IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От фейса

- Абе как може шефа на щаба да е някъв генерал и тука с военна униформа да ми се показва и да успокоява хората. Те още повече се стряскат.
    Отговор:
    - Гледай да не сложи камуфлажната униформа, че тогава наистина ще стане лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Смятам че се готви максимално зачистване на територията.Ставащото в световен мащаб напрактика е с разрушителна сила на Световна Война.Сега сме още сепетември 1939 година.
      В другите държави е мнооого по-зле,при нас тепърва започва.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

Нали видя че хванаха британци във виетнам днес, а вчера бяха хванали другаде, защо хващат британци с вирус в чужбина, а в Британия не. Ехо, червена лапма да свети. Еми свети
        Е аз не споря дали е зле там или не. Интересуваше ме дали тираджията има някаква допълнителна информация от първа ръка, нещо което не се вижда по медиите. Явно няма.

Коментар

Нали видя че хванаха британци във виетнам днес, а вчера бяха хванали другаде, защо хващат британци с вирус в чужбина, а в Британия не. Ехо, червена лапма да свети. Еми свети
          Министъра на здравеопазването им се разболя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Положението е много зле! Единствено карантини и ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ, могат да го овладеят!!!

В България обаче, не само, че това няма да се направи, но вече пуснаха и мачовете, и театрите, а децата на училище!

ТУК се мисли, за едно единствено нещо!!! КАК ДА НЕ СЕ РАЗВАЛИ "РАХАТЯ" на някой!
            Как едни стотинки, да не бъде изпуснато да се преберат!

Всичко друго е на заден план! Каквото стане от майката природа това е! Който оцелее, оцелее!

България-Джунгла!
            Смятам че се готви максимално зачистване на територията.Ставащото в световен мащаб напрактика е с разрушителна сила на Световна Война.Сега сме още сепетември 1939 година.След всяко разрушение идва импулс за ново съзидание.Така е устроена природата.Така е и в икономиката.Измират динозаврите и идва ерета на бозайниците.Вечния кръговрат на хаос и съзидание.
            Last edited by Hermes73; 11.03.2020, 15:09.

Коментар

"... но тук е като военно положение.....В супер маркета пускат само 2ма човека и нямаш право да се приближаваш на по малко от 1 метър от друг човек в затворени помещения. Пазете се и вие"..

разказа от Италия
              Положението е много зле! Единствено карантини и ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ, могат да го овладеят!!!

В България обаче, не само, че това няма да се направи, но вече пуснаха и мачовете, и театрите, а децата на училище!

ТУК се мисли, за едно единствено нещо!!! КАК ДА НЕ СЕ РАЗВАЛИ "РАХАТЯ" на някой!
              Как едни стотинки, да не бъде изпуснато да се преберат!

Всичко друго е на заден план! Каквото стане от майката природа това е! Който оцелее, оцелее!

България-Джунгла!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ти мислиш че не са му го казали на кратунко.
                Ама той пита горанчо колко ще струва и той като каже 100-500млн и наш стинкаджия … локум след локум и господ да пази хората.
                Бетер пенсионер от долно уйно на 80-90години
                Виж, аз оценявам направеното. Онова, което се вижда отдалеч. Ами, никак не е ласкаво, пусто.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Ти му викаш мрежа, аз му викам слухове Въпроса ми не беше дали е бил на място или е чул от някой друг, а как точно е преценено че в ЮК е най-зле, при условие че тираджията едва ли се разхожда с инфрачервен термометър по улиците да събира статистика за болните.

Коментар

Има колеги навсякъде
                    Мрежа
                    Ти му викаш мрежа, аз му викам слухове Въпроса ми не беше дали е бил на място или е чул от някой друг, а как точно е преценено че в ЮК е най-зле, при условие че тираджията едва ли се разхожда с инфрачервен термометър по улиците да събира статистика за болните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Предвид интелектуалния багаж, най-вероятно, не. Днес, по някаква ТВ (не бях в стаята, само аудио) чух, как една жена се възмущаваше от ... да речем така, НЕласкавите коментари из форумите по отношение шефа н ВМА. Писал съм такива и аз. Без желание да обидя когото и да е. Щеше ми се да не го бяха размъквали като панаирджийска мечка и да бих чул неговата суперкатегорична позиция, ОВРЕМЕ: „ - Или ме слушате и се прави ВСИЧКО катобпри хората, или ето ви я моята оставка.”
                      Не видях това. ЗАТОВА, НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ. Хората са гузни, значи...
                      ти мислиш че не са му го казали на кратунко.
                      Ама той пита горанчо колко ще струва и той като каже 100-500млн и наш стинкаджия … локум след локум и господ да пази хората.
                      Бетер пенсионер от долно уйно на 80-90години
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Хем е така, хем не е. В личен план, е ужасно да те обземе паника и да се страхуваш за здравето си. Но ако не са медицинските работници, положили клетва, тогава кой ще се погрижи за болните? Ясно е че се изисква някакво ниво на саможертва, и това ще покаже доколко има смели хора.
                        Това разбира се не отменя некадърността и неподготвеността от страна на властите. Знае се от 2 месеца и повече накъде отиват нещата.

И още нещо тепърва ще трябва да се купуват медицински апарати за обдишване. А сроковете за доставка се увеличават с всеки изминал ден.
                        Не знам от "щаба Му" дали са се сетили за горното.
                        Предвид интелектуалния багаж, най-вероятно, не. Днес, по някаква ТВ (не бях в стаята, само аудио) чух, как една жена се възмущаваше от ... да речем така, НЕласкавите коментари из форумите по отношение шефа н ВМА. Писал съм такива и аз. Без желание да обидя когото и да е. Щеше ми се да не го бяха размъквали като панаирджийска мечка и да бих чул неговата суперкатегорична позиция, ОВРЕМЕ: „ - Или ме слушате и се прави ВСИЧКО катобпри хората, или ето ви я моята оставка.”
                        Не видях това. ЗАТОВА, НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ. Хората са гузни, значи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Над хиляда нови случая предполагам?
                          да

Коментар

• "... но тук е като военно положение.....В супер маркета пускат само 2ма човека и нямаш право да се приближаваш на по малко от 1 метър от друг човек в затворени помещения. Пазете се и вие"..

разказа от Италия

Коментар

Сега говорих по телефона със мега бг доктор, не е виросолог
                              вече пенсионер
                              познава обаче всички виросолози и Марков и Гълъбов и сие
                              сега е в чужбина
                              днес във Франция са над хиляда случая (wordometar ne gi e obqvil)
                              а в Париж вече нямало места в болниците

След дни тук щяло да е така.

В Пирогов са сложили кардиологията под карантина (лекари и пациенти)
                              За крадиологията ако е така си го мислех ама ме беше страх да го напиша вчера по ясно да не изляза паникьор - дядото който са го вакрали ден преди бабата в Пирогов се е оплакал от болки в гърдите и задух - класически симптоми на инфаркт като си на 70 години линейката го е докарала в кардиология никои или много малко са били с предпазни средства затова толкова бързо намериха 89 контакнти
                              mWPCloud.com

Коментар

днес във Франция са над хиляда случая (wordometar ne gi e obqvil)
                                Над хиляда нови случая предполагам?

Коментар

Working...
                                X