IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Власта се държи с оръжие много по лесно в голяма държава с голямо население. Просто е по евтино
    Отново пропускаш съществен елемент! Ти разсъждаваш сякаш диктатура ще налага Садам Хюсеин в Ирак и ще е част от международната икономическа система, за да има написаното от теб смисъл!

Тук говорим обаче за световно поробване и световно правителство, без наличие на държави, което ще рече, че нищо няма икономическа стойност, за да може да се определи като "скъпо" или "евтино"!
    Всичко ще опира единствено до ресурс, а самите трудови ресурси ще бъдат заменени от роботизирани такива!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Те го правят и в момента но темпото не ги устроива.Чрез храната водата и фармацията.......Но екологията рязко се влошава и задействаха много по-бърз начин.........
      Искаш да кажеш,че Те ще сложат свой човек във всяка фирма дето произвежда храна,който човек, ще бута тайно някакви тайни субстанции в "казаните дето бъркат манджата" и по тоя начин ще ни уморят....Ами фирмите дето произвеждат "манджа" няма ли да са против това,че ще им понамалеят драстично консуматорите?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Фактически ако си оплетат кошницата, какво пречи тогава вече да бъде пуснат наистина много по-смъртоносен вирус? Когато преди това са подредили контрола си?
        Мислех по въпроса.За мен отговора е че от една страна ще настане хаос и е възможно да станат ред екологични катастрофи ако процеса е неуправляем-има много АЕЦ и големи индустриални мощности които оставени без контрол при една истиска смъртоностна пандемия ще доведът до непредсказуеми катаклизми.Друг момент е че така ще могат да селектират и подберат материала........С ваксините е мнооооооооооого по-сложно за изпълнение но процеса се контролира и всичко става плавно без сътресения..Ще има ВАКСИНИ и ВАКСИНИ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

А как ще ни намалят до 500млн.?!С вируса ли?
          Няма нужда да правят нещо специално. Те каквото е трябвало вече са го направили. Сега сме набрали скорост и се движим по инерция към избрана дестинация.
          Сега ние сами ще се самоунищожим! Разбирате ли? Не виждате ли че младите тотално са откачили по целия свят. Джендър мендъри всичко е леш! В "развитите" държави семейството в традиционният му вид вече не съществува. Младите просто вече не правят деца. Те дори не правят и секс повечето. Ясно е като бял ден че ако тази тенденция се запази населението ще се свие и ще изчезне. Нали именно затова са тия напълни да се демократизира целия свят. Да обхванат със тази нашата система всички държави включително и тези в Африка. Те разбраха че стратегията е супер успешна. Белият човек го направиха малцинство, сега е ред на останалите.
          Last edited by alphaomega; 18.11.2020, 00:16.

Коментар

Ще фалират колкото е фалирал Ким Чен Ун! Там всичко в държавата е негово и на приближената му шайка, а хората са роби!

Или смяташ, че той има властта и живота, който живее, защото икономически ги държи през финансови операции и собственост във Фабрики?
            Власта се държи с оръжие много по лесно в голяма държава с голямо население. Просто е по евтино

Коментар

Те го правят и в момента но темпото не ги устроива.Чрез храната водата и фармацията.......Но екологията рязко се влошава и задействаха много по-бърз начин.........
              Фактически ако си оплетат кошницата, какво пречи тогава вече да бъде пуснат наистина много по-смъртоносен вирус? Когато преди това са подредили контрола си?

Коментар

Коментар

Хермес, ако измислил дори само един актив който си вдига цената ако населението се срути с 80 процента съм почти готов да ти повярвам на фантастиката. Нали целия настоящ елит ще фалира ако се срине населението. Защо да се праща сам на дъното
                  Равновесие КАК ще фалират като ТЕ контролират цялата система.Парите нЕ СА крайната цел.Власта и запазването й за поколенията са такава.Парите в един момент и оценяването на активите такова каквото го има днес НЯМА да имат значение.Най-големия актив е ЗНАНИЕТО и ТЕ го контролират.......Парите са им необходими до момента в който плана се задейства необратимо.....Чрез тях корумпират и купуват......Но те са само средство а не ЦЕЛ.Целта е вечна и безгранична власт над една ЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА........При 8 000 000 000 потребители това няма как да стане.............Актива за обикновения човек са способностите да се адаптира и оцелява.Аз съм сигурен че плана НЯМА да успее на 100% заради различията които неминуемо ще се появят вътре в сърцето на самия елит......

Коментар

ТЕ са КЛАСА......Класа от ГОСПОДАРИ за които обикновения човекп е по-низш от кучето им....Персоналните имена и фамилии са без значение......А1 и роботиката са вече на такова ниво че биомасата може чуствително да се намали.Чуствително до едни 500 милиона........Все пак им трябва материал от който ще се пръкнат гениите на новия прогрес.Но в никакъв случай не им трябва вечно мрънкащата за още и още биомаса от рода на парижката напримерно.........презадоволен и не създаващ нищо офис планктон от десетки милиони.................

Коментар

Ако не си малоумен сам може да отидеш и да видиш какъв облог си предложил!

Безмислено е да потвърждавам нещо, което е написано само 1 страница по-назад в историята!
                      Не съм предлагал облог. Предложих само да признаеш, че живееш в паралелна вселена.
                      Данните от статистиката нямат корелация с този факт.

Коментар

Хермес, ако измислил дори само един актив който си вдига цената ако населението се срути с 80 процента съм почти готов да ти повярвам на фантастиката. Нали целия настоящ елит ще фалира ако се срине населението. Защо да се праща сам на дъното
                        Ще фалират колкото е фалирал Ким Чен Ун! Там всичко в държавата е негово и на приближената му шайка, а хората са роби!

Или смяташ, че той има властта и живота, който живее, защото икономически ги държи през финансови операции и собственост във Фабрики?

Коментар

• Хермес, ако измислил дори само един актив който си вдига цената ако населението се срути с 80 процента съм почти готов да ти повярвам на фантастиката. Нали целия настоящ елит ще фалира ако се срине населението. Защо да се праща сам на дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Твоето твърдение, че ще са под 1000 до края на годината. Моето е, че ще са толкова в рамките на седмица. И ако са 950 за 8 дни, то тогава аз губя облога? Само за да съм сигурен, че съм те разбрал правилно...
                            Ако не си малоумен сам може да отидеш и да видиш какъв облог си предложил!

Безмислено е да потвърждавам нещо, което е написано само 1 страница по-назад в историята!

Коментар

А ТЕ,имат ли си имена...?И пра-пра -внуците им, сами ли ще си джиткат по тая зелена пранета...?
                              ТЕ са КЛАСА......Класа от ГОСПОДАРИ за които обикновения човекп е по-низш от кучето им....Персоналните имена и фамилии са без значение......А1 и роботиката са вече на такова ниво че биомасата може чуствително да се намали.Чуствително до едни 500 милиона........Все пак им трябва материал от който ще се пръкнат гениите на новия прогрес.Но в никакъв случай не им трябва вечно мрънкащата за още и още биомаса от рода на парижката напримерно.........презадоволен и не създаващ нищо офис планктон от десетки милиони.................

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Твоето твърдение, че ще са под 1000 до края на годината. Моето е, че ще са толкова в рамките на седмица. И ако са 950 за 8 дни, то тогава аз губя облога? Само за да съм сигурен, че съм те разбрал правилно...
                                Това би било бас който не изчерпва всички възможни състояния. По нормално е да са два баса. Че няма да минат 1000до края на годината , и втори че ще има седмица с над 950 случая

Коментар

Working...
                                X