Друго да ви питам, някой вярва ли на Дришо? Както си продава мачовете, така е продал и новината че е пипнал Ковид. Бас държа!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
матеев, кажи сега, вашата болница в Габрово напълнихте ли я с невидими пациенти, или можем да караме от смъртожадна София при вас, че ние тук сме заринати - вървя по улицата и ритам трупове, толкова е зле, няма кой дори телата да вдигне. Ужасен ужасТ ти казвам, само в Габрово ми е надеждата - дръжте се, момчета и момичета, не се давайте на невидимите болни да препънят и Вашата болница, ако трябва, набързо отррмонтирайте и Кораба (идея нямам какво му е състоянието, ма нали затова е правен някога) и го пускайте. Дръжте се, братя и сестри, с вас сме - ще излезем довечера в 9 да ви пляскаме за саможертвата!?
"Параходът" не е изграден да бъде болница, а девически пансион с прилежащо към него средно училище. Ама след 09.09.1944 завещанита и желанията на дарители не са от значение, та затова сега сградата е белодробна болница.
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Има напредък, призна си че е виждал болен с корона вирус у офис сградата където работи.
Скоро може да признае и че съществуват самия вирус.
Отдавна е казано не ги гледай какви ги говорят/пишат, а какви ги вършат. За съжаление, не можем да видим какви ги върши и дали спазва или не и доколко поне елементарни мерки.
Е Гришо от един купон в Белград и заразен. Още 2-3 тенисисти излезли заразени а Джокович се направил на истински мъж и отказал теста.
Та и тука според мен ако обикаляш нощните заведения на София за 1 седмица ще го лепнеш. В Белград явно само едно ходене е достатъчно.ма това е щото съм виждал смъртта - е, не точно под формата на пр грип де, ами по талавизура, ма щом го дават там, значи е истина. Аз на талавизура и генералгоджи вярвам най-много
Равновеско, казах ти, на 41 години съм и най-страшното нещо, с което съм се сблъсквал, е човешката простотия - тя наитина може да те убие, и в двата смисъла.
Ок, Матеев, не споря, просто беше много убеден и аз очаквах да видя взрив в габрово, тъй като не понзвам региона отвътре като теб, затова и се доверих на мнението ти. Хубаво е, че признаваш, че и ти можеш да грешиш.
П.С. Сега отивам до Технополис да купя подарък на майка ми, че искам да го видя на живо, щото от утре ще ме хванат за маската да им стъпя в моловете - малоумници с намордници!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
По цивилизованите части на България хората си ходеха с маски. Вчера бях в лидл в студентски град, мисля видях само 1 млада майка без маска и тя видимо беше влезнала за 1 нещо, защото я пуснахме на касата да мине първа.
Всеки си беше с маска и си се държеше на дистанция.
Е виж по ресторантите не е така. Имах честта да обиколя 6-7 вече. Проблема там е, че наистина няма клиенти и то на хубави места, където преди не можеш да си намериш маса четвъртък, петък. Оплакаха ми се, че май по-добре било да не разрешават отварянето още, че сега хем наеми, режийни вървят в пълен размер, хем няма пукнат клиент. А са вдигнати и някои цени с 10-15% независимо от по-ниското ддс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЩаба решили да върнат маските на закрито и да следят по-строго дали се спазват мерките.
От полунощ пак с маски и дано подгонят малко управителите на магазините да затегнат контрола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГрую единствената причина толкова без капка на съмнение да сипеш такива бодряшки коментари, които очевидно не се потвърждават от никъде където това се е разпространило свободно е че така сам се успокояваш. Няма лищо лошо в успокоенито в сляп оптимизъм, стига да не влияе на поведението, което да вдига риска. Защото ако си минал 40 години, дори и без да имаш никакви други заболявания, коронавируса представлява по-голяма заплаха за живота ти, от всичко което си срещал до момента. Е освен ако не си падаш по екстремни спортове. Но дори и при доста от тях риска е всъщност по-нисък.
Скоро може да признае и че съществуват самия вирус.
Отдавна е казано не ги гледай какви ги говорят/пишат, а какви ги вършат. За съжаление, не можем да видим какви ги върши и дали спазва или не и доколко поне елементарни мерки.
Е Гришо от един купон в Белград и заразен. Още 2-3 тенисисти излезли заразени а Джокович се направил на истински мъж и отказал теста.
Та и тука според мен ако обикаляш нощните заведения на София за 1 седмица ще го лепнеш. В Белград явно само едно ходене е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЩаба решили да върнат маските на закрито и да следят по-строго дали се спазват мерките.
От полунощ пак с маски и дано подгонят малко управителите на магазините да затегнат контрола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗа щастие пробата се оказва отрицателна
Коментар
-
Грую единствената причина толкова без капка на съмнение да сипеш такива бодряшки коментари, които очевидно не се потвърждават от никъде където това се е разпространило свободно е че така сам се успокояваш. Няма лищо лошо в успокоенито в сляп оптимизъм, стига да не влияе на поведението, което да вдига риска. Защото ако си минал 40 години, дори и без да имаш никакви други заболявания, коронавируса представлява по-голяма заплаха за живота ти, от всичко което си срещал до момента. Е освен ако не си падаш по екстремни спортове. Но дори и при доста от тях риска е всъщност по-нисък.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
матеев, кажи сега, вашата болница в Габрово напълнихте ли я с невидими пациенти, или можем да караме от смъртожадна София при вас, че ние тук сме заринати - вървя по улицата и ритам трупове, толкова е зле, няма кой дори телата да вдигне. Ужасен ужасТ ти казвам, само в Габрово ми е надеждата - дръжте се, момчета и момичета, не се давайте на невидимите болни да препънят и Вашата болница, ако трябва, набързо отррмонтирайте и Кораба (идея нямам какво му е състоянието, ма нали затова е правен някога) и го пускайте. Дръжте се, братя и сестри, с вас сме - ще излезем довечера в 9 да ви пляскаме за саможертвата!
Накратко - цялата информация е вярна, само където при мене е дошла със закъснение. Имало е информация и в медиите, но в предишните дни. Можеш да ме критикуваш, че клю-клю канала ми работи с голямо закъснение, но нищо повече.Last edited by Mateev; 22.06.2020, 13:57.
Коментар
-
Имам приятел, на който се появиха сиптоми (много висока температура). Понеже се познава с шефа на болницата, звъннал му е директно на него. Получил е инструкции да отиде в болницата, за да му вземат проба, и след това да се върне в къщи и никъде да не излиза, докато не се разбере резултата от пробата.
За щастие пробата се оказва отрицателна, но два дена приятеля ми е бил в къщи в тежка депресия, представяйки си всичко най-лошо, което може да се случи. Това по негови думи.
Та от този случай има следните поуки:
1. Явно никой няма да ви приеме в болницата, ако вече не сте се сдобили с двойно пневмония и респираторни проблеми.
2. Това двудневно изчакване можеше да се окаже фатално, ако приятеля ми се беше оказал позтивен, и беше приет в болница с голямо закъснение.
3. Стреса и депресията, в която явно изпада всеки, който повиши по някакъв начин температурата си.
ПП: Приятеля ми беше от хората, на които не им пукаше за вируса. Той също се бъзикаше, че било дребно и безобидно грипче, и освен това беше доста по-млад от мене (някъде около 40 годишен). Въпреки това си призна, че когато е вдигнал висока температура, е започнал да мисли за смърта, и така цели две денонощия. Докато ми разказваше, се смееше, но си призна, че това са му били двете най-кошмарни денонощия в живота.Last edited by Mateev; 22.06.2020, 13:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Само давам знак, че прочетох, щото тук често пропускам страници.
Либераст
Послушник
Бутилков космонавт
Значкист
КомуниС
Шнорхелист
Идеологически паникьор
Куртоазист
Стаден тъпанар
Малодушник
Безумец
Браво, благодаря, с тази препоръка всички врати са отворени пред мен!
Признавам, описанието ти е доста богато и цветисто. А аз съм човек с опит и белези по снагата от хиляди форумни битки, но чак такова нещо не съм преживявал.
Ползваш респектиращо богат език, аз ценя подобни индивиди. Индикира потенциално добро образование и разноцветен духовен живот.
Оценките ти се радват на по-голямо обществено одобрение от моята.
Значи си и добре реализиран.
След ремонт и на емоционалния ти свят, ще ме загризе дори завист.
Поздрави!
Пък и прекалено... хъм, прочетох пак, не е прекалено. Изглежда наистина съм Ви лепнал горните етикети, така добре формулирани.
Но, хер Начев, това е напълно позволено в разгорещен спор, в който една от страните или и двете заемат по-крайни позиции на ползу спору. Обидата не е лична, това само атака към позицията, по конкретния въпрос, на форумната Ви личност.
Коментар
Коментар