IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според майката на млад мъж той закъснявал с женитбата. Затова решила да вземе нещата в свои ръце. Поогледала дъщерите на познати и приятелки от фейса и инстаграм. Избрала няколко подходящи и почнала да организира "случайни срещи", като кани кандидатката в къщи на кафе или на вечеря и ги подлага на подробен разпит. След подобна среща почва настойчиво да изстисква мнението на сина:
    - Сине, какво ще кажеш за Ани? Има магистратура, добра работа и заплата, облича се прилично, държи се скромно, не пуши, не обикаля нощем по заведенията, има си собствена кола от добро семейство е. Много подходяща партия.
    - Ами...
    - Какво ами, какво ами? Момичето е добро и хубаво с модерна прическа. Не прекалява с грима. Готви и сама си чисти квартирата. Какво не ти хареса?
    - Като я погледна няма тръпка.
    Паздразнена майката се обръща към бащата:
    - Абе стария, ти няма ли да кажеш нещо?
    - Какво да кажа? И аз не видях цици.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Корабокрушенец едва доплувал до брега на самотен остров и със сетни сили се проснал на пясъка. След няколко часа отворил очи и що да види: Над него наведени шест знойни красавици с изваяни тела. "Попаднах в Рая" - казал си мъжът.
      Само след няколко месеца по-късно вече не мислел така: не можел да смогне на сексуалните желания на всяка хубавица, коя от коя по-претенциозна! От Понеделник до Събота, горкият човек се "трудил" неуморно... Накрая, след дълги преговори, се уговорили мъжът да почива в Неделя.
      Та една неделя (единствения му почивен ден от седмицата), въпросният мъж стоял на брега, зареял поглед в безкрайната морска шир. По едно време що да види: Корабокрушенец на сал.МЪЖ!
      "Ето го спасението!" - помислил изтормозения човечец, - "Ще си поделим дните от седмицата. И аз доволен, и той доволен, и жените доволни! А в Неделя ще ходим за риба с него..."
      Издърпал сала на брега и погледнал към новия си другар. Мъжът отворил очи с пърхащи клепачи, а с нежна усмивка на уста прошепнал:
      - Здрастии, хубавецо...
      - Айдееее, отиде ми и Неделята...

Коментар

• Промоция в компютъран магазин:
        На всеки 1000 мегабайта закупена памет ние ще добавим още 24 мегабайта абсолютно безплатно.

Коментар

• Защо Борисов бе задържан по "ракиено време"?
          Защото на Рашков тогава му идват "идеите" !

Коментар

• Това не е арест, това е специализирана операция по дебацефикация

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
              Пускам тази вечер БиТиВи-ту да гледам популярно шоу. Оказва се "Ергенът" тази вечер бил Бойко Борисов.
              Вместо плейметка дето си сваля гащите в ефир, ще гледаме Бойко по долни гащи от Банкя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                Пускам тази вечер БиТиВи-ту да гледам популярно шоу. Оказва се "Ергенът" тази вечер бил Бойко Борисов.
                Ергенът е бай Ставри. Сега правят кастинг за булка
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Пускам тази вечер БиТиВи-ту да гледам популярно шоу. Оказва се "Ергенът" тази вечер бил Бойко Борисов.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	olio.jpg
Views:	1
Size:	33.0 КБ
ID:	3894892
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Доктор пита пациента:
                      - Как са свещичките против безсъние които ви предписах миналият път?
                      - Много са ефекисани докторе! Дори палеца не успявам да извадя..

Коментар

• Преди появата на Интернет смятахме, че тъпотията се дължи на липсата на информация. Сега сме сигурни, че не е от това.

Коментар

• Обява:
                          Продавам 65 литра бензин
                          Забележка - Астрата е подарък, за да си го закарате.

Коментар

• Във един пункт за "Еврофутбол" редовно се засичали една баба и младо момиче. Момичето забелязало, че бабата все печели. Престрашило се един ден и я попитало как успява все да познае резултата и да печели. Бабата и обяснила:

- Виж сега, моме, каква е моята система. Хващам на дядото члена, надигам го нагоре и като го пусна гледам накъде ще падне. Ако е наляво - 1, ако е надясно - 2. Ако пък случаааайно вземе, че остане щръкнал нагоре, значи е Х.

Запомнила девойката и започнала да прилага системата, но пак без успех. Бабата печели, та се къса, момичето пак нищо. Един ден не издържало и я заговорила отново:

- Виж сега, бабо, ти май нещо ме излъга. Не работи тая система. Аз като хвана на мъжа ми члена, няма единици, няма двойки, той все на Х остава. Какво да направя?

- Ама как какво, бе?! - втрещила се бабата - Късай фиша и си сядай на късметааааа!

Коментар

• Защо спряха "семейни войни" по нова?
                              Ами бързат да натиснат червени копчета...

Коментар

• 24 -та Авиационна база-Крумово

Коментар

Working...
                                X