Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДа отбележим, Груича загуби предложения от него бас. Смъртността напоследък се ускори и 8 дена преди края на юни надмина 200 покойника. Мир на душите им!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДа отбележим, Груича загуби предложения от него бас. Смъртността напоследък се ускори и 8 дена преди края на юни надмина 200 покойника. Мир на душите им!
ПП. Не, май не си спомням правилно. Както и да е, disregard this, I suck cocks
Днес чух най-голямото число, 8 умрели. Или съм пропуснал нещо?Last edited by R1a1; 23.06.2020, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЯвно са платили на Цибалаб да ми изкарат положителна проба. На мене за сега и една стотинка не са ми платили, но ще се радвам ако кажеш как да си взема парите
Дай имейл на лични да ти пратя Covid-19 справката
Вироза, изпаряващ се от плодовете, може видите във вид на спирали, това е страшния му ход из въздуха, както търси новата си жертва.Last edited by R1a1; 23.06.2020, 11:08.
Коментар
-
Еееее-х, Van Basten!
Предаде четата ти.
БХ вече няколко пъти изказа възмущението си, че след като първо с финес извадил милЬОни от ръкавите (квот не достига, добавил от чекмедженцата), после лично с двете си ръцее построил на нашенци пътища и магистрали, че да ходят на почивка на бетономорието, а пък те - долни неблагодарници, правят опашки на гръцката граница.
И после изведнъж БХ млъкна. Позачудих се, защо?!
А то какво било!
Генералът отишъл да се глези в Гърция!
Е, човешко е, той надви невъобразимо яростния звяр и има необходимост от отдих.
Ама защо не отиде на бетономорието?! Може би се е притеснявал да не го разпознаят и да не хукнат да го целуват от благодарност.
А има и друга възможна причина. Вероятно и той изповядва ценностите на проф. Дичев, който преди няколко дни каза:
Не искам да помагам на наглеци като онези, които съсипаха Алепу
Преди няколко дни това вече съм поствал друга тема, съжаление, но тук стоеше добре тематично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеВъв връзка с най-новото решение от днес за ново частично затягане на мерките, из нета изтекоха разни снимки, на които е БХ и други познати лица, но без Генерала.
Това моментално е направило впечатление и е отприщило вълна от вълнения и въпроси.
Наложило се е Ананиев да обяснява нарочно:
Къде изчезна генералът? Ето отговора на министър Ананиев!
Ето и отговора на министър Кирил Ананиев:
"Той има служебни ангажименти в момента и затова не може да присъства. Държим постоянна връзка с него. Продължава да си работи и да ръководи щаба!".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЯвно са платили на Цибалаб да ми изкарат положителна проба. На мене за сега и една стотинка не са ми платили, но ще се радвам ако кажеш как да си взема парите
Всъщност аз ти завиждам. Намерил си начин либерастки пари с лекота да се леят към теб и ти просто трябва да подкрепяш пр. Black Lives Matter, нещо което теб разбира се ни най малко не те интересува. Но все пак си има задължения. Ех, само да не беше този Тръмп.Last edited by vikhunter; 22.06.2020, 23:17.
Коментар
-
Явно са платили на Цибалаб да ми изкарат положителна проба. На мене за сега и една стотинка не са ми платили, но ще се радвам ако кажеш как да си взема парите
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами няма поражения по белия дроб. Как да има като тия дето ти плащат са те накарали да се пишеш болен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеТоя май и той си е мислел, че такова животно няма.
Дано не го е натресъл и на близките си.
https://www.segabg.com/hot/category-...st-za-covid-19
Четете бре хора, в страниците назад има интересни коментари
Даже и аз като Груйо мисля, че от стимулантите е, може да е свръхреакция на имунитета на много здрав човек.
Или пък стимулантите компрометират имунната система, нищо чудно, могат да я объркат, то с толкова химии ....
А може и да е имал близък контакт със заразена жена/мъж без симптоми.Last edited by hazard; 22.06.2020, 23:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Отново личностни заяждания. Въобще можеш ли да водиш някакъв разумен диалог, или си тука само да избиваш комплекси. Искаш да намекнеш колко си велик и смел и със силен характер, а всъщност простееш отвсякъде.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тая тежка депресия му я причиняват такива ливади като тебе.Не знам някой разболял се от грип да е получил тежка депресия.Наплашихте слабохарактерните хора до смърт.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тая тежка депресия му я причиняват такива ливади като тебе.Не знам някой разболял се от грип да е получил тежка депресия.Наплашихте слабохарактерните хора до смърт.
Коментар
-
Тоя май и той си е мислел, че такова животно няма.
Дано не го е натресъл и на близките си.
https://www.segabg.com/hot/category-...st-za-covid-19Last edited by mibova; 22.06.2020, 19:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАз също чувствах умора, а и тъкмо ми просветна и хванах обикновен грип с хрема и т.н. както си знам. Така че на практика цял месец не бях съвсем на себе си. Мисля, че имунната ми система беше отслабнала.
Иначе си направих снимка на белия дроб и лекарите казаха, че нищо проблемно не се вижда
- 1 like
Коментар
Коментар