Първоначално изпратено от распутин
Разгледай мнение
Да мисля че може да ни спаси, защото маската действа в комбинация с всички останали мерки... , но никой от моето семейство все още не е "умрял от страх", нито от "въглероден диоксид" който се "натрупвал в маската" и всичките останали глупости които разправят малоумницте не вярващи във вируса и действието на маските. Дори старците са си живи и здрави, особено сега след като съседки и други започнаха да влизат в боница. Вече виждам в очите им дори през Интернет една благодарност, те най-накрая след месеци убеждаване, разясняване и тн. разбраха от какво сме ги спасили, разбраха, че сме ги спасили от ходене по болници и дори може да сме им спасили живота, поне до сега.... е може и да се заразят утре, но не днес. Защото всеки ден откраднат живот и здраве е един ден повече... и ако маската ни даде дори 1 ден повече си заслужава. Всички тези хора по болниците в момента, ако ги попиташ бихте ли си сложили маска, ако знаехте, че можете още един ден да се радвате на живота и да дишате нормално, щяха да ти отговорят утвърдително. Дали сме отркаднали един ден или повече, никой не знае, но със сигурност сме откраднали поне един ден... защото живота е борба във всеки един момент. А ние сега в този най-тежък момент за нашата имунната система, помагаме с всичко с което можем. Няма да пожалим нито пари, нито време, нито усилие, за да запазим здравето си в този момент. И понеже тук има много "вярващи", ще им кажа... е ако най-накрая Господ е решил ще ни прибере. Ние все пак показахме, че сме готови да се борим с всичко което имаме... и не пожалихме нищо, абсолютно нищо. Лишихме се от хиляди неща, за да имаме някакъв дори минимален шанс за успех. Разбира се както и при всичко останало и в това успехът не е гарантиран. Но няма да си рискуваме живота заради някакви глупости, теорий на конспирацията и тн. Защото пари се печелят, знаение се придобива, но живот не се връща.
Поне като отида на "оня свят" ще мога да кажа, "Направих всичко по силите си.", а не да кажа.... "...емии бях на кръчма...(или на дискотека)" и затова сега съм тук.
Коментар