If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
justpassingby, сложи им хамута за 500 години, после за още петдесет и си помисли колко зад нас ще се окажат. Ти в чужбина пътуваш ли, лятоска по курорти не ходиш ли , умнико, че да ги видиш какво представляват.
За това, че са умни, затуй ли им късаме, дупенцата на всяка международна олимпиада по математика и информатика.
Има и още. Да продължавам ли ?
Може да се позаинтересуваш от историческите познания на оная крава, холандската зелена депуПатка, дето отгоре на всичко, има два костюма, зелен и кафяв. И двата старомодни и безвкусни . . .
А бе кво ли се занимавам с тебе, отивам да пийна
а ти натисни Ctrl, ще се окажeш в нов свят. Ако не се оправяш, пробвай с Alt+Ctrl+Del
Casare, ako bjaha tova njamashe da sus polovin vek po-napred ot nas!
Ti si pij rakiikata i si jash salatkata, puk misleneto go ostavi na drugi deto go mogat! Sus zdrave bajno!
Casare, ako bjaha tova njamashe da sus polovin vek po-napred ot nas!
Ti si pij rakiikata i si jash salatkata, puk misleneto go ostavi na drugi deto go mogat! Sus zdrave bajno!
Ами то горкото никога няма да отиде да дои крава, така че сякаш му е простено. Хубавото е че поне знае, че млякото идва от кравите, а не например от супермаркета или хладилника .
Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд
Това е писмено детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж. Темата му е да се опише птица или бозайник.
“Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата.
Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист.”
Евгений Бакърджиев влиза в банка и иска да изтегли пари в брой. Оказва се, че си е забравил документите. Дамата зад гишето го успокоява:
- Не се притеснявайте, вчера дойде Мими Иванова, и тя си беше забравила документите, но ни изпя една песен и разбрахме, че е тя, и й дадохме пари. А пък онзи ден тук беше Мариус Куркински, той ни изигра такъв етюд, че веднага разбрахме кой е. Измислете нещо и вие за да сме сигурни.
Помислил Евгений Бакарджиев малко:
- Нещо само глупости ми идват на ум...
Касиерката:
- В едри или дребни банкноти искате парите.
Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:
- Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем още преди час, но не знам къде се намирам сега.
- Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
- Вие сигурно сте програмист?
- Да, как се досетихте?
- Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.
- А вие навярно сте мениджър?
- Да, и как се досетихте?
- Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.
Жена не се прибрала една вечер. На другият ден казала на съпруга си, че е спала у приятелка.
Съпругът се обадил на 10 от най-добрите и приятелки.
Никоя не била чувала за подобно нещо.
Мъж не се прибрал една вечер. На другият ден казал на съпругата си, че е спал у приятел.
Съпругата се обадила на 10 от най-добрите му приятели.
Осем от тях потвърдили - да, спал е у тях. Двама твърдели, че е все още там.
За приятелството между мъжете и това между жените.
Коментар