IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да обясни какви са тия елитни райони в които дете на 16 години умира докато ходи по тротоара от кабел ,и ток от шахта на улицата ???
    Някой чувал ли е за подобен случай в столица от ЕС,в елитен район там,сигурен съм дори че в гетата им нямантакива ситуации на улицата.Сравнения с престъпност ,и други ситуации са неуместни,говорим за инфраструктура на улицата за пешеходци.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Чок гюзел, измисли нова мерна единица - кубик на месец хахахахаха
      Креди,
      Ето прочети по-долу какво пише.

Обемният разход (наричан още обемен дебит) е физична величинаот механика на флуидите. Той дефинира обемът от дадено вещество преминаващ през напречно сечение за единица време.

Единицата време тъпи ми Креди може да е месец. Т.е. м3 вода на месец може да е обемния разход на нещо си.

.
      Last edited by X_Y; 15.02.2021, 10:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от никол Разгледай мнение

Не,не си сбъркал цените на водата.Ето инфо. Всъщност варира между 6,94 и 7,23Евро за кубик на месец. https://www.statistik-bw.de/Umwelt/W...sserpreise.jsp
        Чок гюзел, измисли нова мерна единица - кубик на месец хахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
          Тази вечер ми хрумна нещо, ако вярвате в прераждането в животни, в какво животно мислите, че ще бъдете преродени?
          Стигнал съм до извода, че душата се преражда но, тя е малко особена материя. Прилича на оперативната система на компютъра и, за да може новият да е функционален с нея то, поне хардуерно, трябва да покрива известни критерии. (Вярно, личността, като триплекс, тяло-дух-душа, загива но, ОС остава).Е, затуй в животно, може и да не се вместиш, трябва или по-нова до висша редакция хардуер, или ще те емулират на следваща генерация "машина"...или, в буквално, същата кутия...макс., нейде другаде. Затуй, или не си изгубил всичките си добри възможности, или и Господ, прави грешки, или се шегува. Дори без да подозираш, вече десетилетия, свириш партитурата, която са ти връчили

Коментар

• ,X_Y, напомням само, че си В.Висоцки е актуален, както винаги.

Коментар

Тази вечер ми хрумна нещо, ако вярвате в прераждането в животни, в какво животно мислите, че ще бъдете преродени?
              Удобную религию придумали индусы,
              что мы -отдав концы, не умираем насовсем...

Коментар

• Тази вечер ми хрумна нещо, ако вярвате в прераждането в животни, в какво животно мислите, че ще бъдете преродени?

Коментар

Я' вижте кой успешен наш хубостник се крие зад никовете redcretin' orthodox и Jamiemirror!
                  https://www.dateinasia.com/jamiemirror
                  Ку беше внимавал в картинката, щеше да видиш че снимката е на disкmanv

Коментар

• Я' вижте кой успешен наш хубостник се крие зад никовете redcretin' orthodox и Jamiemirror!
                    https://www.dateinasia.com/jamiemirror

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Тц. Не става. Мразим да ми се крадат лафовете и идеите .
                      Льошу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ся, ако арменският поп неще да ти плаща в напальони, аз имам наполеонки, може да са трампим с него, цели два чифта са ми останали...
                        Тц. Не става. Мразим да ми се крадат лафовете и идеите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Дължиш ми авторски права за този ти нов ник. Може и в напальони.

В арменския отдел на инверстора какво ти рекоха по нашия общ въпрос?
                          Ся, ако арменският поп неще да ти плаща в напальони, аз имам наполеонки, може да са трампим с него, цели два чифта са ми останали...

Коментар

• Изглед отгоре на един балон.
                            А всъщност демографското бъдеще на цялата страна е като на област Видин , това е и иронията която виждам в тази мини еуфория на някакви велики инвеститори в тухли и шпакловка!

Last edited by tony1975; 07.02.2021, 16:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

Затуй братя и сестри, да се помолим богу за по-ниски цени.
                              Дължиш ми авторски права за този ти нов ник. Може и в напальони.

В арменския отдел на инверстора какво ти рекоха по нашия общ въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

Затуй братя и сестри, да се помолим богу за по-ниски цени.
                                С молби за жалост не става хахаха Механизмите са други

Коментар

Working...
                                X