Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнение
Мога да пиша,но ще вляза в крайности,а няма нужда..но ми отне 6-7 месеца адаптация - неволно правиш сравнения..и се вбесяваш...елементарни неща не са мръднали..когато си навън и те хване носталгия е тегаво,прибереш се,огледаш се..и се чудиш,защо си се прибрал..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
За три години не можеш да очакваш да се промени кой знае каквоНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
3 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеЕ колко време те нямаше, с кога правиш сравнение за мърдането
Коментар
-
Кое не ти харесва в България? На мене пък ми се струва, че доста се е променила за последните 14 години. Гледам като турист, разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗависи от дестинация. Ако Ив те е поканил нещо в Аспен...))) , не че е лошо място....
)))
Коментар
-
Вярно е,че доста често взех да мисля за "куфара",миналата година,се прибрах в "насипно"състояние и мислех,че едва ли ще събера сили за нещо такова отново,но явно съм презаредила батериите.Другото е,че това,което виждам тук,в голяма степен никак не ми харесва.Бг почти никак не е мръднала
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Може би му е нужна муза , за да завърши книгата успешно.))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗависи от дестинация. Ако Ив те е поканил нещо в Аспен...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вярно е,че доста често взех да мисля за "куфара",миналата година,се прибрах в "насипно"състояние и мислех,че едва ли ще събера сили за нещо такова отново,но явно съм презаредила батериите.Другото е,че това,което виждам тук,в голяма степен никак не ми харесва.Бг почти никак не е мръднала
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнениеДавайте съвет-да стягам ли куфара паки да търся успеха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Че колко му е. Явно съвсем наскоро си го стягала, значи лесно можеш да го стегнеш пак. И щом имаш само един куфар багаж...
Виж, по-сложно е като стягаш 100 кашона с багажи...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
За успеха може би Ив-макс може да те посъветва.
А за стягането на куфара - щом вече го премисляш, стягай го и джа.Другото е,че това,което виждам тук,в голяма степен никак не ми харесва.Бг почти никак не е мръднала
- 1 like
Коментар
Коментар