IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Първото намерено е на кораба с 3700 човека. Там беше затворена система - заразиха се пректически всички, само 700 имаха симптоми, 15 умряха.
    Смятай си сам %. И вярвай на каквито искаш измамници
    https://www.statista.com/statistics/...mond-princess/
    A total of 712 people were infected with COVID-19 on the Diamond Princess cruise ship...
    ...328 with no symptoms. (Не скачай от радост, че почти половината са без симптоми, това не е показателна извадка. Изледванията, които споменах по-долу, са при 6000 човека, 1300 са без симптоми)
    ...Конспираторите - не сте нормални. Не искам да е обида, просто е наблюдение. Измислили сте си някакви неща, вярвате в тях и ги отстоявате агресивно. Вероятно, по-добре да престана да комуникирам, няма смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Ти очевидно нищо не разбираш от епидемиология, не знах, че когато имаме една зараза трябва да и помагаме да заразява колкото се може повече хора, до достигане на стаден имунитет. Аз съм учил доста неща и за първи път чувам подобни безумия, за първи път през живота си. Винаги това което сме учили е, че трябва да се направи всичко възможно епидемията да се ограничи, независимо дали при животните или хората. Може ли да ми цитираш дебелия учебник в който пише че най-добрия начин да се пребори една епидемия е всички, колкото се може по-бързо да се разболеят до достигане на стаден имунитет, къде е разписана подобна стратегия?! В кой "дебел учебник" го пише това нещо?!
      Средновековните ти представи са абсолютно остарели! Невежество е да се затварят градове и да се горят трупове. Пък и вече никой не чете учебници. Наблягай повече на форуми и Фейс и ще получиш наистина адекватно образование.

Коментар

• Ето ви малко БЕЗУМИЯ
        https://gospodari.com/%D0%BE%D1%87%D...5%D1%88%D0%BD/

Човек със 48 сатурация го връщат от спешното !?!?!
        Лично съм го изживял и знам че човек е в неадекватно състояние с такава сатурация.

БЕЗУМИЕТО само от 8-10 да излизат пенсионерите.
        това са 1/3 от хората и те 22 часа ще са затворници !?!?!
        Last edited by aleks262; 13.11.2020, 19:36.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Може и повече от 600хил да са били през Май, точните данни не са приоритет на заетите със справянето с вируса управленци,
          но до 4 млн, сблъскали се под някаква форма има още време. После ще затихва бавно, както е станало с грипните епидемии, спорадично с различна вирулентност
          Епидемиологията е наука, нямаша нищо общо с политическата коректност, но обектът й на наблюдение се влияе пропорционално от медийните облъчвания, поради системни фактори, свалящи имунитета

Ти очевидно нищо не разбираш от епидемиология, не знах, че когато имаме една зараза трябва да и помагаме да заразява колкото се може повече хора, до достигане на стаден имунитет. Аз съм учил доста неща и за първи път чувам подобни безумия, за първи път през живота си. Винаги това което сме учили е, че трябва да се направи всичко възможно епидемията да се ограничи, независимо дали при животните или хората. Може ли да ми цитираш дебелия учебник в който пише че най-добрия начин да се пребори една епидемия е всички, колкото се може по-бързо да се разболеят до достигане на стаден имунитет, къде е разписана подобна стратегия?! В кой "дебел учебник" го пише това нещо?! Дори грипните епидемии се опитваме да ги ограничаваме зимата с грипни ваканций. А в Азия носеха и маски още преди Корона кризата.

Някога като се разболееха прасенцата, веднага викахме "чичо доктор" а не чакахме естествения подбор, защото ако чакахме на естествения подбор щяхме да останем без прасенца. Едната година дядо ми беше закъснял с ваксинирането и 4 малки прасенца умряха, докато дойде доктора да им бие антибиотик. Та и във фермрството имам опит, дето тука големи фермери се "барат" всички и обясняват как на "село" нямало болести.
          Хората толкова изпростяха за 30 години демокрация, че вече 2 и 2 не могат да сметнат колко е, камоли от епидемиология да разбират.

Освен това 100 пъти се повтори, че Коронавируса не е ГРИП, още 1000 пъти ли трябва да се повтори?!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
            Твойто село е много прогресистко. Впечатлен съм.
            То не е негово селото, той е снахичка там...

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Питай но внимавай че е мъжка и да не се натресеш

Твойто село е много прогресистко. Впечатлен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Първото намерено, има още много. https://www.healthline.com/health-ne...ad-the-disease
                Първото намерено е на кораба с 3700 човека. Там беше затворена система - заразиха се пректически всички, само 700 имаха симптоми, 15 умряха.
                Смятай си сам %. И вярвай на каквито искаш измамници

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не 1/5 а 5 пъти повече Без симптоми отколкото болни
                  Първото намерено, има още много. https://www.healthline.com/health-ne...ad-the-disease

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Не, не може 600 хиляди да са били през май. Асимптоматичните са около 1/5 от болните. През май имахме ли два милиона и половина симптоматично болни?

Впечатлява ме, как конспираторите просто пишат всяка своя фантазия като някакъв факт, и често вадят и изводи от него.
                    Не 1/5 а 5 пъти повече Без симптоми отколкото болни

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Може и повече от 600хил да са били през Май, точните данни не са приоритет на заетите със справянето с вируса управленци,
                      но до 4 млн, сблъскали се под някаква форма има още време. После ще затихва бавно, както е станало с грипните епидемии, спорадично с различна вирулентност
                      Не, не може 600 хиляди да са били през май. Асимптоматичните са около 1/5 от болните. През май имахме ли два милиона и половина симптоматично болни?

Впечатлява ме, как конспираторите просто пишат всяка своя фантазия като някакъв факт, и често вадят и изводи от него.

Коментар

• Съни, кажи какво мислиш за факта, че във всички държави имащи 800х.заразени имат +30х. мъртви над обичайното.

и специално за теб - повторение:
                        Ами като го отстоява къде му е скъсаната диплома??? https://www.168chasa.bg/article/9143294

Ето какво искате да забравим:

23 апр. Специалиста рече: поне 300х. вече са го изкарали!
                        3 Май Специалиста рече: поне 500-600х. вече са го изкарали! Няма смисъл от мерки те няма да го спрат не може да му избягаме

Вземаме на въоръжение мнението на Специалиста и кога всички в България са заразени? - миии отговора е най-късно 50 дни след 23апр. (за 10 дни Специалиста ги увоява)
                        мчи тогаз Специалиста защо настоява за тестове???

и по големия смях,
                        от какво болниците се пълнят сега???? Или има нов щам и боледуваме пак (ама Специалиста дума няма за това (пък и кофти за маймунитетната частушка), пък и да има нов щам, то получил си го поради масовата зараза за която Той е настоявал!),
                        или специалиста е Тъпанар, или има други цели свързани с утежняване на нещата, ето вече е по-голям шеф

по-долу съм давал и другите му полюции

пп
                        за два дни имаме +600 в болница! - св.Мангър тъпоКъсогледи харесва това...(ще има съчки за отопление)

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Като си зачекнал за лъжене,
                          Защо нищо не мъцваш за Мангъровата простотия/ЛЪЖА, че Май е имало 600х. заразени в България, айде докажи че не си му подлога
                          Епидемиологията е наука, нямаша нищо общо с политическата коректност, но обектът й на наблюдение се влияе пропорционално от медийните облъчвания, поради системни фактори, свалящи имунитета

Коментар

• Повере, нещо се разсейваш, чакаме:
                            Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Докажи че не си лъжец.Можеш ли.
                            ...

Защо нищо не мъцваш за Мангъровата простотия/ЛЪЖА, че Май е имало 600х. заразени в България,
                            айде докажи че не си му подлога Можеш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Безгрижно, а за сестра ти трябва ли да питам нещо?
                              Питай но внимавай че е мъжка и да не се натресеш

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Докажи че не си лъжец.Можеш ли.
                                Безгрижно, а за сестра ти трябва ли да питам нещо?
                                пп
                                не очаквах от теб седмокласни простотии, ама няма проблем да си пробваме "виртуозността"

Защо нищо не мъцваш за Мангъровата простотия/ЛЪЖА, че Май е имало 600х. заразени в България, айде докажи че не си му подлога
                                Last edited by satz; 13.11.2020, 17:40.

Коментар

Working...
                                X