IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    Всички в тази тема ще бъдат заразени с коронавирус.
    Добре бе Кавръков, какъв ти е проблема?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Борис Джонсън е получил официален доклад от над 30 световни медици-експерти, заключението на които е шокиращо:
      Ако Великобритания не нарави нищо за борба с коронавируса, ще умрат 250 хиляди британци. За щатите прогнозата е още по-лоша - ще умрат над един милион американски граждани.

https://nova.bg/news/view/2020/03/20...3%D1%81%D0%B0/
      Италия въведе закъснялата сериозна карантина на цялата страна при +1450 дневни бройки на 8 Март.
      Германия днес (+4528), Франция (+1617) и Испания (+2335).
      Испания що годе има карантина на цялата страна, ама Германия и Франция само частична, и да видим първо тях до къде ще стигнат.
      УК е назад седмица-две от тях трите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Борис Джонсън е получил официален доклад от над 30 световни медици-експерти, заключението на които е шокиращо:
        Ако Великобритания не нарави нищо за борба с коронавируса, ще умрат 250 хиляди британци. За щатите прогнозата е още по-лоша - ще умрат над един милион американски граждани.

Това накарало Борис Джинсън да промени политиката, водена до момента, и сега с голямо закъснение започва една по една да въвежда всички драстични мерки, които отдавна трябваше да въведе. На първо време затваря всички училища, музеи и много от магазините. Затваря и метростанции. Дори и кралицата напуска столицата. Също така са призовани 65 хиляди пенсионирани медицински работници да се върнат на работа за овладяване на кризата.

Сега ще пуснат линк до Мангъров че тези медици експерти нищо не разбират
        mWPCloud.com

Коментар

• Спрян ли е вноса на боклуците за горене??

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
            ..... За Англия - ами те са толкова велики, че тях корона вирус не ги лови ... те така ...
            Явно ги хвана и тях. Щом кралицата напуска потъващия кораб (Лондон), можеш да си представиш колко напечено е положението.

От утре Англия започва да прави по 25 000 теста на ден, и можеш да си представиш какви ужасяващи цифри ще видят всички след 2-3 дена.

Коментар

Според мен единственото, което не е добре е контролът върху гетата и пристигащите отвън автобуси. Ако един индивид не е достатъчно самодисциплиниран това става проблем за околните. Незнам дали не бе по-долу в тази тема или на друго място, но са проверявали в Италия по мобилните им телефони дали реално се спазва карантината. Ами не са я спазвали и са щъкали насам натам... Резултатът е налице.

В Испания закъсняха с мерките с около месец. Ще берат горчиви плодове. За Англия - ами те са толкова велики, че тях корона вирус не ги лови ... те така ...
              В Италия не спазват карантината. Живеят млади и стари заедно! Резултата е това! За мен всеки има отговорност към близките си възрастни! Въпрос на съзнание, а не на налагане, на насилствени репресивни мерки!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Аз пък си нямах друга работа и по съвет н а д-р Леля сложих една д..... превръзка в маската и после цял ден ходя ... ококорен
                Ти направо си се уредил с еротични фантазии. Как нема да си ококорен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Според мен преминаваме границата на благоразумието!

Досегашната карантина си беше ОК.

Отделно опазването на собственото здраве, трябва да е личен избор, а не наложен факт!
                  Според мен единственото, което не е добре е в българския случай контролът върху гетата и пристигащите от чужбина автобуси.

Относно опазването на личното здраве е така, но предполага едно много високо ниво на обществено съзнание. Ако един индивид не е достатъчно самодисциплиниран това става проблем за околните. Незнам дали не бе по-долу в тази тема или на друго място, но са проверявали в Италия по мобилните им телефони дали реално се спазва карантината. Ами не са я спазвали и са щъкали насам натам... Резултатът е налице.

В Испания закъсняха с мерките с около месец. Ще берат горчиви плодове. За Англия - ами те са толкова велики, че тях корона вирус не ги лови ... те така ...
                  Last edited by Selena; 20.03.2020, 22:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

Аз допълнително съм се ограничил и съм разредил пазаруването с много да не рискувам....

Ако трябва да изреждам от какво ме страх SARS 1 и разпространението през канализацията в Хонг Конг 2003 ..... ако в един блок одушника на бани и тоалетни е общ ако някой заразен ползва тоалетната след това пусне водата капчици с вируса могат арезолират , като пусне вентиалтора създава негативно налягане и го изхвърля в общия отдушник (за банята отдушника ми е където са водомерите и тръбите това създава позитивно налягане по другите етажи а вентиалторите ми имат само като решетчици който падат ама не са херметични... това позитивно налягане може да нагнети тези аерозоли в моята баня и тоалетна ... новите сифони на мивките не правят водна тапа при промени в температурите е възможно застудяване след топло време е възможно малко изпарения от канализацията да влязат обратно в апартамена - който му се случвало апартамента да мирише на канал - при инфектиран в блока може да се зарази от канала - китайците затова в едно видео направо завариха вратата на цял вход на блок вместо да си играят апартамент по апартамент
                    Ти на колко си години, та толкова те тресе за този вирус?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ще си налузват презарватив на главата за да не ги хване.
                      Аз пък си нямах друга работа и по съвет н а д-р Леля сложих една д..... превръзка в маската и после цял ден ходя ... ококорен

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                        Партиите използваха извънредното положение, за да удължат с 1 г. срока, в който трябва да върнат задълженията си към държавата от надвзети партийни субсидии. Вместо до края на тази година, те ще се издължават до 31 декември 2021 г.
                        Дай линк за това решение. Герб не ги засяга особено, защото още имат официално милиони на депозит от неизразходваните субсидии от предишни години, но другите партии със сигурност биха опитали всякакви изключения. Не вярвам да се приеме, но ако стане трябва да им се търси отговорност.
                        Не може за граждани и фирми да не се отсрочват данъчните задължения, а за партии да се прави!

Коментар

Момент. Това все пак са само временни мерки. Тук сме буквално закрепостени и всички знаят, че е временно (пиша от Мадрид). Мерките са много сходни. Безпокои те, че след заразата те ще останат и ще се изродят ли?

Бяхме помолени да пускаме възрастните хора да пазаруват в определени часове. Има полиция, която следи да няма излишно шляене по улиците. Стараем се да е така. Всичко това пада с отпадането на бацила.

Едва ли ще се задържи. Не си ли прекалено притеснен?
                          Според мен преминаваме границата на благоразумието!

Досегашната карантина си беше ОК.

Отделно опазването на собственото здраве, трябва да е личен избор, а не наложен факт!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Те болярски контингент, та не знам как ще реагира техния кмет. Ама партията каза, че ще подпомага малкия бизнес, начи ще им дадат удостоверение, че отиват на работа и ще ги пуснат да излязат извън града.
                            Наздраве, Мрънкало!

П.П. Слабост си ми и шти пращам магарешки трън, си го сложиш над вратата, та бодлите да горят вируса.
                            Покорно благодаря! Споменавай ме с предпазни конотации и при баенето над казаня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Абе, направо да ги събират и в шлеповете. Така изглеждат нещата, щото полицията отказва да ги превентира. Досега трябваше да има закон за проституцията. Но мафията е по-силна от държавата.
                              Ще си налузват презарватив на главата за да не ги хване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ми като не ги пускат от града да излязат, през поляните ли ще бягат? Наздраве, Съкровище от буца сол!
                                Те болярски контингент, та не знам как ще реагира техния кмет. Ама партията каза, че ще подпомага малкия бизнес, начи ще им дадат удостоверение, че отиват на работа и ще ги пуснат да излязат извън града.
                                Наздраве, Мрънкало!

П.П. Слабост си ми и шти пращам магарешки трън, си го сложиш над вратата, та бодлите да горят вируса.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X