IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
    На вас прави ли ви впечатение, че през уикендите смъртноста у нас рязко пада - до три пъти. За тестовете е ясно ама смъртноста как точно се срива точно в почивните дни
    Не изпращат данни, после пак ще скочат за един ден.

То в момента са най-важни хоспитализираните. Когато те започнат да намаляват на седмична база, значи сме минали със сигурност пика. След това ще почнат да намаляват и в интензивните и починалите. Хоспитализираните защото на позитивните тестове не може да се еярва

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Жалко, че се пишеш лекар! Не ти подобава да обобщаваш така, наизуст 3 на 10 мил...

В Англия към 70те е имало лекарство, което в последствие е установено, че е убило над 150 хиляди бременни и техните плодове. Не му помня името!

Може да потърсиш, нещо с "D" беше! Смъртността от Короната е ниска 0,1 - 0,2%. Да не стане накрая повече жертви да има от ваксината!

Иначе ако ми пишеш на изуст, може да предположиш, че на 1 милиард, една жертва ще пада!
      Добре това го казах като пример за доказано усложнение, може да е с по-голяма честота, на 1 млн да е. Но не ми се вярва, защото не виждам къде би станал пробива. Вие си пишете, не ме дразните, само алчния си позволява квалификации и обиди но слагам го на малкия Лев.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• На вас прави ли ви впечатение, че през уикендите смъртноста у нас рязко пада - до три пъти. За тестовете е ясно ама смъртноста как точно се срива точно в почивните дни

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Прочети внимателно статията. https://nauka.offnews.bg/news/Skepti...a-da-r_42.html
          Ще ти е полезна. Ти представяш ли си някой доктор да дойде и да почне от сутрин до вечер да ти говори как да си вършиш работата. Ей това правиш в момента.
          Спри се..... да взема да ти наметкам 20тина книга да те ограмотя... а мога и виртуална библиотека да ти подаря с около 30 хил книги.. много ги разбирате нещата, а доктотр е идиот и го е доказал с няколко негови поста колкото и да се прави на света вода ненапита.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Прочети внимателно статията. https://nauka.offnews.bg/news/Skepti...a-da-r_42.html
            Ще ти е полезна. Ти представяш ли си някой доктор да дойде и да почне от сутрин до вечер да ти говори как да си вършиш работата. Ей това правиш в момента.

Дънинг-Крюгер - вечният и окончателен "железен" аргумент на всеки човек спрямо всеки несъгласен с него друг човек

Коментар

• Прочети внимателно статията. https://nauka.offnews.bg/news/Skepti...a-da-r_42.html
              Last edited by X_Y; 07.12.2020, 11:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Лев, не мисля, че е в интерес на истината подобно отношение, ако изобщо има значение кистината. Бил е в болница и може да се проследи развитието. Потърсих нова информация по случая, но няма засега.
                Реакцията на производителя с контраиска допада ли ти?
                В бъдеще при странични ефекти това ли ще са методите за прикриване?
                Добре бре, Съни. Мислиш ли че имам интерес? Замисли се. Нека докажат и публикуват от какво аджеба направи неврологичното нарушение индиеца.

Коментар

• What’s Not Being Said About the Pfizer Coronavirus Vaccine. “Human Guinea Pigs”?

https://www.globalresearch.ca/what-n...accine/5729461

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Добре, ваксинират се половината от хората, 3 ма на 10 млн правят усложнения, играта спира и толкоз. Нали икономическата катастрофа ви тежеше довчера. Ето, с няколко жертви и работата опечена.
                    Жалко, че се пишеш лекар! Не ти подобава да обобщаваш така, наизуст 3 на 10 мил...

В Англия към 70те е имало лекарство, което в последствие е установено, че е убило над 150 хиляди бременни и техните плодове. Не му помня името!

Може да потърсиш, нещо с "D" беше! Смъртността от Короната е ниска 0,1 - 0,2%. Да не стане накрая повече жертви да има от ваксината!

Иначе ако ми пишеш на изуст, може да предположиш, че на 1 милиард, една жертва ще пада!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                      Взе да ми се приспива. Ще ви оставям и носете маски. Следващото може би е малко крайно, но поне звучи забавно, пък тук много са разгорещени страстите, та малко добро настроение не е излишно.

Носете маска, докато правите секс (lentata.com)

Има и един друг съвет за безопасност в статията, но мисля, че някои хора и без това прекаляват с това, така че няма да го препоръчвам.
                      Препоръчай им нещо против страх ) Анти-стрес терапия

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

А, намерила се е една печка подкокоросан да твърди че има проблеми и да гушне малко инфлационни рупии. Па то било от ваксината. Neurological disturbance - нека го докаже. Те много печки там, как не извадиха поне 1000 души да знаят що водят дело.
                        Неофициални драсканици и опити да се гушнст кинти ще има. Заболи го зъб, окапе му косата, от ваксината ще е.
                        Лев, не мисля, че е в интерес на истината подобно отношение, ако изобщо има значение истината. Бил е в болница и може да се проследи развитието. Потърсих нова информация по случая, но няма засега.
                        Реакцията на производителя с контраиска допада ли ти?
                        В бъдеще при странични ефекти това ли ще са методите за прикриване?
                        Last edited by съни(тя); 07.12.2020, 00:42.

Коментар

• Взе да ми се приспива. Ще ви оставям и носете маски. Следващото може би е малко крайно, но поне звучи забавно, пък тук много са разгорещени страстите, та малко добро настроение не е излишно.

Носете маска, докато правите секс (lentata.com)

Има и един друг съвет за безопасност в статията, но мисля, че някои хора и без това прекаляват с това, така че няма да го препоръчвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Айде пак, един тон глупости. Съжалявам, че съм засегнал комплекесите ти за непогрешимост, особено пък в тема, за която нямаш никаква квалификация да пишеш, обаче аз не ти казвам къде да се изявяваш, просто въпрос на възпитание. Като гледам и на други хора им даваш наклон какво да правят. Какво да направя като на някои хора им липсва доброто възпитание, както и правилното изразяване, но това е друга тема. Зададе въпрос за форума, отговорих ти и се почна да показваш компелкси и да пишеш несвързани тъпотии за комплекси, расизъм и т.н. обиди.
                            Хайде, обещавам повече да не ти отговарям, можеш да напишеш последен мнение, за да не засегнем някое друго твое комплексче.
                            Отговори ми глупости, как някакви емигранти, Сорос, терористи, аз съм виновен. Сори поста ти бе пълна боза и не го запомних, но бе някаква комбинация от горните думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Докторче пише ги как се поставят ) сега ако го намеря ще ти го копна се ти се смеят
                              The vaccine is given as two injections, 21 days apart, with the second dose being a booster. Immunity begins to kick in after the first dose but reaches its full effect seven days after the second dose.
                              https://www.google.com/amp/s/www.bbc...ealth-55145696

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Ваксините не са изпитани по стандарт. Не са минали задължителните изпитания при животни! Не е минало изпитанието на времето за дълготрайни негативи!

Ползването на тази ваксина е стреляне в тъмното! Ако някой прави догадка, че може да няма тежки странични ефекти, би било същото като някой да прави догадка, че вируса ще започне да отшумява.... Това са догадки и зад двете тези не стои фактология!
                                Добре, ваксинират се половината от хората, 3 ма на 10 млн правят усложнения, играта спира и толкоз. Нали икономическата катастрофа ви тежеше довчера. Ето, с няколко жертви и работата опечена.

Коментар

Working...
                                X