Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пиша ти за демографията на Австрия...Виж цифрите какви са...ражадемостта последните 40 години дори...Австрията е рекордьор недостижим по света ! При най-качественият живот....Не мислиш ли че нещо се губи ? защо Австрийките не искат да раждат ? Айде у нас нема паре и условия и хиляди семейства нямат бройката деца която искат / дори и аз имам 2, а искам 3-4 ама е късно вече макар и да мога да си го позволя..../
Другото накратко че е много исвън темата - надбавките ако са орязани е правилно заюото има групи които живеят от тях без мотивация и да допринасят, заплатите са нараснали с над 10% годишно...не знам за какво отказване става въпрос, ДДС е абсолютно правилно да не се намалява по сектори - ако стане изведнъж пианото ще се окаже най-доброто лекарство иминава по тънката ставка..., тъжно но факт пенсиите трябва да се намалят не да се увеличат защото половината пари за тях идват от бюджета , а не от пенсионните вноски..., другият вариант е пенсионните вноски да станат двойни, но трябва някои данъци да се намалят тогава.... Самолети се купуват защото спомняш ли си едни стикерета по колите през 90-те години....не вярвам да не ти е ясно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ScottyКато чуя, че доходите се покачват и ми става смешно. Да, в действителност се покачват, но инфлацията е даже по-голяма. Или буксуваме на място, или даже реално “обедняваме”...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Е, дойдохме си на думата. Слушай Волгин и Велизар Енчев, там е истината! Милошевич бил велик, Садам и Муамар тоже, добре че още има Ким, ********************** и Башар, иначе светът ще свърши! Чудно само що не се преместиш да живееш в Русия, Сирия или Северна Корея, що се мъчиш в гнилия Запад.Last edited by michaelis12; 23.07.2019, 16:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
Гледам ей тва и хората каат, че в една седмица са отказани надбавки за второ и трето дете, отказани са увеличение на заплатите, отказано е ДДС да падне от 20% на 9% на лекарствата, отказано е индексиране на пенсиите и в същото време си купуат самолети за 2/3 млрд.
Кво да я гледам Австрията ? Там е Социализъм, това го имахме вече. И всичко е проектирано с цел на Запада да разпарчатосат източния блок, икономически и всякак да му изсмучат хората и те го напрайха и то успешно с Югославия примера е очеваден, щот хората там са същите идиоти кат у нас и скачаха срещу Милошевич вместо да са с него както тия в Сирия например, наще тогава скачаха "Кой не скача е червен" Защо аджеба Австрията е богата и продължава да бъде богата ? Ми щот не са идиоти кат нас за тва аз не ги величая, но моите кат не искат другите ше ми дадат захарче и морков и ше им слугувам на тях вместо у нас.... елементарно е
Другото накратко че е много исвън темата - надбавките ако са орязани е правилно заюото има групи които живеят от тях без мотивация и да допринасят, заплатите са нараснали с над 10% годишно...не знам за какво отказване става въпрос, ДДС е абсолютно правилно да не се намалява по сектори - ако стане изведнъж пианото ще се окаже най-доброто лекарство иминава по тънката ставка..., тъжно но факт пенсиите трябва да се намалят не да се увеличат защото половината пари за тях идват от бюджета , а не от пенсионните вноски..., другият вариант е пенсионните вноски да станат двойни, но трябва някои данъци да се намалят тогава.... Самолети се купуват защото спомняш ли си едни стикерета по колите през 90-те години....не вярвам да не ти е ясно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
Гледам ей тва и хората каат, че в една седмица са отказани надбавки за второ и трето дете, отказани са увеличение на заплатите, отказано е ДДС да падне от 20% на 9% на лекарствата, отказано е индексиране на пенсиите и в същото време си купуат самолети за 2/3 млрд.
Кво да я гледам Австрията ? Там е Социализъм, това го имахме вече. И всичко е проектирано с цел на Запада да разпарчатосат източния блок, икономически и всякак да му изсмучат хората и те го напрайха и то успешно с Югославия примера е очеваден, щот хората там са същите идиоти кат у нас и скачаха срещу Милошевич вместо да са с него както тия в Сирия например, наще тогава скачаха "Кой не скача е червен" Защо аджеба Австрията е богата и продължава да бъде богата ? Ми щот не са идиоти кат нас за тва аз не ги величая, но моите кат не искат другите ше ми дадат захарче и морков и ше им слугувам на тях вместо у нас.... елементарно еLast edited by X_Y; 23.07.2019, 15:58.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Мише , убаво пишеш, ама мнения по земята има колкото хора имазатва има статистика... Статистиката не е тва което си нащракал някъде избирателно случайно, а реалното средно. Съвсем груго Виената има 30% повече пара за живот от София...тва е Некои неща е възможно дори да са по-евтини от София, а други ще са 5 пъти по-скъпи, но тва са частни случаи в двете посоки. Също така Виената е била многократно обявявана за най-добър град за живеене или поне в десятката....на света ! Няма как да са се объркали и София е далеч зад нея..., но наредваме и живота както и доходите се подобряват...Ако питаш , не мисля че в близките 50 години ще дстигнем стандарта на Виена, дори дохдно да сме ги настигнали други неща ще куцат. Т.е. немаш грешка е си се установил там...
От друга страна пак изсмукваш от пръстите фантастики...Виж каква е демографската статистика на Австрия и най-вече раждаемоста и пак ми пиши теми за катастрофи при най-добрите места за живеене....И внимавай да не извадиш от тях бившоюгославските мюзлита които я обитават, че без тях само Кончита май се опитва да ражда....
Кво да я гледам Австрията ? Там е Социализъм, това го имахме вече. И всичко е проектирано с цел на Запада да разпарчатосат източния блок, икономически и всякак да му изсмучат хората и те го напрайха и то успешно с Югославия примера е очеваден, щот хората там са същите идиоти кат у нас и скачаха срещу Милошевич вместо да са с него както тия в Сирия например, наще тогава скачаха "Кой не скача е червен" Защо аджеба Австрията е богата и продължава да бъде богата ? Ми щот не са идиоти кат нас за тва аз не ги величая, но моите кат не искат другите ше ми дадат захарче и морков и ше им слугувам на тях вместо у нас.... елементарно е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
... когато водя разговор, винаги моля тъмните очила да бъдат свалени.
Щом самó не се сеща, отебавам го и да оди да руча.
Аз с кво, с перде ли да говоря, страхливо бетер зайко-кокорайко? Педерасчета и курвенца, мръсни в поколението си.
Улево нечовеците, пък макар и да остана единствен!
Да сте виждали дете да носи тъмни очила?Last edited by R1a1; 17.07.2019, 15:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А не можели место да залагам на некво внимание я станало я не .Да я напушим и тя пак ще разшири зениците. Пък и ще и паднат всекви задръжки.
Иначе благодарско за съвета.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Помощ от приятел / в случая tnm/ - така и така следиш разни работи, вгледай се в зениците на събеседничката си. Ако са разширени, значи проявява интерес, ако станат с размера на връхчето на карфица - пиши я бегала
Наздраве, сър!
Иначе благодарско за съвета.
Last edited by Todor Sabev; 16.07.2019, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аз пък у заведенията следим други работи, а на плажа още повече. Те ти едно човече с очила
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Когато ходиш по улицата или шофираш - носенето на тъмни очила е допустимо. Но седнеш в заведение или в офис с тях - абсурд. Аз дори съм по-крайна от R1a1 - когато водя разговор, винаги моля тъмните очила да бъдат свалени. Обичам да следя зениците на хората срещу мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Фоточувствителност. Има определена група хора свръхчувствителни към светлината. Проблемът е медицински.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Фоточувствителност. Има определена група хора свръхчувствителни към светлината. Проблемът е медицински.
Останалите се крият като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеТа за тъмните очила, прикриващи погледа на гледащия.
Отнасям се с човешка омраза и презрение към тези, които крият очите си, погледа си с тях.
Да, знам, че има болезнени случаи, но те са много малко.
Ако гледаш с интерес, или със злоба, или както щеш, защо прикриваш очите си?
Това са хора безхарактерни, безотговорни и страхливи, и никога не бих имал човешко уважение към такива.
Извинявайте, ако сте в групата.
Аз не крия очите си, гледам с любов, или омраза, или, най-често, с равнодушие.
Но защо да крия очите си?
Коментар
Коментар