IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се ядосвай с тоя недорасъл Ташунко,бе,колега смехурко - той живее в Америка...кво знаеш ти - с два чифта е!

Коментар

• justpassingby, сложи им хамута за 500 години, после за още петдесет и си помисли колко зад нас ще се окажат. Ти в чужбина пътуваш ли, лятоска по курорти не ходиш ли , умнико, че да ги видиш какво представляват.
      За това, че са умни, затуй ли им късаме, дупенцата на всяка международна олимпиада по математика и информатика.
      Има и още. Да продължавам ли ?
      Може да се позаинтересуваш от историческите познания на оная крава, холандската зелена депуПатка, дето отгоре на всичко, има два костюма, зелен и кафяв. И двата старомодни и безвкусни . . .
      А бе кво ли се занимавам с тебе, отивам да пийна

а ти натисни Ctrl, ще се окажeш в нов свят. Ако не се оправяш, пробвай с Alt+Ctrl+Del
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
        Casare, ako bjaha tova njamashe da sus polovin vek po-napred ot nas!
        Ti si pij rakiikata i si jash salatkata, puk misleneto go ostavi na drugi deto go mogat! Sus zdrave bajno!
        Много поздрави на майка ти...и на леля ти също!

Коментар

• Casare, ako bjaha tova njamashe da sus polovin vek po-napred ot nas!
          Ti si pij rakiikata i si jash salatkata, puk misleneto go ostavi na drugi deto go mogat! Sus zdrave bajno!

Коментар

• Ами то горкото никога няма да отиде да дои крава, така че сякаш му е простено. Хубавото е че поне знае, че млякото идва от кравите, а не например от супермаркета или хладилника .
            Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Ето това представляват в огромната си част развитите западни народи - хубаво ги вижте!

Коментар

• На тати генийчето

Това е писмено детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж. Темата му е да се опише птица или бозайник.

“Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата.
                Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
                Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист.”
                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Голем смех Баце-акционерите на ХИМКО вече искат сплит.Това е под формата на шега разбира се.

Коментар

• Евгений Бакърджиев влиза в банка и иска да изтегли пари в брой. Оказва се, че си е забравил документите. Дамата зад гишето го успокоява:
                    - Не се притеснявайте, вчера дойде Мими Иванова, и тя си беше забравила документите, но ни изпя една песен и разбрахме, че е тя, и й дадохме пари. А пък онзи ден тук беше Мариус Куркински, той ни изигра такъв етюд, че веднага разбрахме кой е. Измислете нещо и вие за да сме сигурни.
                    Помислил Евгений Бакарджиев малко:
                    - Нещо само глупости ми идват на ум...
                    Касиерката:
                    - В едри или дребни банкноти искате парите.

Коментар

• Dance: vertical expression of horizontal desires
                      I learn most from my mistakes, and I even repeat them so that I can
                      learn even more.

Коментар

• Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:
                        - Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем още преди час, но не знам къде се намирам сега.
                        - Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
                        - Вие сигурно сте програмист?
                        - Да, как се досетихте?
                        - Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.
                        - А вие навярно сте мениджър?
                        - Да, и как се досетихте?
                        - Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.

Коментар

• Жена не се прибрала една вечер. На другият ден казала на съпруга си, че е спала у приятелка.
                          Съпругът се обадил на 10 от най-добрите и приятелки.
                          Никоя не била чувала за подобно нещо.

Мъж не се прибрал една вечер. На другият ден казал на съпругата си, че е спал у приятел.
                          Съпругата се обадила на 10 от най-добрите му приятели.
                          Осем от тях потвърдили - да, спал е у тях. Двама твърдели, че е все още там.

За приятелството между мъжете и това между жените.

Коментар

• Цитат от www.gol.bg ..В халфовата линия ще ОПЕРИРАТ 4авдар Янков и Радостин Кишишев....Това хирурзи ли са що ли?

Коментар

• еее, т'ва мноо гадно беше

Коментар

• Изненада!

http://www.youtube.com/watch?v=c00iWvqC_4E&NR
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X