Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Вместо всеки ден да трошат милиони за ПС тестове,най-добре за ден два да проведат общо изследване на цялото население и да изолират
болните от здравите . Болните да ги изкарат на полеви болници и там да ги лекуват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Да, но от друга страна, какво ще стане, ако има пет или десет пъти повече пациенти за спешна помощ, отколкото е капацитетът й?
болните от здравите . Болните да ги изкарат на полеви болници и там да ги лекуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВсе пак аз не разбрах какъв е вашият личен план в случай на заразяване?
...как сте се подготвили за този момент?
- 1 like
Коментар
-
Все пак аз не разбрах какъв е вашият личен план в случай на заразяване?
Нали знаете - умните хора планират, а глупавите чакат да се случи, и започват да си търсят виновник за собствената си глупост.
Та надявам се, че не планирате да се лекувате с молитви, или с псувни към съществуващата власт. Имате ли някаква подготовка и можете ли да споделите какво бихте направили, ако (когато) короната почука и на вашата врата. Вероятноста клони към 100%, така че как сте се подготвили за този сюблимен момент?Last edited by Mateev; 01.11.2020, 23:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бог дава живота и Бог го взема.Медицинската помощ нито дава нито взема живот.Болестите са начин Бог да ни вразумява.Медицинската помощ си мисли че лекува....Лъжа е че циганите са масово неосигурени.На мен ми е интересно защо нито продавачка в Кауфланд и Лидъл не се разболя и защо не затвориха нито един магазин.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бог дава живота и Бог го взема.Медицинската помощ нито дава нито взема живот.Болестите са начин Бог да ни вразумява.Медицинската помощ си мисли че лекува....Лъжа е че циганите са масово неосигурени.На мен ми е интересно защо нито продавачка в Кауфланд и Лидъл не се разболя и защо не затвориха нито един магазин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Какво общо има бог със смърта на 33 г. мъж след като не му е оказана специализирана помощ?Ами тези дето са здравно-неосигорени те
да мрат като кучета ли?Ами ромите там какво чудо ще е?Last edited by national power; 01.11.2020, 22:51.
- 1 like
Коментар
-
Какво общо има бог със смърта на 33 г. мъж след като не му е оказана специализирана помощ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пред Бог сме безсилни.Въвеждането на ред от властта не касае въпроса колко ще живее всеки от нас.Ако си мислиш че след като се осигурят места в болниците хората ще станат безсмъртни или че са в безопастност си в голяма заблуда.За Бог недосегаеми няма...Както много пъти съм казвал търпението и смирението са голяма работа
да мрат като кучета ли?Ами ромите там какво чудо ще е?Last edited by Grosss; 01.11.2020, 22:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ами как ще можеш, нали всичко е в Неговите ръце. И от десетия етаж да скочиш, нищо няма да ти стане. Вярата, периодично трябва да се тества
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИстински лошото още не е започнало. Сега хоспитализираните са се заразили първите 10дена на октомври когато още нямаше силен взрив на заразени. Нещата ще стават с пъти по зле следващите месеци.
болести,инсулт,инфаркт,онкологични и т.н.Така всяка линейка ще знае къде да стоварва пациентите а и специалистите дето се борят със
заразата ще бъдат концентрирани на определените места.
- 2 Харесвания
Коментар
-
От тия шокиращи новини днес вече властта се задейства и започна да въвежда ред.Така ,че има ефект а и това целта да се реагира веднага
и адекватно.
- 1 like
Коментар
Коментар