IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да обобщим. Коронавируса е много заразен, опасен и смъртоносен. Пренася се аерозолно и всеки винаги може да го разпространи и всеки може да го лепне. Затова навсякъде трябва да сме с маски, но най добре е пълно заключване на всичко и всички за неопределено време. Всеки, който е без маска е масов убиец. Вируса засяга всички възрасти и уврежда всички възможни органи и системи в организма. Всички начини за насаждане на страх, паника и стрес в населението са задължителни. Това съвсем накратко е разбирането на предводителя на либерастията в темата Равновеско, изтрещелия Матеев и др. Лев, който също си е либерастки драскач.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Първо, никъде не съм се обявявал за морален пример! Това е твое внушение, а не моя заявка!

На второ място, аз просто съм изтъкнал очевидното лицемерие, от гледна точка на тези, които спекулират с думата "морал"!
      Така погледнато ако аз спекулирам със същата дума, ти имаш пълното право да опровергаеш написаното от мен през пост!

Когато аз пиша нещо, винаги е конкретно и с ясни примери! Не се опитвам да правя внушения, както ти в случая!
      Ако имаш нещо конкретно да казваш, просто го напиши, а аз ще ти отговоря!
      Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

По принцип, колкото по-тъп е един човек, толкова по-арогантен е същия!

Внушенията от друга страна са препратка на горния извод, защото през внушенията, реално някой може да защитава теза, без реално да защитава същата през валидни аргументи, а просто да "декламира", в рамките на общата си интелектуална нищета!

твоят е Типичен пример
      Last edited by mecka_stryvnica; 28.11.2020, 21:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Когато някой има проблем с функционалното разбиране на текст започва да бълва обиди и шари с боички
        Не видях отговор по същество на въпросите ми,
        въпреки че са оцветени, за да бъдат разбрани по-лесно
        И какво не сме разбрали?
        Last edited by barbaron; 28.11.2020, 21:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

бе какви идеи бе жена, дошло е време да се оцелява, ти за идеи намилаш...
          Днес си нещо крив. Не си го изкарвай на околните. Всичко, което те заобикаля е било първоначално идея. Създаването на техники за оцеляване също се предхожда от идеи.

И не ми говори на мен за оцеляване. Точно на мен не е необходимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Другите ги разнищи основно....Нещо за себе си да разкажеш,г-н Морален пример?!
            Първо, никъде не съм се обявявал за морален пример! Това е твое внушение, а не моя заявка!

На второ място, аз просто съм изтъкнал очевидното лицемерие, от гледна точка на тези, които спекулират с думата "морал"!
            Така погледнато ако аз спекулирам със същата дума, ти имаш пълното право да опровергаеш написаното от мен през пост!

Когато аз пиша нещо, винаги е конкретно и с ясни примери! Не се опитвам да правя внушения, както ти в случая!
            Ако имаш нещо конкретно да казваш, просто го напиши, а аз ще ти отговоря!

Коментар

• Когато някой има проблем с функционалното разбиране на текст започва да бълва обиди и шари с боички

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Защо пак [/B][/COLOR]лъжете и се опитвате да манипулирате
                Защото съм забелязъл, че всички червени тролове се правят на демократи, даже от Реформаторски блок или днес в Да, България...Така сте се разбрали червени, лилави и "сини" управляващи

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  "... Fauci warned that the current surge of the Chinese coronavirus could continue through the new year:"
                  Интересно, това прелюдия към външната политика на Байдън ли е
                  Мадам съни, моля да ни покажете къде и кога Fauci е използвал словосъчетанието "Chinese coronavirus"

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Fauci warned that the current surge of the Chinese coronavirus could continue through the new year:
                  https://www.breitbart.com/politics/2...stmas-in-2021/
                  в отговора ми съм ползвала източника от цитата, лесна логическа обвързаност
                  Мадам съни, отдавна вече би трябвало да разберете, че не ям домати с колците.
                  Вашият линк е към статия от
                  скандалния русофилски сайт Breitbar.

Там те коментират интервю на Fauci в USA Today и изопачават думите му за коронавируса, пишейки:
                  "Fauci warned that the current surge of the Chinese coronavirus could continue through the new year"

В интервюто на Fauci за USA Today "Chinese" се среща само в това изречение:
                  "’ When I saw what the Chinese were doing, starting to build a lot of hospitals like overnight ... "

Защо пак
                  лъжете и се опитвате да манипулирате

Коментар

• Хората, стиковащи правилата за карантиране на човечеството, които и да са те, са се активизирали неимоверно.
                    И по форумите.
                    Цяла армада лешояди се втурва само някой да се възпротиви на общоналаганото мнение.

Права си, Мечко, въпросът е на оцеляване!
                    И страхът, който се насажда говори за търсената цел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Може и да е по-обща целта на троленето. Да се отказват въобще мислещите хора да водят нормална интернет дискусия по-която и да е тема. Така разказаха играта на не един или два форума през годините.

Защото при нормална дискусия се раждат идеи, а оттам до реализацията на идеите има една крачка. Могат да се създават и групи мотивирани да реализират идеи, т.е., раждането на каквато и да е ициатива би подразнила и изместила някого от зоната му на необезпокоявана власт и комфорт.
                      Идеята зад троловете по принцип е да се получава поляризация на мненията. Все едно каква е темата трябва да се получат крайни мнения. По колкото се може повече теми колкото се може по крайни мнения. По този начин е трудно да се постигне консенсус за каквото и да било. хората се разделят на малки поляризирани групи, и тъй като все някой за нещо се кара с някой друг не може да се получи сериозен отпор на властта. Така гласът на хората, които по принцип им трябва помощ от приятел в осмислянето на задачи за втори клас, става много по-важен. И ако се целиш към тях - което правят популистите рпидобиваш несъразмерно голямо влияние. Разумът остава на заден план - караш се с някой друг разум за глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                        Какво да каже, той разполага с множество морали в зависимост от случая и контекста, но най-вече зависи - от коя страна на морала се намира. Бе ще каже човек, че не го четеш този форум...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Може и да е по-обща целта на троленето. Да се отказват въобще мислещите хора да водят нормална интернет дискусия по-която и да е тема. Така разказаха играта на не един или два форума през годините.

Защото при нормална дискусия се раждат идеи, а оттам до реализацията на идеите има една крачка. Могат да се създават и групи мотивирани да реализират идеи, т.е., раждането на каквато и да е ициатива би подразнила и изместила някого от зоната му на необезпокоявана власт и комфорт.
                          бе какви идеи бе жена, дошло е време да се оцелява, ти за идеи намилаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

99% от хората, които ти пишат за някакъв морал, разбират морала само като някакво "клише", което могат да използват в текст! Повечето от същите, не са помогнали на нито един човек през последната година, най-много да са пуснали някакъв изветрял СМС!
                            Същото, като тези, които формално ходят всяка неделя на църква, но в мисленето и душата си са тотални антихристияни! Същото е и с формалния морал!

Принципите са базирани на факта, че личните доходи на пишещите, не зависят от карантините или мерките, съответно формалния морал, че ни е грижа за здравето на хората, се пресича с НЕнакърнения финансов интерес(при тях), както и с факта, че същите редуцират общия риск за себе си от към вируса!

Има разбира се и няколко партийни трола, които изначално са лишени от какъвто и да е морал! Може да забележиш, че загрижеността им за здравето на хората, не корелира по никакъв начин с критика по отношение на абсурдното и скандално управление на здравеопазването, от страна на властимащите! "Морала" на тези хора стига до там, толкова "много" да ги е грижа за хората, че да оревават темата за вируса, НО да не могат да напишат и едно изречение в критика на това, хора да умират по стълбите като кучета!

Коментар

• Fauci warned that the current surge of the Chinese coronavirus could continue through the new year:
                              https://www.breitbart.com/politics/2...stmas-in-2021/

в отговора ми съм ползвала източника от цитата, лесна логическа обвързаност

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                                Не ме изненадва "логиката" на една изкуфяла червена бабичка,
                                домъкнала се криво-ляво до тази медицинска тема,
                                за да прави агитация и пропаганда
                                П.П. Има и "червени бабички" на 30 години

Съни не ми изглежда да е от партията ГЕРБ - на Боко - червеният комунист.

Барбарела, ти си падаш по Боко, т.е. - самият ти си с червена окраска. Да, но Христо не си пада по такива, като теб и Боко. Как Христо ще печели гласове при подобен разнобой - не е ясно...

Купи ли пианото на внуците? Абе, не се охарчвай - с пиано или - без пиано - Слави ще те гушне!

Коментар

Working...
                                X