If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Борис Джонсън е получил официален доклад от над 30 световни медици-експерти, заключението на които е шокиращо: Ако Великобритания не нарави нищо за борба с коронавируса, ще умрат 250 хиляди британци. За щатите прогнозата е още по-лоша - ще умрат над един милион американски граждани.
Италия въведе закъснялата сериозна карантина на цялата страна при +1450 дневни бройки на 8 Март.
Германия днес (+4528), Франция (+1617) и Испания (+2335).
Испания що годе има карантина на цялата страна, ама Германия и Франция само частична, и да видим първо тях до къде ще стигнат.
УК е назад седмица-две от тях трите.
Борис Джонсън е получил официален доклад от над 30 световни медици-експерти, заключението на които е шокиращо: Ако Великобритания не нарави нищо за борба с коронавируса, ще умрат 250 хиляди британци. За щатите прогнозата е още по-лоша - ще умрат над един милион американски граждани.
Това накарало Борис Джинсън да промени политиката, водена до момента, и сега с голямо закъснение започва една по една да въвежда всички драстични мерки, които отдавна трябваше да въведе. На първо време затваря всички училища, музеи и много от магазините. Затваря и метростанции. Дори и кралицата напуска столицата. Също така са призовани 65 хиляди пенсионирани медицински работници да се върнат на работа за овладяване на кризата.
Според мен единственото, което не е добре е контролът върху гетата и пристигащите отвън автобуси. Ако един индивид не е достатъчно самодисциплиниран това става проблем за околните. Незнам дали не бе по-долу в тази тема или на друго място, но са проверявали в Италия по мобилните им телефони дали реално се спазва карантината. Ами не са я спазвали и са щъкали насам натам... Резултатът е налице.
В Испания закъсняха с мерките с около месец. Ще берат горчиви плодове. За Англия - ами те са толкова велики, че тях корона вирус не ги лови ... те така ...
В Италия не спазват карантината. Живеят млади и стари заедно! Резултата е това! За мен всеки има отговорност към близките си възрастни! Въпрос на съзнание, а не на налагане, на насилствени репресивни мерки!
Според мен преминаваме границата на благоразумието!
Досегашната карантина си беше ОК.
Отделно опазването на собственото здраве, трябва да е личен избор, а не наложен факт!
Според мен единственото, което не е добре е в българския случай контролът върху гетата и пристигащите от чужбина автобуси.
Относно опазването на личното здраве е така, но предполага едно много високо ниво на обществено съзнание. Ако един индивид не е достатъчно самодисциплиниран това става проблем за околните. Незнам дали не бе по-долу в тази тема или на друго място, но са проверявали в Италия по мобилните им телефони дали реално се спазва карантината. Ами не са я спазвали и са щъкали насам натам... Резултатът е налице.
В Испания закъсняха с мерките с около месец. Ще берат горчиви плодове. За Англия - ами те са толкова велики, че тях корона вирус не ги лови ... те така ...
Аз допълнително съм се ограничил и съм разредил пазаруването с много да не рискувам....
Ако трябва да изреждам от какво ме страх SARS 1 и разпространението през канализацията в Хонг Конг 2003 ..... ако в един блок одушника на бани и тоалетни е общ ако някой заразен ползва тоалетната след това пусне водата капчици с вируса могат арезолират , като пусне вентиалтора създава негативно налягане и го изхвърля в общия отдушник (за банята отдушника ми е където са водомерите и тръбите това създава позитивно налягане по другите етажи а вентиалторите ми имат само като решетчици който падат ама не са херметични... това позитивно налягане може да нагнети тези аерозоли в моята баня и тоалетна ... новите сифони на мивките не правят водна тапа при промени в температурите е възможно застудяване след топло време е възможно малко изпарения от канализацията да влязат обратно в апартамена - който му се случвало апартамента да мирише на канал - при инфектиран в блока може да се зарази от канала - китайците затова в едно видео направо завариха вратата на цял вход на блок вместо да си играят апартамент по апартамент
Ти на колко си години, та толкова те тресе за този вирус?
Партиите използваха извънредното положение, за да удължат с 1 г. срока, в който трябва да върнат задълженията си към държавата от надвзети партийни субсидии. Вместо до края на тази година, те ще се издължават до 31 декември 2021 г.
Дай линк за това решение. Герб не ги засяга особено, защото още имат официално милиони на депозит от неизразходваните субсидии от предишни години, но другите партии със сигурност биха опитали всякакви изключения. Не вярвам да се приеме, но ако стане трябва да им се търси отговорност. Не може за граждани и фирми да не се отсрочват данъчните задължения, а за партии да се прави!
Момент. Това все пак са само временни мерки. Тук сме буквално закрепостени и всички знаят, че е временно (пиша от Мадрид). Мерките са много сходни. Безпокои те, че след заразата те ще останат и ще се изродят ли?
Бяхме помолени да пускаме възрастните хора да пазаруват в определени часове. Има полиция, която следи да няма излишно шляене по улиците. Стараем се да е така. Всичко това пада с отпадането на бацила.
Едва ли ще се задържи. Не си ли прекалено притеснен?
Според мен преминаваме границата на благоразумието!
Досегашната карантина си беше ОК.
Отделно опазването на собственото здраве, трябва да е личен избор, а не наложен факт!
Те болярски контингент, та не знам как ще реагира техния кмет. Ама партията каза, че ще подпомага малкия бизнес, начи ще им дадат удостоверение, че отиват на работа и ще ги пуснат да излязат извън града.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Слабост си ми и шти пращам магарешки трън, си го сложиш над вратата, та бодлите да горят вируса.
Покорно благодаря! Споменавай ме с предпазни конотации и при баенето над казаня.
Абе, направо да ги събират и в шлеповете. Така изглеждат нещата, щото полицията отказва да ги превентира. Досега трябваше да има закон за проституцията. Но мафията е по-силна от държавата.
Ще си налузват презарватив на главата за да не ги хване.
Ми като не ги пускат от града да излязат, през поляните ли ще бягат? Наздраве, Съкровище от буца сол!
Те болярски контингент, та не знам как ще реагира техния кмет. Ама партията каза, че ще подпомага малкия бизнес, начи ще им дадат удостоверение, че отиват на работа и ще ги пуснат да излязат извън града.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Слабост си ми и шти пращам магарешки трън, си го сложиш над вратата, та бодлите да горят вируса.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар