IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Хубаво де, ама защо като коронавирусът не е опасен Путин изчезна и две седмици се кри като мишок?

Можеш ли това да ми обясниш?

Защото са го утепали и сега командорят двойника, а втория двойник започна да се различава.
    Затова пазят двойника и го крият като мишок
    Кои са тези - долните комуняги, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Само един починал с Covid-19 за ден в Испания

Аха! НОВА МЕТОДИКА на отчитане на смъртните случаи.... И по новата методика да не се окаже, че са починали не 27 хиляди, ами 270??
      Нямат изгода да си намаляват с толкова лъжи набраната бройка на пострадалостта, сега когато са първи на опашката за грантове от вкусните 750 милиарда на ЕС.

Виж, че обявиха даже 10 дена национален траур. Такова нещо не е имало в цялата история на Испания при каквито и да е събития! Ега ти пропагандата.

Предполагам, че ще драпат за още по-голяма бройка с преизчисленията.

Коментар

• Хубаво де, ама защо като коронавирусът не е опасен Путин изчезна и две седмици се кри като мишок?

Можеш ли това да ми обясниш?

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Обаче за Путин презумпцията за невиновност не важи. Щом американските тролове обявяват, че има 100 милиарда долара, значи е вярно. Мръсна сган са троловете, нали?
        Аз затуй работя с числа на Националния статистически институт, а не повтарям тролските мантри за Путин.

Коментар

................................................

Едно време Боко, когато дойде на власт и промениха методиката на отчитане на смъртните случаи от катастрофи на пътя. До тогава всеки починал В РЕЗУЛТАТ на катастрофата се отчиташе за починал в резултат на ПТП............................................... ......!
          В 80-90 години на миналия век починал до 30 дни след ПТП, се смяташе за починал от ПТП-то.
          И това ще мине ...

Коментар

• Само един починал с Covid-19 за ден в Испания

Само един починал сред заразените с коронавируса има за последното денонощие в Испания, съобщи днес здравното министерство, предаде Ройтерс.

За последните седем дни смъртните случаи са само 39. С единствения смъртен случай в последните 24 часа починалите от началото на епидемията стават 27 118. Заразените са общо 236 769.

Правителството предупреди, че през следващите дни данните може да се колебаят поради прилагана от властите със задна дата нова методология в отчитането на новите случаи и починалите.
            Аха! НОВА МЕТОДИКА на отчитане на смъртните случаи.... И по новата методика да не се окаже, че са починали не 27 хиляди, ами 270??

Едно време Боко, когато дойде на власт и промениха методиката на отчитане на смъртните случаи от катастрофи на пътя. До тогава всеки починал В РЕЗУЛТАТ на катастрофата се отчиташе за починал в резултат на ПТП. Боко Сикаджията като яхна властта и започна да отчита починали В ПТП. Демек умрелите на пътя и починалите в линейката по път за болница, само тях. Ако го приемат в болница жив и почине там, вече не го броят за починал в ПТП. И умрелите спаднаха от 1000 на година, на 600. Ура, ура, ура за ГРОБ! Ура за Боко Сикаджията!

Така ви манипулират и с измислената пандемия от Ковид, драги другарки и другари, дами и господа. МАНИПУЛИРАТ ВИ!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Смешници са тези, които говорят, че умните хора и властимащите са смешници. Просто балкански синдром, който ходи по неудачниците, които си търсят оправдание за проблемите си навсякъде другаде, но не и в себе си.

Ти като си набожен я ми кажи Господ дали с нещо ти е помогнал, или той също е смешник?
              Абе ти към умните ли се причисляваш?
              Ей на една твоя умнотия:
              Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Това ли видя?

Щото ако е това, нарича се TR-3B. Американски е, има антигравитационен двигател, който се захранва с генератор на свободна енергия. Уж се пази в тайна, но тайната е публична. Руснаците също са в течение и имат аналогичен (почти същия) модел. Явно си сътрудничат с американците.

TR-3B развива огромна скорост, защото генератора за свободна енергия създава някакво вакумно поле около триъгълника, в резултат на което има нулево триене в атмосферата. Това му позволява огромни скорости във въздуха (някъде 8-9 пъти скороста на звука). Лети бързо и под водата, както и в космоса. Ускорението му също е впечатляващо - сигурно над 1000 G, но хората не се размазват вътре, защото са защитени от антигравитационно поле.

Това е една от световните конспирации, която има много висока вероятност да се окаже самата истина, колкото и да е невероятна най-вече заради антигравитацията и свободната енергия. А че извънземните имат пръст в технологията и конструкцията на този модел - това е повече от ясно.
              Антогравитационен двигател и свободна енергия.... Божичко УМЕН бе!

И другата "умнотия";

При мене беше преди повече от 30 годими. Връщах се от София с Москвича. Навън нямаше луна и беше тъмно като в слонски г..з. Карах на правия участък преди Севлиево сигурно със 120 km/h. Нямаше кьорава кола както пред мене, така и зад мене. В един момент ме изпревари нещо като лека кола, но без светлини. Ако нещо светеше по нея, щях да я видя в огледалото за задно виждане. Да, ама не видях нищо. Усетих се чак когато прелетя покрай мене и въздушната струя силно разклати Москвича. Сигурно летеше с над 200 km/h.

Неслучайно два пъти казах ЛЕТЕШЕ - ами това чудо наистина летеше на около 1 метър над пътя. Беше черно като катран с размери, по-големи от на лека кола както на ширина, така и на дължина. Видях го ясно чак когато ме изпревари на светлината на моите фарове. Секунда-две и пак изчезна в тъмното.
              Явно нямаше и задни габарити или някакви светлоотражатели, иначе щях да го виждам доста далече напред. Да, ама след като излезе от обсега на фаровете, и повече нищо не се виждаше.

В Москвича бяхме двама, така че имаше кого да попитам дали имам привидение или не. Не, потвърдено нямах привидекие, пък и Москвича доста се разклати, така че бях стиснал силно кормилото да го вкарам в пътя и бях натиснал спирачките. И това е всичко. Докато пътувахме до Габрово с колегата през цялото време обсъждахме кой какво е видял, и най-накрая решихме да пазим тайна, за да не ни се смеят хората. Така и стана - цял живот пазих тайна. Не съм разказвал дори и на жена ми. Сега обаче вече не ми пука ще ми се смеете или не, така че ето - казах си какво преживях.

От тогава вече съм по-склонен да вярвам в извънземни и с интерес следя какво се публикува в интернет за НЛО-та, но дотам.
              Ами за "умното" сканиране на Земята с лъчи от сателити:

А сега да се върнем на случайното интензивно облъчване, което досега вече 2 пъти засичам. Да беше един път и да кажа, че нещо съм се объркал, но да се случи и втори път, когато вече съм се ококорил, гледам дисплея и го чакам - това вече е прекалено много.

Ами защото четох из интернет, че озоновия слой спира всички гама и ренгенови лъчи от слънцето и от другите звезди. Единственият начин такива лъчи да ги засека на земната повърхност е само ако те се излъчват от някакви устройства, намиращи се под озоновия слой. Ами такива устройства са всички сателити на ниска орбита, като например GPS сателитите (имат ги 3-4 държави), както и интернет сателитите на Илон Мъск. Има разбира се и много разузнавателни, военни или метеорологични сателити, които също се намират на ниска орбита.

Та явно някои от тези сателити се занимават с нерегламентирано облъчване с гама лъчи, например с цел пресканиране на планетата за природни богатства (нефт и газ),......
              Озоновият слой СПИРАЛ всички гама и рентгенови лъчи.... Божичко! Каква въпиюща неграмотност! Озоновият слой до известна степен намалява УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи, не гама или рентгеновите. Целият слой озон, тоест ако наложиш всичкия озон на повърхността на Земята, ще се получи слой от 3 МИЛИМЕТРА, който не може да спре и една милиардна част от рентгеновите или гама лъчите. Тези лъчи се намаляват от по-плътни вещества. Колкото по-плътни, толкова повече отслаба лъчението. Всеки, който е учил физика в 7ми и 8ми клас ги знае тези работи.
              Само УМНИЯТ не ги знае.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не може никой да ме убеди, че властимащите са там и се натискат за по едни заплати от 3000 лева или колкото им са официално.
                Значи, един кмет на малък град може спокойно да пооткрадне едни 6 цифрени сумички без да се усетят. (за справка - има доста журналистически разследвания)
                А за европроекти на национално ниво... не ми се мисли. А и според критериите на Матеев, който човек не е бизнесмен, е неуспял, провалил се човек, бачкатор. Значи... или политиците са баш бизнесмени, и той ги уважава заради това... Или не са... ако са там за смешната заплатка.
                От друга страна, ето Матеев има там един градски в голямата политика.... с жена и тя у европроектите... може пък и да го познава... По партийно-бизнес линия.

Убеден съм, а има и анализи тук-там, че от приватизацията, до наши дни са откраднати от властимащите и всякакви приватизации, фондове и т.н. суми от порядъка на ХХ милиарда.
                И после офшорки, хотелчета, бизнесмени....

Сигурен съм, и че има тук-там някой свестен, да...
                Но... дори и да смесиш 10 кила мед с едно кило лай...а, стават 11 кила лай..а. Нали така....
                Last edited by d333; 27.05.2020, 22:31.

Коментар

• Що за хора все още се интересуват и обсъждат тая глупост?

Коментар

Смешници са тези, които говорят, че умните хора и властимащите са смешници. Просто балкански синдром, който ходи по неудачниците, които си търсят оправдание за проблемите си навсякъде другаде, но не и в себе си.
                    Ти явно ще се окажеш гербаджия.То бива свирки на тия малоумници ама прекаляваш.До изборите са и край ей тва си го запиши и го запомн от мени.Властимащите не са само смешници а и крадци...и са се обградили с такива като теб дето въртят опашки и чакат за някой кокал.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Я погледни под леглото случайно Путин да не е там.Човека ти говори за наште смешници ти Путин

Ти като си набожен я ми кажи Господ дали с нещо ти е помогнал, или той също е смешник?

Коментар

А какво ще кажеш за любимеца на един от троловете във форума - другаря Путин? Според различни източници той притежава между 100 и 200 милиарда долара, И въпреки това руснаците си го обичат и си го преизбират пак, и пак, и пак.

Явно много е спестявал от закуски, което обаче руснаците го приветствт. Един вид как така Путин ще е по-беден от Тръмп или от някой друг? Редно е да е по-богат, и това е НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ за всеки един руснак.

https://fakti.bg/world/379827-putin-...iliarda-dolara
                        https://money.bg/wealth/kolko-e-ofit...mir-putin.html

Така че аз предлагам да не гледаме в чуждите канчета, тъй като това е една много долна национална черта. Ако в доходите на ген. Мутафчийски имаше нещо нередно, НАП отдавна щеше да го е напъплила. Бъдете сигурни в това. Дори и да приемем, че има съмнителни доходи, явно е достатъчно умен да си ги узакони и да им плати данъците. От този момент нататък копче не можеш да му кажеш.

ПП: Нека все пак да не забравяме, че в България съществува презумпция за невинност. Това означава, че всеки е невинен до доказване на противното. Така че точка по въпроса
                        Я погледни под леглото случайно Путин да не е там.Човека ти говори за наште смешници ти Путин

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Споко, сега като почнат операциите пак ще се дигне смъртността. Джигитите и те ще вземат да се блъскат. Тогава да не вземеш да ревеш и да искаш карантина.

По-скоро реви срещу хората, дето искат хапчета и операции за да ги "оправят", а ги мързи да спрат да пият или ядат мазно. Щерката на една позната има няма 25 год и вече с бъбречни кризи и наченки на язви в стомаха от боклуци и алкохол. Бръкнали са за частна болница точно от страх да не я заразят сега като направила поредната бъбречна криза. И за по-сигурно направили всякакви изследвания и хоп проблеми със стомаха.
                          Много ми е интересно идиотите дето не пият не пушат и не ядат сладко и мазно безсмъртни ли са?Хубаво нека си рупат зелето и морковите и да серат веднъж месечно но защо се опитват да ми го налагат?Само идиот ходи по доктори тръгнешли веднъж при тая мафия ще ти намерят 10000000000 болести.Ба си народа изперкал.Аз при моя личен лекар съм ходил два пъти за направление за очен лекар за очила.Па не съм умрял.Както казаха оня ден докторите на първа линия имат задачата да оберат всеки глупак преди да умре.Аз не съм безсмъртен нито Дънкан Маклауд.Смъртта е единственото сигурно нещо в живота.и с доктори и без доктори все тая.80% от докторите са пълни смешници преписвачи и некадърници.

Коментар

Както си говорим отдавна:

Тия хора са УБИТИ заради апокалиптосите. Те наистина можеше да живеят още десет и повече години.
                            Споко, сега като почнат операциите пак ще се дигне смъртността. Джигитите и те ще вземат да се блъскат. Тогава да не вземеш да ревеш и да искаш карантина.

По-скоро реви срещу хората, дето искат хапчета и операции за да ги "оправят", а ги мързи да спрат да пият или ядат мазно. Щерката на една позната има няма 25 год и вече с бъбречни кризи и наченки на язви в стомаха от боклуци и алкохол. Бръкнали са за частна болница точно от страх да не я заразят сега като направила поредната бъбречна криза. И за по-сигурно направили всякакви изследвания и хоп проблеми със стомаха.

Коментар

• Това е интересно.

Изследвали са фекалните води за наличието на вируса и неговото количество там. И опс изненада - оказало се че има силна корелация и дава сигнал 1 седмица предварително (1 седмица преди болните да се появят в болниците). Не е много представително. Но па знае човек - вместо да ни чипират може да ни тестват изпражненията анонимно.

https://twitter.com/BrennanSpiegel/s...19535901732865

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Сега отбележи и още нещо - влоговете му са за около 200 000 лева - за чий му е лизинг, като има 200 000 лева на депозит с нулеви лихви - пак ламБата дали светва?
                                Щото лизинга и той е с нулева лихва. И аз съм така в момента - 2 годишен лизинг на нула процента без оскъпяване, нищо че мога да я платя в брой веднага на момента.

Коментар

Working...
                                X