If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Не се извинявам, за да не се чувстваш обиден! Извинявам се, ако греша! Не намирам причина да те нарека простак! Ако това са очаквания, ще си разочарован
А какво се очаква да кажа? И що да е важно това което ще кажа, евентуално?
Зарежи..))) Да сме живи и здрави пък другата лесна....)))
Време е за купон...)) 12 часа....ще поемам на някъде след малко...да можем да хванем купона в разгара си....))
Теста е верен. Щото е много умно направен. Да...резултатите нищо не значат по принцип но показват това кето е.
няма нужда да ми се извиняваш...аз не се обиждам лесно..даже не си спомням кога за последно съм се обидил на някой...било е преди много много години....това ми е философия в живота. Не очаквам от хората абсолютно нищо. Гледам момента и се опитвам да отгатна интересите им и спрямо тях се променям и аз в зависимост пък от моите. Може да ме наречеш простак...къвто искаш...това няма значение за мен...щото аз не се чувствам такъв. Та така....
Пробелма не е че те дразня...за мен..проблема е че не казваш нищо....))) а на мен ми е интересно да те провокирам да кажеш....))
Не се извинявам, за да не се чувстваш обиден! Извинявам се, ако греша! Не намирам причина да те нарека простак! Ако това са очаквания, ще си разочарован
А какво се очаква да кажа? И що да е важно това което ще кажа, евентуално?
При гасенето на един пожар си нараних рамото. Последвалата операция ме изкара от строя за 6 месеца. След няколко години търсихме удавен човек, аз паднах и си ударих капачката на коляното. Няколко дни не можах да отида на лекар и после нещата се влошиха. Не се стигна до операция, но понякога имам затруднения.
Официално - винаги съм имала подкрепата на съпруга си за всичките си лудости. Неофициално - споредмен беше много щастлив като помолих да ме свалят от отчет и да изкарат номера на телефона ми от регистъра на щаба за справяне с последиците от бедствия и аварии.
Важното е да си щаслива. Всичко друго няма значение. И как...също няма значение. И важното е в теб да има страст. И ти желая това. Страстта различава човека от мекотелото. Различните хора проявяват различни страстти.....а много хора не разбират страсттите....
затова казвам че аз обичам хората които правят кво да е с вдъхновенние.....
Ако има някакво най елементарно доказателство за БОГ като някаква огромна енергия която чака да бъде използвана от нас...като част от тази енергия...то това е ВДЪХНОВЕНИЕТО.
И ако ни е го изпитваме...за кво да е...сме много по наред от всички останали...
Казах, че не съм сигурна дали беше ти! Някой спомена, че с всяко следващо решение се изкарвал нов тип . Ако не си ти се извинявам!
Говоря за теста!
Теста е верен. Щото е много умно направен. Да...резултатите нищо не значат по принцип но показват това кето е.
няма нужда да ми се извиняваш...аз не се обиждам лесно..даже не си спомням кога за последно съм се обидил на някой...било е преди много много години....това ми е философия в живота. Не очаквам от хората абсолютно нищо. Гледам момента и се опитвам да отгатна интересите им и спрямо тях се променям и аз в зависимост пък от моите. Може да ме наречеш простак...къвто искаш...това няма значение за мен...щото аз не се чувствам такъв. Та така....
Пробелма не е че те дразня...за мен..проблема е че не казваш нищо....))) а на мен ми е интересно да те провокирам да кажеш....))
Може...всичко е възможно...при други обстоятелства бих ти казал да ме пробваш...ама ще се въздържа.....поради наличието на по логични алтернативи
Имал съм различни типове)) чак сега прочетох)) къде ми се тея типове?)) Казвал съм че човек може да се промени - само това...и съм се променил аз да стигна до тук бая пъти...а как ше се променя за в бъдеще един Господ знае
Казах, че не съм сигурна дали беше ти! Някой спомена, че с всяко следващо решение се изкарвал нов тип . Ако не си ти се извинявам!
Говоря за теста!
Мен ми харесват всички хора...които проявяват някаква страст в коя да е област. Така че това ти хоби...си е ок.
Въпреки това много ми е интересна гледната точка на съпруга ти извън официалната такава.
При гасенето на един пожар си нараних рамото. Последвалата операция ме изкара от строя за 6 месеца. След няколко години търсихме удавен човек, аз паднах и си ударих капачката на коляното. Няколко дни не можах да отида на лекар и после нещата се влошиха. Не се стигна до операция, но понякога имам затруднения.
Официално - винаги съм имала подкрепата на съпруга си за всичките си лудости. Неофициално - споредмен беше много щастлив като помолих да ме свалят от отчет и да изкарат номера на телефона ми от регистъра на щаба за справяне с последиците от бедствия и аварии.
Нищо не смятам .. Нали обясних - по - лесно е
Ще карам с 300 - ти ме дразниш не героят от теста. Освен това май ти беше споделил, че имаш различни типове , с всяко следващо решение Та този герой, който ми каза, че си, може и да не е баш твоят тип. При много е трудно да се определи
Може...всичко е възможно...при други обстоятелства бих ти казал да ме пробваш...ама ще се въздържа.....поради наличието на по логични алтернативи
Имал съм различни типове)) чак сега прочетох)) къде ми се тея типове?)) Казвал съм че човек може да се промени - само това...и съм се променил аз да стигна до тук бая пъти...а как ше се променя за в бъдеще един Господ знае
Но това не пречи да кажа кво мисля....предполагам не смяташ че го казвам с някаква цел нарочно....
Нищо не смятам .. Нали обясних - по - лесно е
Ще карам с 300 - ти ме дразниш не героят от теста. Освен това май ти беше споделил, че имаш различни типове , с всяко следващо решение Та този герой, който ми каза, че си, може и да не е баш твоят тип. При много е трудно да се определи
Не съм се засегнала. Просто някои неща не могат да се пишат във форум, пък бил той и анонимен.
Всичко, което единият от партньорите върши, се отразява на семейните отношения. Вероятно не си запознат с доброволческия труд. Понякога излизаш и те няма по цял ден, а някога - с дни. Това пречи на нарушава ритъм в семейната среда.
Когато се прибереш от такова събитие, от адреналина така се тресеш, че не можеш и дрехите си да съблечеш. Краката ти са изранени от обувките, а на другият ден пак трябва да си на терен. На човекът до теб въобще не му е лесно да те гледа в това състояние. Не е съгласен дори, но понеже знае, че за теб това е важно, отива и купува бинт и го навива като партенка. Щото жените не сме ходили в казарма и не знаем как се прави това.
Та заради това и други неща от подобен характер смятам, че живота е доста напрегнат. Но съпругът ми е зодия Уфтсъ и за него е въпрос на чест да устои на предизвикателството
Това не е много сигурно. Все пак всичко е възможно на тоя свят и е напълно възможно дори това да го устройва по един или друг начин. Или пък да не го устройва но пък да пази самообладание поради други мотиви. А може много да те обича...което също е много вероятен вариянт. Въпроса е че не знаем кое е вярно. И ти не знаеш. И още по интересния въпрос е че никога няма да узнаем твърде вероятно))
Значи...без да искам да казвам кво да е лично към теб и семейството ти....щото не емоя работа...ще кажа един пример.
На един приятел жена му ходи...през 4-5 месеца някъде сама...т.е с приятелки...моя приятел пък пътува често в командировки по работа....почти не се засичат))) И са прекрасно семейство. )) Жена му адски се кефи че мъжа и и дава да ходи сама дори на малдивите и той е голям пич....а той адски се кефи по други причини че пък 15 дена до като жена му е на малдивите той е относително сам и се кефи колко е яка жена му....))
Абсолютно. Видно е, че с теб имаме различни представи.
Описването на екшъна вече отива в твърде лична територия, но да речем - дълги години съм била доброволец при справяне с последици от природни бедствия. Понякога близките и роднините трудно приемат "хоби" от такъв род.
Мен ми харесват всички хора...които проявяват някаква страст в коя да е област. Така че това ти хоби...си е ок.
Въпреки това много ми е интересна гледната точка на съпруга ти извън официалната такава.
Извинявай, ако си се почувствала засегната и с нарушена лична територия.
Да, наистина се раличават. Описаното от теб не приемам за екшън, а още по-малко - за такъв свързан с личните/семейни отношения. Това е обществен ангажимент, който си приела. Можеше и да печеш сладки за сираци, да обучаваш кучета водачи, да носиш чай на бездомници в зимните дни и т.н., с което не омаловажавам това, което вършиш.
Не съм се засегнала. Просто някои неща не могат да се пишат във форум, пък бил той и анонимен.
Всичко, което единият от партньорите върши, се отразява на семейните отношения. Вероятно не си запознат с доброволческия труд. Понякога излизаш и те няма по цял ден, а някога - с дни. Това пречи на нарушава ритъм в семейната среда.
Когато се прибереш от такова събитие, от адреналина така се тресеш, че не можеш и дрехите си да съблечеш. Краката ти са изранени от обувките, а на другият ден пак трябва да си на терен. На човекът до теб въобще не му е лесно да те гледа в това състояние. Не е съгласен дори, но понеже знае, че за теб това е важно, отива и купува бинт и го навива като партенка. Щото жените не сме ходили в казарма и не знаем как се прави това.
Та заради това и други неща от подобен характер смятам, че живота е доста напрегнат. Но съпругът ми е зодия Уфтсъ и за него е въпрос на чест да устои на предизвикателството
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
спомням си един от моите психолози дет им плащам да умуват....беше казал нещо по твоя въпрос....
Вика идва една жена при мен...и разказава за семейството си....вика мъжа ми е такъв...такъв...това е ок...друго не е ок....аз се чуствам щаслива еди как си....не се чуствам щаслива незнам си как си....и подобни....
И после вика идва мъжа и при мен....те са женени да кажем 15 години...не знам колко...и чувам неговата гледна точка...- точно обратната. Него пък го дразни това което жена му мисли че го кефи....кефи го това което жена му мисли че го дразни и т.н....
И вика моя човек...кой е прав сега? Който и да чуеш....сам за себе си е прав. Понякога проблемите за единия са там където другия смята че няма проблеми.
Та и при теб така. Твоята гледна точка е ясна....затварям очи и се чудя...ако сега мъжа ти се появи....и без да знае кво си казала каже той кво мисли...кво ли ще каже?
Обърна темата на "Искрено и лично".
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар