IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА(Москва)-Спортинг 3:1

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сини говеда

Това ви е нивото. Пред едно от най-светите места в София, да говорите такива работи за един от най-святите българи. Браво на вас. Нямам думи просто.

Коментар

• Сини говеда

али а това знаеш ли го:
      И НА ПЛОЩАД АЛЕКСАНДЬР НЕВСКИ, КРЕЩИ ТЬЛПАТА
      К.. ЗА УЕФСКИ

Коментар

• Сини говеда

Никой не се чувства така. Мен даже ме е яд, че Европа десетилетия наред познаваше само ЦСКА /София/, а сега минаваме на втори план... Както и да е, надявам се до 5 години пак ние да сме по-големите с това име!

Коментар

• Сини говеда

ех, що и Левски не беше кръстен на някой голям отбор от СССР, та сега и ние да се чувстваме мсе едно сме спечелили европейска купа. Както и да е, сега вече разбрах смисъла на рефрена "От тук до москва само ЦСКА". Има само една ЦСКА и тя е от Москва

Коментар

• Сини говеда

Хмм, абе т'ва на гостуване в Силистра ли сте го направили. Тц тц тц. Засрамете се.

http://www.standartnews.com/archive/...ay/s4410_7.htm

Коментар

• Сини говеда

Нито са свещени крави нито са лумпени от крайните квартали.Най обикновени говеда са си/с малки изкючения разбира се/ порода "сиво искърско".

Коментар

• ЦСКА(Москва)-Спортинг 3:1

Хебър са ми много симпатични, защото майка ми е от Пз! Но не оня Искър, а стария хебър, който през 1989г. би Левски на Герена и имаше по 5-10 000 пътуващи фенове в провинцията1 Спомням си откриването на първенството 1989-1990. На Българска Армия ЦСКА би Хебър с 3:1, като на полувремето беше 0:1, а публиката беше 35 000!!! /като 10 000 бяха пазарджиклии!/

Коментар

Ами как няма Изток да е пълен с "чорбари", все пак си е елитен квартал! А вие сте изключения, потвърждаващи правилото :-)))

Коментар

• Алеатор

ИМА ДВА ОТБОРА НА ТОЗИ СВЯТ
                    ЦСКА
                    ХЕБЬР-ПАЗАРДЖИК- просто не мога да ги класирам по номера, сьжалявам

Коментар

• Аре...

Добре, айде аз трябва да тръгвам на работа и по добре да побързам, че пътя от Обеля до Кремиковци е доста, пък вече ме гонят от тази интернет кръчма дето висим всеки ден с брадчедите и се наливаме с мастика и шкембе. Успех срещу Пирин. И пийте по едно бакарди за мое здраве.

Коментар

• Алеатор

Ми не знам. От там ли пишете? Ама честно.

Коментар

az sum ot iztok i ne sum ostanal s vpechatlenie da e predgradie. hmmm kakvo ostava za drugite kvartali togava?
                          loshoto na kvartala e samo tova che pulen s chorbari inache e perfekten

Коментар

hamorphis,
                            откъде знаеш, че не пишем от яхтите си, смучейки бакарди???

:-)))

Коментар

"Успелите" и "Лумпените от предградията". Т'ва е гениално. Ако беше "успял" нямаше да висиш цял ден тук, а да си смучеш Бакарди на яхтата, ОК?

Поздрави,

Един лумпен.

P.S. От кога квартал Изток е предградие?

Коментар

Абе, преди една година ЦСКА Москва отпадна във 2-рия предварителен от Вардар.... не ми се мисли какви уволнения щяха да са тука! Но там си оставиха Газаев да работи и Воала!

Коментар

Working...
                                X