If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това видео не знам за кой път вече се прави опит да се пробута в темата. Явно на някого му плащат да прави манипулации, и като не може да измисли нещо ново, прави Copy-Paste на вече провалилото се старо.
Основната измама във видеото е твърдението, че PCR тестовете не могат да разпознават COVID-19 от другите коронавируси, и дават положителни резултати за всеки един коронавирус, дори и за безобидните такива. И от тука се строи и цялата пясъчна кула на манипулацията във видеото, че всичко около коронавируса е една голяма световна конспирация, базирана на идеята, че няма никаква нова епидемия, а само старата си грипова епидемия, която обаче сега я доказваме уж като COVID-19 епидемия.
Журналистите явно също са го гледали този клип, и затова директно попитаха генерала какво точно открива PCR теста, и той потвърди, че открива един от гените на COVID-19, а имало и разширен тест, който откривал 3 от гените на COVID-19. Нямало абсолютно никакъв шанс PCR теста да се обърка и да открие друг вирус, който не е COVID-19.
Та от тука и извода, че или ТАТО е платен манипулатор, или наистина е много глупав, за да си въобрази, че всички учени по целия свят са по-глупави от него и са пропуснали да забележат, че PCR теста е "фалшив" и не може да открива COVID-19.
Само че г-н Матеев, в ТОВА видео не се споменава НИТО веднъж, за PSR тестове. НЯМА твърдение, че тестовете не откриват вируса. Просто няма нищо от това, което твърдиш, че го има. Не се казва, че няма нова епидемия, не се казва, че си е старата грипна епидемия, както ти твърдиш. НЯМА такова нещо. Очевадно е ,че дори не си го изгледал, ами му приписваш някакви твърдения (които там ги няма), а после ги оборваш.
Това твоето е стар манипулаторски подход. Точно ВИЕ, г-н Матеев манипулирате. Да ВИЕ.
п.п. Аз впрочем прогнозирах, че паникьорите дори няма да го изгледат, ами направо ще го отрекат. И бях прав.
я виж, да не си объркал линка,
То верно, че професорът от червените - Иво Христов, ясно изказа хипотезата за процента на "не помня" какво точно беше, щото толкова и ме впечатлява, но може в крайна сметка, да се окаже прав. А толкова много радваше електората ...
Това видео не знам за кой път вече се прави опит да се пробута в темата. Явно на някого му плащат да прави манипулации, и като не може да измисли нещо ново, прави Copy-Paste на вече провалилото се старо.
Основната измама във видеото е твърдението, че PCR тестовете не могат да разпознават COVID-19 от другите коронавируси, и дават положителни резултати за всеки един коронавирус, дори и за безобидните такива. И от тука се строи и цялата пясъчна кула на манипулацията във видеото, че всичко около коронавируса е една голяма световна конспирация, базирана на идеята, че няма никаква нова епидемия, а само старата си грипова епидемия, която обаче сега я доказваме уж като COVID-19 епидемия.
Журналистите явно също са го гледали този клип, и затова директно попитаха генерала какво точно открива PCR теста, и той потвърди, че открива един от гените на COVID-19, а имало и разширен тест, който откривал 3 от гените на COVID-19. Нямало абсолютно никакъв шанс PCR теста да се обърка и да открие друг вирус, който не е COVID-19.
Та от тука и извода, че или ТАТО е платен манипулатор, или наистина е много глупав, за да си въобрази, че всички учени по целия свят са по-глупави от него и са пропуснали да забележат, че PCR теста е "фалшив" и не може да открива COVID-19.
Само че г-н Матеев, в ТОВА видео не се споменава НИТО веднъж, за PSR тестове. НЯМА твърдение, че тестовете не откриват вируса. Просто няма нищо от това, което твърдиш, че го има. Не се казва, че няма нова епидемия, не се казва, че си е старата грипна епидемия, както ти твърдиш. НЯМА такова нещо. Очевадно е ,че дори не си го изгледал, ами му приписваш някакви твърдения (които там ги няма), а после ги оборваш.
Това твоето е стар манипулаторски подход. Точно ВИЕ, г-н Матеев манипулирате. Да ВИЕ.
п.п. Аз впрочем прогнозирах, че паникьорите дори няма да го изгледат, ами направо ще го отрекат. И бях прав.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Видеото за Ковид-19, което властите крият усърдно от хората
Поклони му се и пред портрета. Видеото, съшито с бели конци от някакъв анонимен специалист, и което било страшно скрито от всички правителства, но татото ти успял успешно да разкрие е толкова елементарна манипулация.
Че що да не му се поклоня на портрета?
По негово време е построена и открита болницата в Нови пазар, болницата във Велики Преслав, голямото крило на болницата в Шумен и т.нар "Хирургически блок", който е сега основният блок на МБАЛ в Шумен.Поликлиники пък се изградиха във всяка паланка. И здравеопазването беше безплатно.... И не ти искаха пари за каквато и да било процедура.... И те лекуваха компетентно все едно какъв си, циганин, българин, турчин...., богат или беден. То и нямаше богати. Като изключиш номенклатурата, която се лекуваше в Правителствена болница, всички други бяха равни.
Ам' сега правителствената болница пък да не е за всички? А?
Мерси ТАТО.
Това видео трябва да се види от всички.
Нормалните хора ще го оценят, а паникьорите ще го отхвърлят дори без да го изгледат.
Поклони му се и пред портрета. Видеото, съшито с бели конци от някакъв анонимен специалист, и което било страшно скрито от всички правителства, но татото ти успял успешно да разкрие е толкова елементарна манипулация.
Бате Пешо, не беше ли ти дето обясняваше как комбайна не трябвало да спира? Че най-важното било да се работи на полето и да се осигурява храната на хората?
И между другото, бих отишла на ресторант, за да подкрепя хората, които имат не лек труд, а сега ги цитирате като че е нещо толкова пренебрежимо....При разстоянията, които се спазват в супер маркета.
Някои отрасли могат да бъдат забавени, но не и селското стопанство. На 30 март Европейската комисия прие решения, за да гарантира, че ключовите служители, включително сезонните земеделски работници, могат да преминаватт границите. https://www.economist.com/europe/202...ick-the-crops?
Да комбайна трябва да работи Груйчето да си седи дома и да не мрънка.Това без което не може трябва да работи.Молове Слънчаци Чалготеки кина театри спорт не не трябва.Груеца се изцепва ей така срещу всичко.И аз не харесвам някои мерки ама хич без мерки не може..И не може всеки който иска да работи да работи.
Last edited by power grid; 06.04.2020, 09:07.
Причина: и
Ясно е какво е състоянието на медицинските центрове извън шесте най-големи града.
Категорично, понеже тестовете са кът, има поне 10х заразени в БГ.
Умрели също ще има от Ковид по селата, които ще ги пишат умрели от пневмония, инфаркт или грип.
Нищо не си предсказал. Напълно нормално е, да има 10г цикъл на възход, който ти тотално уби още в зародиш. От което следва, че нищо не ти е ясно и предсказанията ти са нанесли огромни щети на някой който им е повярвал, Ако е имало и такъв, като оня окичения с портрета на паразита.
Още не си вдянал даже, че индекси на акции не са форекс, Ако и там си така с предсказанията, ясно защо си пропуснал късите,
Именно и аз това казвам. Нищо не съм предсказал. То всичко си беше ясно от самото начало.
А късите позиции ги изпуснах защото паниката около корона вирусът беше неочаквано събитие за което нямах достатъчно информация как ще реагира пазарът. Прецених че е по добре да стоя настрани и да изчакам. Сега обаче си давам сметка че е било грешка и трябваше да си действам по първоначалният план.
Да ама почти всичко което съм написал е вярно! В темата за Глобалният крах още 2011г "предсказах" че системата е счупена, и печатането на пари което видяхме по време на предишната рецесия е само тест и загрявка за това което престои! И ето днес почти 10 години по късно какво стана? Всички централни банки започнаха програми за "нови количествени улеснения" и то в пъти по големи от предишния път. Предния път програмата на ФЕД беше за 700 милиарда, а сега е за 2000 милиарда. Същото правят и останалите банки по света. А такива като нас дето им забранено да печат просто вземат заеми. (По последна информация нали ще вземаме 10 милиарда лева да "спасяваме" икономиката ) Е това ако не е глобален крах....
Нищо не си предсказал. Напълно нормално е, да има 10г цикъл на възход, който ти тотално уби още в зародиш. От което следва, че нищо не ти е ясно и предсказанията ти са нанесли огромни щети на някой който им е повярвал, Ако е имало и такъв, като оня окичения с портрета на паразита.
Още не си вдянал даже, че индекси на акции не са форекс, Ако и там си така с предсказанията, ясно защо си пропуснал късите,
Обмислях го и ми е малко трудно да преценя дали с мерки или без мерки икономическите щети щяха да са по-големи. Наистина е трудно да се прецени. Затова реших да съм консервативен и писах, че без мерки щяха да са малко по-малки. Малко на кантар ми идва.
Без мерки щеше да има по-голяма загуба. Хората щяха да са стъписани от претъпканите болници и навалиците из гробищата. Паниката щеше да е неконтролируема, повсеместна и можеше дори да има бунтове - "ама защо никой не взима ниаквки мерки" .Страхът, паниката и брожението щяха да съсипят правителство, икономика и много заминали бабички, старци и по някой младенец между тях. А някои тарикати .... щяха да тръбят пак наобратно на всички и наобратно на това което тръбят сега.
Коментар