IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Кажи нещо, което съм написал и да не е подкрепено от факти или от логическо следване на факти.
    Кои факти - лъжливите ли . Кое логическо следване - на Cоvidiotа ли ?
    Слагай маската ZORO

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Ама твоите господари, тия дето ти плащат да дращиш тука, се посират от страх, че не всички са овце и че има и такива, които мислят логически и на базата на фактите, н’ал тъй
      пич аз съм си господар на себе си и цял живот съм нямал нито шеф нито шефчета, картите са ме хранили, покерчето ръйш
      опънал съм се ся на сянка на верандата под асмата, пия си биричката, , немотивирано кибича във форума и си драскам щот ми е рахат на душата
      след малко ще отида да закачам жената

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми аз дадох - под 200 умрели до 30.06 - не познах с минимална бройка. Имам и два баса, че няма да видим 500 заразени на ден до 18.09.2020 г. дори и само за един ден - колко по-ясна и точна прогноза да дам. Давай сега ти, бас няма да ти искам, че ще трябва да излезеш от партизанаската си нелагалност, пък тогава мъдреците от Цион току-виж те намерили и успееш да осъществиш връзка с кораба-майка и шестимата индианци с дълги бради, които командват света
        Хубаво правите залози, обаче нито конете са у вас, нито хронометъра, нито тичат едновременно, нито трасето дали е едно и също.
        Не знаем спинкащия бочко какво ще измисли утре, не знаем колко от тестовете са "първи", съответно колко е истинския капацитет за тестване (в началото имаше случаи на отказани тестове), не знаем дали ще затворим границата за чужденци (защото като няма Гърция, и България е "Гърция") - визирам сърбите.

Ето ви още няколко теми за размисъл:
        1. Ясно се вижда тенденцията - по около всяка седмица, пиковите стойности са с 15-20 от предходната. 11 седмици до 30.09 с тази скорост са около 400 парчета на ден. Та 500 не е много по-далече до грешката при 200-те ти бройки до 30.06.
        2. Във световната статистика ясно се очертава тренд на разтваряне на ножицата м/у заразени и починали. Тестовете ли са различни, мутирал ли е вируса, напипали са медикаменти ли (и за трите има разни ре-контра-дез-информации)

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Хората са овце и разбират от доене, стригане и бой Разум има в главата на овчаря
          Ама твоите господари, тия дето ти плащат да дращиш тука, се посират от страх, че не всички са овце и че има и такива, които мислят логически и на базата на фактите, н’ал тъй

Коментар

ААА добрутру тарантула ти ся стопли, че короната е поръчков инженерен и генно модифициран продукт бравос То на щерката ми която е на 6 годинки вече й стана ясно ти ся загря ква била рабтата
            https://forum.investor.bg/forum/%D0%...86%D0%B8%D0%B8

Коментар

• Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение

неравновесен , доста здраво маниулираш.
              Кажи нещо, което съм написал и да не е подкрепено от факти или от логическо следване на факти.

Коментар

Всъщност точно това се случва когато кислорода ти е под дадено равнище - което се получава при ковид. Хората падат като круши.
                неравновесен , доста здраво маниулираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение

Е как така, методичката за белите дробове дето са на стъкло вече в коша за боклук ли е?
                  Края на белите дробове реално са кръвоносни съдове. Точно те се засягат. За това и ковид пневмонията нито може да се види на рентген, нито да се чуе със слушалки. Тези кръвоносни съдове се възпаляват и започват да произвеждат съсиреци. Тези съсиреци тръгват по кръвообращението и може да предизвикат инсулт. В същото време тъй като през тези кръвоносни съдове всъщност кислорода достига от белите дробове до кръвта, тяхното възпаление сваля нивото на кислород, от което се получава умората при леко протичане на болестта или припадъци при по-сериозно протичане.
                  Отговорът пък на организма на това възпаление, който се получава след няколко дена, когато вече тялото разпознава вируса може да е прекалено силен, да се получи тази цитокинова буря, където собствената имунна система реално разрушава органите на тялото, защото реагира прекомерно. За това и загиват и хора всъщнос със силен имунитет. Просто техния имунитет пък е прекалено силен. За това и наскоро казаха че кортикостероиди ако се дават в този период, може реално да спасят живот. Те всъщнос свалят имунитета. Но пък ако се дават преди да реагира организма може да убият.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение

ravnovesie е нещо като агент в редовете на врага. Така работи, че всяко негово действие е саботаж Привидно манипулира но той си знае на чия страна е
                    От страната на булката е както винаги
                    Last edited by Асо Пика; 08.07.2020, 13:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Въпросът е, че вирузът мохе да е пипнат, за да не създава имунитет. Все по-съмнително става, че е инжениран и специално композиран.
                      Уф, начи ... Ми що пък това да не е вирус, към които голяма част от хората да са неподатливи!? Просто не се заразяват и това.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

това също, реално все повече се приема че този вирус всъщност засяга основно кръвоносни съдове, а не е респираторно заболяване.
                        Именно!

Коментар

това също, реално все повече се приема че този вирус всъщност засяга основно кръвоносни съдове, а не е респираторно заболяване.
                          Е как така, методичката за белите дробове дето са на стъкло вече в коша за боклук ли е?

Коментар

Пуснах тия дни интервю, в което се говореше, че вирусчето предизвиква микротромби, та запушва кръвообращението и предизвиква внезапно пукясване.

Коментар

абе ти не си у ред колко хора ЛИЧНО ти си виждал да падат кат круши, а ???? Или вярваш на всичко на това дето го четеш в нета и по вестниците??? Ай спри се да пишеш дивотии омазани с л@йна че стана клоуна и смешника в темата. Това че хора падали кат круши и зрели праскови го четем от март насам от такива кат тебе коронавоиди с миши сърца. Кажи за баса, не бягай по тъча от отговорност
                              ravnovesie е нещо като агент в редовете на врага. Така работи, че всяко негово действие е саботаж Привидно манипулира но той си знае на чия страна е

Коментар

Въпросът е, че вирузът мохе да е пипнат, за да не създава имунитет. Все по-съмнително става, че е инжениран и специално композиран.
                                ААА добрутру тарантула ти ся стопли, че короната е поръчков инженерен и генно модифициран продукт бравос То на щерката ми която е на 6 годинки вече й стана ясно ти ся загря ква била рабтата

Коментар

X