IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Е, нали ВИРОС нямало

Как така бързо обръщаш палачинка
    кога съм казал че НЯМА.
    НЯМА ДА МРЕМ КАТО МУХИ.
    Ще умрат колкото от всеки грип - 1500-2000. Като нов вирус - първата година може и 5000 както при свинския грип. ю
    ОБИКНОВЕНО ново грипче
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Купи президента, христо иванов, червените, сините, младите, старите, тези в чужбина ...
      Само бойко не може да купи, 60млн му даде и не се продава тиквата деба и копилито ниедно.
      ЗАЩО ДЕЗЕРТИРА ТИКВАТА ОТ БОРБАТА С коронавируса?
      Малко му е оставката, разстрел има за дезертьори при военно положение (сега му викат извънредна обстановка).
      За шефовете - 3ма сменям за 1 година. Верно не им е розово положението
      Е, нали ВИРОС нямало

Как така бързо обръщаш палачинка

Коментар

• Първоначално изпратено от Money

Васил Божков организира “антимафиотски” протест

А плазмодият Радев, рубладжийската подлога, стиска хилаво юмруче

Ботка, положението на шефовете ти не е розаво
        Купи президента, христо иванов, червените, сините, младите, старите, тези в чужбина ...
        Само бойко не може да купи, 60млн му даде и не се продава тиквата деба и копилито ниедно.
        ЗАЩО ДЕЗЕРТИРА ТИКВАТА ОТ БОРБАТА С коронавируса?
        Малко му е оставката, разстрел има за дезертьори при военно положение (сега му викат извънредна обстановка).
        За шефовете - 3ма сменям за 1 година. Верно не им е розово положението
        Last edited by bota156; 13.07.2020, 08:19.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Money
          Радев е доста гнусен плазмодий и не е мъж. Лигава отрепка. И безпринципна продажна твар. Гнус
          Без да съм фен на Радев ти казвам право куме в очи.Радев ви го каза директно че сте неграмотни прости храдливи зли отмъстителни и че това са хачествата на посредствените хора.Мафия крадлива мафия мутри поиска ви оставката...Май е мъж в случая.Не подви опашка пред Пеевски и Доган за разлика от вашия смешник.Учете се от историята ама отде увас акъл?Казвал съм ви го много пъти колкото повече един човек стои във властта толкова за по дълго губи връзката с реалността и краят му е по лош.Са ще го видите на дело...Тръгнали са по медийните парцали каналя нова и севда тиви да мрънкат.А тоя габровски цървул интелектуалец е направо смешен

Коментар

• Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнение
            Един умрял днес с коронавирус.
            Вчера 0.

От началото на медийната пандемия числата са 0, 1, 2, 3 или 4 умрели на ден, само един път имаше 5 и един път 8.

А вие си приказвайте де, плашете.
            Ти вярваш ли или не вярваш на информацията за “медийната пандемия”? Или вярваш само когато ти изнася?

Коментар

• Президентът може и да няма формална власт, но като символ на обединението на нацията може лесно да я разедини и да създава хаос, както и прави. Разбира се той го прави в полза на мафията, за която работи и която започва сериозно да се плаши от Бойко

Много пъти съм казвал, че Бойко не ми е симпатичен. Гласувал съм за него с отвращение и защото не виждам за кого друг

Но не мисля, че друг би имал топките да направи каквото и да било срещу хора като Черепа и т.н.

Така че сега, повече от всякога смятам, че Бойко е най-малкото зло
              Last edited by Money; 13.07.2020, 07:42.

Коментар

• Един умрял днес с коронавирус.
                Вчера 0.

От началото на медийната пандемия числата са 0, 1, 2, 3 или 4 умрели на ден, само един път имаше 5 и един път 8.

А вие си приказвайте де, плашете.
                Last edited by Мачу Пикчър; 13.07.2020, 07:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

4 д как ги генерираш тези лайкове ,хибридно ли.
                  Почти винаги лайквам dddd. Единият лайк е от мене

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                    Защо Борисов да затяга мерките при положение, че огромна маса от населението не вярва изобщо във вируса?! Ако затегне мерките всички пияндурници и половината лумпени утре ще са на площада.

Цялата отговорност в момента пада на плещите на президента Радев, защото той си свали маската насред тълпата и един вид им каза "нЕма ткаъв вирОз" . Докато народа не осъзнае вируса като реална заплаха, няма какво друго да се направи. Радев едва ли би си признал грешката в скоро време, поради което ни чакат тежки месеци занапред... а ако падне правителството ще стане още по-лошо.

Аз никога не съм си правил илюзии, че този вирус е лек и безопасен, но кой съм аз да споря с президента, той един Грую ми скача всеки път с "превъзходство" та камоли президента, кой съм аз... никой.
                    Тук не съм съгласен с теб! Грую е мъжко момче и ще ти скочи фронтално, докато президента е подмолна твар, която ще те издебне в гръб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Защо Борисов да затяга мерките при положение, че огромна маса от населението не вярва изобщо във вируса?! Ако затегне мерките всички пияндурници и половината лумпени утре ще са на площада.

Цялата отговорност в момента пада на плещите на президента Радев, защото той си свали маската насред тълпата и един вид им каза "нЕма ткаъв вирОз" . Докато народа не осъзнае вируса като реална заплаха, няма какво друго да се направи. Радев едва ли би си признал грешката в скоро време, поради което ни чакат тежки месеци занапред... а ако падне правителството ще стане още по-лошо.

Аз никога не съм си правил илюзии, че този вирус е лек и безопасен, но кой съм аз да споря с президента, той един Грую ми скача всеки път с "превъзходство" та камоли президента, кой съм аз... никой.

Президента има власт колкото да вдига дрон в резиденция Бояна и да дразни Бойко и НСО. Не може да затвори заведения, не може да затвори спортни събития, не може да ограничава събиране на хора. Това го може Бойко.

Народа не вярвал на вируса. Ми нали Бойко държи всичките медии. Кой точно да го каже на хората. Ама не те избраха да плашат безумно когато нямаше нищо, и когато наистина нещата стават опасни да приказват как само страхливите носили маски.

Айде стига глупости, цялата отговорност за задържането на вируса е само и единствено на Бойко. И той не само вече не си върши работата, ами и създава предпоставки за огромна криза. Защото вируса не пита, вярваш ли в мен или не, ами простто си разболява. Днес даже имаше две статии за двама идиота в САЩ, първия не вярвал че вируса съществувал и обикалял де що има барове. Другия не вярвал че на него нещо ще му стане и ходил на ковид партита. И двамата по на 30 и нещо години, вече и двамата мъртви.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Ами да, но той не затяга мерките сега - а трябва до го прави. Това че губи властта, не означава че не е отговорен за това как се управлява България. А той все още я управлява и точно неговия нарцисизъм ще погуби много българи

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Тези които умрат ще занесат вируса и на оня свят та като идеш там и там да се плашиш
                          Ако вражеските войници застрашително напреднат донякъде, а после с часове останат срещу твоите, без нито да влязат в битка, нито да се изтеглят, това изисква изключителна бдителност и предпазливост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Тези които оживеят ще живеят с вируса. Тези които не оживеят, няма да живеят с вируса. А за жертвите, ами то е като пилците, броят се когато всичко приключи.
                            Тези които умрат ще занесат вируса и на оня свят та като идеш там и там да се плашиш

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Гарвани грачат грозно, зловещо.
                              Псета и вълци вият в полята.
                              Старци се молят Богу горещо,
                              жените плачат, пищят децата.

Стига грачи бе! Не ти ли омръзна. Откак е започнала педерската ти пандемия, умират по-малко хора. Нали щяха да умрат 20 000 българи. Пък то нямат и 20. Дори не са и десет. Трима-четирима умряха от шибания вирус.

Кога ще разберете, че тоя вирус ще остане трайно в популацията на човека? Че ще живеем постоянно с него? Както живеем със стотици други вируси.
                              Тези които оживеят ще живеят с вируса. Тези които не оживеят, няма да живеят с вируса. А за жертвите, ами то е като пилците, броят се когато всичко приключи.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Гарвани грачат грозно, зловещо.
                                Псета и вълци вият в полята.
                                Старци се молят Богу горещо,
                                жените плачат, пищят децата.

Стига грачи бе! Не ти ли омръзна. Откак е започнала педерската ти пандемия, умират по-малко хора. Нали щяха да умрат 20 000 българи. Пък то нямат и 20. Дори не са и десет. Трима-четирима умряха от шибания вирус.

Кога ще разберете, че тоя вирус ще остане трайно в популацията на човека? Че ще живеем постоянно с него? Както живеем със стотици други вируси.
                                Те са разбрали ама обичат Бибитко

Коментар

Working...
                                X