И още нещо . Какво носят ресторантите на държавата не зная . Зная , че болниците харчат много пари, много повече пари по лечението и грижите за тези болни . Колкото повече болни - толкова повече разходи и толкова по - малко резултат .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеА така. Защо тогава от една седмица дъвчете болните на стълбите пред болницата в Пловдив . Единиятот тях е с инфаркт , стентове , бъбречна недостатъчност на хемодиализа и 100 % инвалидност . Защо не кажете - ТОЗИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ГРИЖИ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеЗначи веселящите се по заведенията нямат никаква вина , защото допринасят за нарастването на БВП, включително консумирайки фалшив алкохол и употребявайки наркотици . Вината е в лекарите , сестрите и санитарите , защото не могат да се справят с резултатите от веселбите ? И организацията била лоша ... Ами продукцията в резултат на веселбите прелива и няма организация , която да удържи . Идете и станете доброволци само за няколко дена . И тогава ще ви видя какви песни ще запеете за пенсионери и хронично болни , които трябвало да умират . .Last edited by Hermes73; 22.11.2020, 20:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Той Валерката Симеонов кефи с предложенията, ама щото не е на власт, а само коалиционен партньор..
Коментар
-
Значи веселящите се по заведенията нямат никаква вина , защото допринасят за нарастването на БВП, включително консумирайки фалшив алкохол и употребявайки наркотици . Вината е в лекарите , сестрите и санитарите , защото не могат да се справят с резултатите от веселбите ? И организацията била лоша ... Ами продукцията в резултат на веселбите прелива и няма организация , която да удържи . Идете и станете доброволци само за няколко дена . И тогава ще ви видя какви песни ще запеете за пенсионери и хронично болни , които трябвало да умират . .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Точна така е майк. Имаме НЕКАДЪРНОСТ и корумпираност (кражби). За жалост ще измрат поради тази некадърност още толкова (5-10к) не от корона.
Впрочем от корона НЯМА НИТО ЕДИН ДОКАЗАНО починал, по една простичка причина НЯМА АУТОПСИИ да не лъсне измамата за грипчето
Със сигурност има починали от корона вирус. Аз самия го преболедувах този корона вирус и знам какви са симптомите а те са специфични, доста неприятни и силни през първите 2 дни. Аз съм в добра форма и го преборих лесно и без лекарства. Но си давам сметка че ако същия вирус се лепне на възрастен човек със слаба имунна система или на някой с хронично заболяване има вероятност човека да умре. Разбира се същото е валидно и за всеки други грип. Има някой щамове при който не можеш да станеш от леглото със дни. Боледувал съм и от такъв грип преди доста години когато още бях ученик и знам за какво става въпрос. Ако на моето място е бил някой слаб физически човек със сигурност няма да го преживее. И статистиката го доказва това. Средно 650 000 души умират всяка година от сезонните грипове. Поне дакива са данните според СЗО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа, затварянето на кръчмите и моловете е престъпление срещу човечеството!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа, затварянето на кръчмите и моловете е престъпление срещу човечеството!
Той Валерката Симеонов кефи с предложенията, ама щото не е на власт, а само коалиционен партньор. Инак и със задължителната казарма дето предложи ме изкефи. Лошото е че няма да стане. По 3 години бих я направил. Кеч, граничари, строители, кашици. Инак пълно с плужеци.Last edited by bulgarian lev; 22.11.2020, 20:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Народопсихологията е такава каквато е. Всички реват срещу нея, но никой не ще да си разваля рахата в полза на обществото. Правилата са измислени за да се спазват от другите, но ние сме твърде умни, за да ни казва някой какво да правим. Изобщо, произволен човек от форума би се справил по-добре на мястото на Боко или Мутафчийски. Да не говорим, че несправедливо сме пренебрегнати при раздаването на Нобеловите награди за икономика и медицина.
Но друга ми беше мисълта... Ганьо е тарикат на дребно, хитрец, мрънкало, хейтър и т.н. но от това не произтича непременно драма - живели сме си така стотици години и ще пребъдем. Редом с това пък си имаме и множество достойнства, които не трябва да неглижираме и пренебрегваме. Наивно е да смятаме, че Начев ще подскача като разгонен павиан 100 дни по площадите, а на 101-вия, всички ще се събудим германци.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Лампичката ще светне и на кьоравите.И те ще я видят........Нека да дойде само големи ГЛАД...........Големия ГЛАД........Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа, затварянето на кръчмите и моловете е престъпление срещу човечеството!Last edited by Hermes73; 22.11.2020, 20:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНо колкото и ценично да звучи съсипването на живота на милиони е по-страшно от смърта на 10-20-30 000 хронично болни в голямата си част хора в пенсионна възраст..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Тази игра с числата, каквито ти се иска да са, е много несериозна. Какво ще кажеш за предположението, че досега преболедувалите са не 100 000, а 42 000, понеже част от тестовете са грешно положителни, а друга част са хора, вписани по два пъти? И още, всъщност много от починалите в дома си, без да са тествани, не са вписани като ковид19-жертви, съответно, действително починалите от ковид са 3200 души? Ако всеки си наглася някакви числа, както му се СТРУВА, и после пише, сякаш е факт...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Трябва да има много по-добра организация, а такава няма от страна на отговорните фактори!
Много преди да няма лекари и недостиг при тях, няма линейки и шофьори за същите...., а иначе има милиарди за смолети и кораби, магистрали....!
Ами онези 2ма човека, които са починали на стълбите, НЕ недостига на лекари ги е убил, а пълното фиаско при настаняването и откриването на леглова база.... това не е до лекари, да настаниш двама човека на легло и да им подадеш кислород...
Да няма лекари означава!!! Ти да си организирал добра система за настаняване, а лекарите просто да не смогват в тази база да обходят пациентите в нужда. Това е да няма лекари! Да не ти идва линейка за транспорт или да те оставят на стълбите да умреш като куче, това не е до нямане на лекари!
Впрочем от корона НЯМА НИТО ЕДИН ДОКАЗАНО починал, по една простичка причина НЯМА АУТОПСИИ да не лъсне измамата за грипчетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар