИТ-та...докато чакаш жената да се върне и да ти наготви
                Майтап,майтап, но ще стане така, че едно смотано ИТ дето нямаше 1 декар на село до преди 2 години - след 2-3 години ще ти обяснява какво и как се прави със земеделски инвентар, но светът се променя постоянно....

твоите 100 декара без да си купил ни един плавно от сладка приказка на сладка приказка.... станаха 200... кой знае след още 2 години може да са 2000
                Last edited by bertram; 27.03.2020, 10:32.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  астролог Филип Филипов:

Аз продължавам да си мисля че Wi-Fi, и излъчванията от GSM, 4G, 5G са изключително вредни за хората и имат връзка с короната и подобни вируси.

Прекрасно. 3g само е полезно. А чаршафът с астрологичната помия има ли връзка също?

За електофобията има терапия. Както и посветен почти цял сезон на Better Call Saul - препоръка е.

https://ieeexplore.ieee.org/document/511988

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Абе според мен Голямата Депресия ще ни се стори като домашно на ученик спрямо това, което ни чака. Бих препоръчал инвестиции в мотика, лопата и др. земеделски сечива с ръчно-крачно управление и мускулно задвижване.

Добре че тука не сме забравили 90-те и още помним как копахме на село за да имаме мръвки и компоти.

Бил Гейтс имаше едно интервю преди 2-3 дена по темата и казваше нещо от сорта на "Не можем да кажем на хората да игнорират планината от трупове в ъгъла и да продължат да водят стария си начин на живот".

На Запад корона вируса тепърва набира скорост. Кога и как ще свърши всичко не е ясно. Но барове, ресторанти, молове, кина, етц още дълго ще останат затворени. За строителство, имотите, нови коли - нещата ще са много тегави тази година, за след това може да са още по-тегави.

Бързо решение с ваксина или лечение може да смекчи нещата, но силно ме съмнява. Аз очаквам поне 2-3 тегави години в оптимистичен вариант при намиране на решение на болестта.
                    Явно си разумен.Но не четеш ли тука има трима форумни герои с огромно чувство за изключителност и непогрешимост те казват че с дисциплина за месец и ще минем тънко....Опитах да предупредя получавам присмех подигравки а един се прави че не пиша за него.Много добре знам че чете ама се прави че е над нещата.Според мен най наперените най горделивите и най нафуканите ще го отнесат най тежко...Завалийките не са разбрали че тая карантина се прави не за да предотврати заразата а за да не скупчат наведнъж много болни и да лъсне голият задник на Боката..Рано или късно всеки от нас ще има среща с тая гад и ще е кой кого..Аз предполагам че сме в началото на много големи промени в нашият живот...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Шегувам се но и си направих един експеримент, ще видим дали ще има ефект, Че какво му е на твоето IQ,?! добро си е . Като казахме iq, се сетих за ретривърчето - справихте ли се с неговотот iq, преди да е изяло всички обувки, чехли и т.н
                      Ще ти отговоря на ЛС.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

За това говоря от месец - селективна изолация и превенция. Но у нас нямаше готовност.
                        Невинно създание, още в началото на миналия месец бяхме стигнали с теб до този извод, независимо един от друг. От тогава термина за калабалък се промени поне два пъти. Последно го четох като социална дистанция.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ако е възможно да пуснеш субтитри към коментара, щот с нивото на мойто IQ се загубих в превода.
                          Наздраве, Преци!
                          Шегувам се но и си направих един експеримент, ще видим дали ще има ефект, Че какво му е на твоето IQ,?! добро си е . Като казахме iq, се сетих за ретривърчето - справихте ли се с неговотот iq, преди да е изяло всички обувки, чехли и т.н

Коментар

Всеки грамотен човек, подчертавам грамотен, може да седне и да почне да смята в числа цената на умрелите от вируса, дори и да са повече, спрямо цената на това да влезем в режим Голямата Депресия от 30-те,когато ежедневно, е имало стотици самоубийства на здрави, подчертавам здрави хора/не броя тези дето ще полудеят завинаги/. Живота е това, войни, кризи, болести, така е устроена Земята, един се ражда, друг умира. Могат да умрат и милиони, историята познава в пъти, подчертавам, в пъти по тежки пандемии с по над 70 % смъртност!!! Почнете да мислите за хората които ше останат след тази криза!!!! Всички масово започнаха са надигат глава, защото слогана останете си в къщи вече става гротеска за хората които остават на ръба, да се борят за хляба си!!!
                            Абе според мен Голямата Депресия ще ни се стори като домашно на ученик спрямо това, което ни чака. Бих препоръчал инвестиции в мотика, лопата и др. земеделски сечива с ръчно-крачно управление и мускулно задвижване.

Добре че тука не сме забравили 90-те и още помним как копахме на село за да имаме мръвки и компоти.

Бил Гейтс имаше едно интервю преди 2-3 дена по темата и казваше нещо от сорта на "Не можем да кажем на хората да игнорират планината от трупове в ъгъла и да продължат да водят стария си начин на живот".

На Запад корона вируса тепърва набира скорост. Кога и как ще свърши всичко не е ясно. Но барове, ресторанти, молове, кина, етц още дълго ще останат затворени. За строителство, имотите, нови коли - нещата ще са много тегави тази година, за след това може да са още по-тегави.

Бързо решение с ваксина или лечение може да смекчи нещата, но силно ме съмнява. Аз очаквам поне 2-3 тегави години в оптимистичен вариант при намиране на решение на болестта.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сложи по-ситна мрежа за комари и си готово, а като излезе 8G направо закови прозорците
                              нееее, ще ръждяса

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Не знам за астролога, но "падре" препоръча и си направих защита до 6g у жилището, пък ще видим дали ще работи, като дойде време да го пробвам 7g обаче ще пропуска, надявам се да се спрат до 5-6g
                                привет Пепе
                                сложи по-ситна мрежа за комари и си готово, а като излезе 8G направо закови прозорците
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X