IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В 17659-то СОУ бил въведен час по Сексология за учениците от най-горните класове.Директорката била скептично настроена към поредния експеримент с учениците от страна на министерството,но нямало какво да направи.За преподавател по новия предмет бил назначен млад мъж...
    В краят на първия срок директорката се престрашила да влезе в час,за да види точно какви теми се изучават и ... пред черната дъска стоял преподавателя по Сексология чисто гол и при това с ерекция!!!Директорката щяла да припадне:
    -Господин учителю,не мога да повярвам...
    -Госпожо Директор,това е час по Сексология и е нормално да запознавая учениците и най-вече ученичките,с мъжкото тяло.
    Примирила се директорката,казала си,че времената доста са се променили и че тя явно не в час.След два месеца обаче пак й станало любопитно и изненадващо влязла 10 мин преди края на часа.Пред учениците стояла гола жена.Директорката направо изпаднала в истерия,но получила от учителя подобен отговор като предния път:
    -Това е час по Сексология!Запознавам аудиторията с женското тяло.
    И този път директорката го преглътнала някакси,решила,че може би не трябва да е толкова консервативна.Така всичко си вървяло нормално няколко месеца.Един ден обаче директорката както си вървяла по коридорите,чула,че от кабинета по Сексология се разнасят стенания,възклицания и т.н. Госпожата била силно обезпокоена и веднага нахълтала в стаята.Най-големите й страхове се оказали истина - това приличало на някаква оргия. Момчетата били напънали момичетата на задна прашка.Само една вдойка на последния чин била в поза 69.Имало и някакво момче зад вратата,което ръкоблудствало...Учителят веднага се запътил към директорката:
    -Госпожо,моля ви да напуснете.Учениците имат класна работа. Темата е "Задна прашка".
    -Ъъъ,а тези двамата на последния чин какво правят?
    -Тези двамата ги хванах да "преписват" и им казах да развият друг въпрос.
    -Ами момчето зад вратата?
    -Този младеж,номер 7-ми,системно не ми влизаше в часовете и му казах да "пише" каквото знае...
    не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DLB
      E dobre, ubedihte me che ne trqbva da cheta NT. Kazete mi obache kakvo chetete Vie che ste tolkova pecheni. I kakvo protiv Sin City i popfolka principno? S Volen napred!
      Какво имаме против ли ?!! ами напалм не става - пусти свободи, но поне силата да ги държим под относителен контрол, че да не пречат на бизнеса (най общо казано)

със здраве

Коментар

• E dobre, ubedihte me che ne trqbva da cheta NT. Kazete mi obache kakvo chetete Vie che ste tolkova pecheni. I kakvo protiv Sin City i popfolka principno? S Volen napred!

Коментар

• Да, ще бъде доста весело, но тогава доста неща ще се променят. Депутати и министри ще трябва да носят бермуди и хавайстки риски, президента ще се се вози в БМВкабрио, а жена му ще бъде активен "прилеп"*. Международни делегации ще бъда посрещани напрово в "Най" и "Син сити", но само ако са донесли аксесоари за тунинговане на полицейските Голф 3-ки.

*За незнаещите:

Самите "журналисти" на НТ се самоопределят като "прилепи".
          Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

Do "metala": Uvazaemi, "metal", ne vizdam problema v tova Noshten trud da se polzva za podoben rod pokani... No imaiki predvid che metala kato muzika e na izchezvane, kakto i negovite fenove, predpolagam si vyv vyzrast v koqto pochivash sledobed i propuskash syobshteniqta tochno v tozi ezednevnik...
            Аз пък не бих си сложил и некролога "tochno v tozi ezednevnik" ) , а пък Никола Вапцаров ако разбере как са му оВапцали името, ще се обърне в гроба )

Коментар

• Първоначално изпратено от Al-elder
              .... toa puk ne vijda problema, koe minimalno uvajavashto sebe si publi4no drujestvo shte si publikuva pokanite v noshten trud be...
              ....ta tova e vse edno presidenta da durji novogodishnata si re4 po HOT TV ili Planeta....
              Ал-Елдер, предлагам ЦИК да обяви резултатите от изборите за президент във в. Шок ), а пък Агенцията за обществените поръчки да ги "обнародва" в Чук-чук и да ги качва на сайта на Плейбой.
              Не става само с COBOS, трябва и акъл!

Коментар

Do "metala": Uvazaemi, "metal", ne vizdam problema v tova Noshten trud da se polzva za podoben rod pokani... No imaiki predvid che metala kato muzika e na izchezvane, kakto i negovite fenove, predpolagam si vyv vyzrast v koqto pochivash sledobed i propuskash syobshteniqta tochno v tozi ezednevnik...
                Нека те светна какъв е проблемът, че да го видиш:

1. Нощен Труд не е "централен ежедневник", а е "централен еженощник";

2. Виж мненията на Ал-Елдер и Хах.
                Не става само с COBOS, трябва и акъл!

Коментар

• [ vremena v koito chitatelite na NT sa dosta poveche quote]

е точно там е проблема. пълно е с "нископрофилни джанти"

Коментар

• Отдавна следя форума, стигаше ми да чета много интересни и професионални коментари, но се чудех кое ли мнение ще ме накара да се включа и аз.
                    И ето че DLB успя да ме провокира, не мога да се въздържа...
                    Браво и само така - да живее НТ, читателите му и чалгата!!
                    Може да се закрие и Държавен вестник и да стане притурка на НТ, като се променят и заглавията съобразно стила на НТ. Представям си го вече - направо бомба ще стане.
                    Долу рока, Beatles, Eagles и други такива западни дивотии.
                    Да се борим за пълна победа на демокрацията у нас. Ура !!!
                    Уникално и точно на място - в Бисери и Вицове.

Коментар

• Читателите на НТ може да са много и всичките чалгари, но се съмнявам дори един от тях да е акционер на Вапцаров АД. Дори не съм сигурен дали имат читатели, които знаят какво означава "ценна книга". Може би мислят своя вестник за такава.
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

.... toa puk ne vijda problema, koe minimalno uvajavashto sebe si publi4no drujestvo shte si publikuva pokanite v noshten trud be...
                        ....ta tova e vse edno presidenta da durji novogodishnata si re4 po HOT TV ili Planeta....

...ne vijdal problema

sorry za latinicata
                        Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Uvazaemi gospodin "metal", predstavqm si Vashata komichna lichnost, kato edna izterzana dushevno takava. Predpolagam polzvaiki melata (nechistoplytna muzika syshto za WC), Vie vyzsiadate konq na buntarstvoto i s tova iskate da zaqvite Vashata otricatelna poziciq kym okolniq svqt. Radvam se che vse pak ste otkrili i metala za sebe si vyv vremena v koito chitatelite na NT sa dosta poveche ot metalite... E razbirase "demokraciqta" v nashata Tatkovina dade glasnost i na takiva kato Vas!

Коментар

Уважаеми DLB,наистина след трайното наместване на тоалетната хартия в бита,вестниците вече имат и други функции.Именно това имах предвид,че с огромния си тираж въпросният вестник несъмнено ще допринесе за засилване на интереса към фондовата борса и милиони нови инвеститори ще влеят парите си в родната икономика.Впрочем,когато въпросният вестник стане лидер във финансовата преса у нас,коленопреклонно ще ви се извиня за проявеното недоверие и ще стана абонат.Дотогава успех на вас и любимото ви издание! П.П.относно "metala"-бихте могли да прегледате всички европейски и американски чартове от ТЕЗИ дни!Останете си със здраве!

Коментар

• Телемаркетинг

"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина"

"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам"

"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката"

"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."

"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада"

"Сложиха ми го и след малко болката премина."

"Изпитвах невероятни болко отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."

"С него съм дори и на вилата."

"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."

"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."

"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."

"Отзад ми е вече пет години."

"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина"

"Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи"

"Става и за мъже"

"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволсвие"

"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната"

"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз"

"Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време"

"Ако не те оправи ти връщат парите"

Коментар

• Do "metala": Uvazaemi, "metal", ne vizdam problema v tova Noshten trud da se polzva za podoben rod pokani... No imaiki predvid che metala kato muzika e na izchezvane, kakto i negovite fenove, predpolagam si vyv vyzrast v koqto pochivash sledobed i propuskash syobshteniqta tochno v tozi ezednevnik...

Коментар

Working...
                                X