IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bobi75, то това направо тъжно..

Коментар

• Ех, жени, жени...

Коментар

• Аз съм моногамна.

Серийно моногамна. Не съм само с един мъж през цялото време, но когато съм с един мъж, не си мисля за друг и не желая друг.
        Нямам голяма бройка мъже. Четирима само. Не гоня бройката, винаги съм гледала чувствата. Ако не обичам мъжа и той не е единственият, който желая в момента, въобще не стигам до интимност с него. Не съм като онези кучки, дето само се чудят кого да излашкат. Винаги съм им се чудела. Аз просто се отдавам само на един изцяло и всичко останало е без значение.
        Например тази сутрин в осем ми се обади първата ми голяма любов. "Ела да те прослушам в офиса ми". Отидох, естествено, той ми е първата голяма любов. Така страстно се любихме. Не си и помислих за друг мъж. Нали вече ви казах, моногамна съм. Имахме такава луда история. Невероятни спомени. Винаги е бил до мен, когато съм имала нужда. Както сега. Толкова го желаех. Подпря ме на парното с гръб и ми доказа колко много означаваме един за друг. Върха си беше, какво да ви разправям.
        Прибрах се взех си душ, и тъкмо да седна на компютъра да початя, получавам SMS: "Долу в барчето под вас съм". Втората ми голяма любов. Не слязох в барчето, ами му пуснах SMS: "Ами качвай се де". Толкова рядко го виждах, не живее в града ни вече идва от време на време. Нахлу като невиждал жена. Направихме го прави до стената. Беше невиждан секс. Моногамен. Изгоних го бързо обаче. Съпругът ми си идваше понякога да обядва, а наближаваше 12:12 часа.
        Поизмих се и тъкмо влязох в ритъма на ежедневието, мъжът ми влезе. "Мила, толкова малко време оставаме сами". Аз тъкмо правех салатата. Много обичам мъжа си. Той е третата ми голяма любов. Имаме деца. Грижи се за мен. Когато съм с него не помислям за друг. Съвсем отгкровено ви го казвам. Рядко има като нас, хармонични двойки. Хвана ръката ми и ме завлече в спалнята ни, нашата свещена любовна обител. С него секса продължи повече от час. Обичаме да пробваме от всичко. Прекрасен любовник е. Ако искате вярвайте, откакто съм омъжена за него, не съм се омъжвала за друг. Нали ви казах, моногамна съм. Изпратих го каталясала. За днес ми стигаше. Просто и да си моногамен никак не е лесно, не е за всеки, да знаете.
        И тъкмо да си легна да почивам, телефонът звъни. Викам си няма да го вдигна. Но беше доста упорито. Вдигнах накрая. Последната ми голяма любов. Бях забравила, че онзи ден се бяхме уговорили да се видим днес. Бях луда по него. На такъв мъж никоя жена не би отказала. Просто сърцето ми преливаше от обич и страст към него. Веднага забравих всичко останало и хукнах към тях. Влязох рошава и запъхтяна. Започна ме в движение от антрето. Не ме съблече, само ми събу панталоните донякъде. Той харесваше така, недосъблечена жена. Казваше: "Все едно не си изцяло моя". А аз бях изцяло негова. Само негова. Поне докато бях тук с него. "Обичам те", повтарях и не лъжех. Обичах го. Нали ви казвам, аз съм моногамна. Серийно монагамна. Обичам само мъжа, с когото съм в момента и нямам нужда от друг.

Коментар

• http://oncho.hit.bg/kafe/55.htm

Коментар

• ДЕЙСТВИТЕЛЕН РАЗГОВОР УЛОВЕН ОТ БРЕГОВАТА ОХРАНА

Галиция (звуков фон)
            Тук А-853, моля да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване. Движите се право към нас. Разстояние 25 морски мили.

Американци (звуков фон)
            Препоръчваме вие да отклоните курса си с 15 градуса север, за да избегнете сблъскване.

Галиция (звуков фон)
            Отказ! Повтаряме: отклонете курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване.

Американци (глас различен от първия)
            Говори капитанът! Капитанът на кораб на Съединените Американски Щати. Настояваме: отклонете курса си с 15 градуса север, за да избегнете сблъскване!

Галиция
            Отказ! Не смятаме, че тази алтернатива е подходяща. Следователно предлагаме да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване.

Американци (силно раздразнен глас)
            Говори капитан Ричард Джеймс Хауърд, командващ самолетоносач USS LINCOLN от националната флота на Съединените Американски Щати, вторият по големина военен съд от американската флота! Ескортирани сме от 2 броненосеца, 6 ескадрени миненосеца, 6 крайцера, 4 подводници и други военни съдове в подкрепление. Движим се към водите на Персийския залив за провеждане на военни маневри в перспективата на евентуална офанзива срещу Ирак.
            Ние не предлагаме, ние ви нареждаме да отклоните пътя си с 15 градуса север! В противен случай ще бъдем принудени да вземем съответните мерки, за да гарантираме сигурността на флотата и силата на коалицията.
            Вие принадлежите към съюзническа страна, членка на НАТО и на коалицията, затова моля да се подчините незабавно и да напуснете нашата траектория!

Галиция
            Говори Хуан Мануел Салас Алкантара. Ние сме двама. Ескортирани сме от нашето куче, от нашата манджа, от две бири и от едно канарче, което в момента спи.
            Подкрепени сме от Радио Коруня и от канал 106 на Бреговата охрана. Ние не се движим наникъде, тъй като говорим от сушата. Намираме се във фар А-853, във Финистер, на брега на Галиция. И хабер си нямаме каква е нашата позиция съобразно класацията на испанските фарове. Можете да вземете всички мерки, които смятате за подходящи и ви оставяме скапаната грижа да гарантирате сигурността на вашата лай**на флота, която ще си размаже физиономията в скалите!
            Затова настояваме отново и ви припомняме, че най-доброто, най-логичното и най-разумното, което можете да направите е да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете да се нахакате в каманяка!

Американци
            Прието. Благодарим...

Коментар

• http://www.microsoft.com/windowsmobi...r/default.mspx

Коментар

• http://www.sibir.bg/index.php?page=v...798&similars=1

Коментар

• ХАХАХААХА
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• An Arab was interviewed at the US Embassy for a U.S.A. Visa.
                    Consul: What is your name?
                    Arab: Abdul Aziz
                    Consul: Sex?
                    Arab: Six to ten times a week
                    Consul: I mean, male or female?
                    Arab: both male and female and sometimes even camels
                    Consul: Holy cow!
                    Arab: Yes, cows and dogs too!!!!
                    Consul: Man ........ isn't it hostile?
                    Arab: Horse style, dog style, any style
                    Consul: Oh..........dear!
                    Arab: Deer? No deer,they run too fast!

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:153218f5
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мичтания
                        автор: kalina

Вечи ич ни ми са копа!
                        Искам ф офис да работа!
                        Хем ши одя нагласена,
                        ду ушити начервена.

На бюроту кат са тура
                        с вапцан'ти си маникюри,
                        на кумпютъра ши щракам
                        и краката ши си клата.

И на шефа ши са слагам,
                        в рабута дан ма натяга.
                        Ич ни ща да съм работна,
                        туй присъда й дуживотна.

Той ни ша ма затурмози,
                        сал в колата ши ма вози,
                        фирмата да придставлявам,
                        хем и да я разкрасявам.

В службата кат са издигна,
                        море кък носа шси вирна -
                        ши са фукам, шса надувам,
                        на граждАнка шса приструвам.

Сал ни знам с каква заплата
                        шефа ши ма удурдиса,
                        да ни бъди да ма смята,
                        чи съм проста. Чак ма фтриса.

Тоз кумпютър, тез изици
                        язе къкту съм умница
                        мисла бързу ши ги сфана,
                        раснах в убщиство утбрану.

Ни ми мяза тъз мутика.
                        Гачи най ши мий прилика
                        ку ду офис са дукопам.
                        Ич да ни са сЕга мотам.

Чи кандисах най-подире.
                        Рабута у града ши дира.
                        КОнкурси и интервюта -
                        някак тряа са набутам.

Аку чуйти нейде нещу
                        мола ви са най-гурещу
                        да са сетити за мене,
                        чи за кОпан иди времи.

http://www.hulite.net

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                          Първоначално изпратено от Nikola
                          http://www.dailymotion.com/video/x1fbqk_irack
                          ХАХАХАХАХАХ велико! :-D
                          Много е добро наистина.

Коментар

• Японска Сговорна дружина ...

http://www.1-click.jp/

пуснете звука pls...

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              http://www.dailymotion.com/video/x1fbqk_irack
                              ХАХАХАХАХАХ велико! :-D

Коментар

• http://www.dailymotion.com/video/x1fbqk_irack

Коментар

Working...
                                X