IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
    Четейки Ви коментарите тук установявам, че само Мис Тигрова не се е изказала на темата. В момента, в който и тя се включи да знаето, че пикът на вируса е отминал.
    Пикът на вируса скоро няма да отмине, ако не го мори жегата. Въпросът е да отмине пикът на истерията и съпътващите безумни решения в истрична среда

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Тази Гъша хуня ще я пише в учебниците за успешно насята паника с огромни последствия!

До момента от вируса са умряли 7500 души, а заради липсата на адекватни грижи по други заболявания в следствие на истерията умрелите са поне 1 000 0000. От глад и недохранване заради икономическата ситуация ще заминат десетки милиони. Мизерни поне 5 години за цели семейства заради фалити, вероятно стотици милони...

Освен това, никой не може да изчисли какви са пораженията от психофизическо естество от затварянето за две седмици в къщи, пък и вероятно повече. При застойна кръвоносна система от ходене до хладилника и обратно човешката психомоторика преминава в режим на хибернация. Това е доста непознат и неизучен феномен.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        Safety first, people second.

Този лаф не бях го чувал.

Много показателен е за некои умонастроения; нека ги наречем бюрократично-идеалистични.
        Last edited by Николайко Перник; 17.03.2020, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

чак пък трагедия... просто имат предположения за още доста случаи, гледайки колко тръгнаха от курортите в Австрия и Италия
          дам,
          Last edited by precakanoto; 17.03.2020, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Тази Гъша хуня ще я пише в учебниците за успешно насята паника с огромни последствия!

До момента от вируса са умряли 7500 души, а заради липсата на адекватни грижи по други заболявания в следствие на истерията умрелите са поне 1 000 0000. От глад и недохранване заради икономическата ситуация ще заминат десетки милиони. Мизерни поне 5 години за цели семейства заради фалити, вероятно стотици милони...

И за мен всичко е прекалено. Меко козано. Сейфти фърст не е най доброто. Примерно убитите пешеходци винаги са на пешеходни алеи. Удавени на дивия плаж Крапец няма. На Албена през 100 метра постове и всяка година нови рекорди. Safety first, people second.

Коментар

• Четейки Ви коментарите тук установявам, че само Мис Тигрова не се е изказала на темата. В момента, в който и тя се включи да знаето, че пикът на вируса е отминал.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

трагедия първа част
                чак пък трагедия... просто имат предположения за още доста случаи, гледайки колко тръгнаха от курортите в Австрия и Италия

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

И аз подкрепям всеки да пише нищо че не ни свъпрадат мненията на 100% - така се стига до истината
                  ++(y)

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                    Банско е под карантина,тоталблокаж !
                    трагедия първа част

Коментар

• Тази Гъша хуня ще я пише в учебниците за успешно насята паника с огромни последствия!

Коментар

И аз подкрепям всеки да пише нищо че не ни свъпрадат мненията на 100% - така се стига до истината
                        Проблемът с изтриването беше, че Матеев смята точно обратното и заплашва другомислещите нему със съдебно преследване.

Коментар

• Банско е под карантина,тоталблокаж !

Коментар

Богатите са се изселили в провинциалните си имения и доста от тях са оцелели , както направи кралицата вчера - тя вече не е в бъкингамския дворец
                            Бягали са всякакви съсловия.
                            Богатите са се изолирали в именията си, и които не са донесли чумата със себе си, са останали незаразени. Заразените си останали в именията и не заразили други.
                            По-бедните съсловия са донесли чумата в градове, села и паланки.

Книгата четох преди години. Интересна е с това, че е съставена по описания на съвременни очевидци – най-много от един лорд, който съзнателно останал в Лондон. Не помня заглавието и не мога да я потърся, но май стигнах до нея от англоезичната Уикипедия.

Коментар

• Матеев,
                              не знам за РНК-то и ДНК-то, но ми мирише много сериозно на световен заговор. Дали не искат да ни кажат нещо друго, пак твърде тревожно? Дали не искат след всичко, което има да се случи покрай този вирус, да ни кажат, че извънземните са факт? И така светът да въздъхне облекчено след тази истерия с вируса и натрупана умора и да приеме това като добра новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Матеев, не знам защо си решил да не пишеш. Според мен всяка гледна точка е нужна.
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X