Мънгъров по канал1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Ограниченията не са начинът да се бори човек с тази респираторна инфекция. Някой да говори днес за Швеция? Никой не говори. Защото имат малко нови положителни и малко хора в момента умират. Виждате, че не се чува нищо за Швеция. Преди всяка сутрин от Щаба ронеха сълзи за положението там и бяха много загрижени.
- Това означава ли, че в Швеция по-голяма част от населението вече е преболедувало?
- Най-вероятно. Факт е, че там имат малко нови положителни и малко смъртни случаи. За разлика от другите страни, които бяха много заключени и много маскирани.
https://www.dunavmost.com/novini/dot...EMj9FN_VJqdrSg
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не е ли редно държавата да финансира само държавните и общинските болници а частниците да се оправят?С тая политика в момента частните
никнат като гъби след дъжд а държавните фалират щото парите не достигат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И откъде докторите имат пари ,че да си правят частни болници?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Хубаво е да си приказваме за стадни имунитети и прочее измислици на Мангъров, но пътя към този сценарий преминава през задръстени болници, липса на легла и на медицински персонал, и много много ненужна смърт.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБолницата в Гоце Делчев е първата в България, която ще остане без свободни легла за болни от короната. Има свободни само 5 легла, които се очаква да се запълнят днес или утре. След това не се знае накъде. Още по-големият проблем обаче е липсата на медицински сестри. Тези, които ги е имало, в по-голямата си част вече са болни от коронавирус и са или в карантина, или на лечение в същата тази болница.
Не е вярно, че деца не се разболяват. В тази болница например в детското отделение има 5 болни деца. По време на интервюто с една докторка, тя каза следното:
"Когато някой ме попита наистина ли има такава болест, аз оставам направо втрещена. Ежедневно ги виждам болните в болницата и тези, които са интубирани. Част от тези пациенти са ми умирали в ръцете.".
https://nova.bg/news/view/2020/10/10...7%D0%B5%D0%B2/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Dobro utro, Пенке...!
Като пиша от години, че има доктори дето вземат по 100 К и нагоре на месец ( до милион....), не вярвате...
Като пиша, че има шефове на болници купуват по 2 - 3 скенера и те се ползват от време - навреме, само и само за едните 100 К комисионна, не вярвате...
Като пиша, че има суууупер доктори, дето не само болници, но и летища си купуват, не вярвате....
Като пиша, че системата изпорти младите доктори ( щот гледат онези с треперещите ръце..) и в скоро време всеки доктор ще оди с касов апарат и отворена чанта за пари, не вярвате....
Преди години на мой познат му искаха 28 К лв за операция в Пирогов а в чужбина 0 лв.....
Докато не се приеме закон :
За поискан подкуп до 100 лв - 1 г загуба на лекарски права.
За поискан подкуп до 1000 лв - загуба на права за 3г.
При по-голяма сума или повторно нарушение - загуба на права завинаги.....
Болните ще бъдат клиенти а не пациенти....
пп За жалост честните, всеотдайните и добрите доктори, умират на работното си място...
никнат като гъби след дъжд а държавните фалират щото парите не достигат.
- 1 like
Коментар
-
И откъде докторите имат пари ,че да си правят частни болници?
Като пиша от години, че има доктори дето вземат по 100 К и нагоре на месец ( до милион....), не вярвате...
Като пиша, че има шефове на болници купуват по 2 - 3 скенера и те се ползват от време - навреме, само и само за едните 100 К комисионна, не вярвате...
Като пиша, че има суууупер доктори, дето не само болници, но и летища си купуват, не вярвате....
Като пиша, че системата изпорти младите доктори ( щот гледат онези с треперещите ръце..) и в скоро време всеки доктор ще оди с касов апарат и отворена чанта за пари, не вярвате....
Преди години на мой познат му искаха 28 К лв за операция в Пирогов а в чужбина 0 лв.....
Докато не се приеме закон :
За поискан подкуп до 100 лв - 1 г загуба на лекарски права.
За поискан подкуп до 1000 лв - загуба на права за 3г.
При по-голяма сума или повторно нарушение - загуба на права завинаги.....
Болните ще бъдат клиенти а не пациенти....
пп За жалост честните, всеотдайните и добрите доктори, умират на работното си място...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеИ кой е виновен, болницата във Гоце Делчев да е търговско дружество, и да няма много лекари и сестри, защото условията са зле и заплатите са ниски ?
Груев ли ?
Сигурен съм, че на 20 мин с кола от това място има частна болница (във Враца има три частни, ама държавната там почти фалира).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБолницата в Гоце Делчев е първата в България, която ще остане без свободни легла за болни от короната. Има свободни само 5 легла, които се очаква да се запълнят днес или утре. След това не се знае накъде. Още по-големият проблем обаче е липсата на медицински сестри. Тези, които ги е имало, в по-голямата си част вече са болни от коронавирус и са или в карантина, или на лечение в същата тази болница.
Груев ли ?
Сигурен съм, че на 20 мин с кола от това място има частна болница (във Враца има три частни, ама държавната там почти фалира).
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеАко някой толкова се притеснява, да си направи Кръвен тест | за доказване наличието на IgM и IgG антитела срещу Коронавирус, под 100 лв е в Токуда, не знам цени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Болницата в Гоце Делчев е първата в България, която ще остане без свободни легла за болни от короната. Има свободни само 5 легла, които се очаква да се запълнят днес или утре. След това не се знае накъде. Още по-големият проблем обаче е липсата на медицински сестри. Тези, които ги е имало, в по-голямата си част вече са болни от коронавирус и са или в карантина, или на лечение в същата тази болница.
Не е вярно, че деца не се разболяват. В тази болница например в детското отделение има 5 болни деца. По време на интервюто с една докторка, тя каза следното:
"Когато някой ме попита наистина ли има такава болест, аз оставам направо втрещена. Ежедневно ги виждам болните в болницата и тези, които са интубирани. Част от тези пациенти са ми умирали в ръцете.".
https://nova.bg/news/view/2020/10/10...7%D0%B5%D0%B2/
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар